Beoordelingen Hotel Alpha***

22 mei 2013

Alpha***
Beoordelingen Hotel Alpha***
Louisastraat 18, B-8400, Oostende
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Alpha*** in Oostende, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Alpha*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Alpha scoort een 3,3 uit 10, op basis van 137 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Alpha*** in Oostende, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Alpha***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Alpha*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 67 vakantiefoto's van Hotel Alpha*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Alpha*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel Alpha*** met andere accommodaties in Oostende.

119 beoordelingen over Alpha***

3,5
3,8
2,9
2,9
met partner, jan 2013
"Onderkomen te slecht voor daklozen..."
Richard
21-5-2013 Bij binnenkomskamert: uitzicht was een torenhoge blinde muur op 1,5 meter afstand., Bedden zo slecht dat je matras in een kuil, paar centimeter boven de grond hing, slapen lukte dan ook niet. Denk dat zelfs daklozen weg zouden lopen voor deze troep. Eigenlijk is dit hotel geen beoordeling meer waardig. Beoordeling is een 2. Ontbijt was goed, heb een blik in de keuken geworpen en dat zag er op het oog schoon uit....

niet aan te raden en niet voor herhaling vatbaar
Richard & Ursula

R

alleenreizend, Mrt. 2013
"Vies en verouderd"
g. Van Faassen
10-3-2013 Geen personeel aanwezig 's middags voor 3 uur, vies beddensprei (allerlei onbestemde vlekken)en deken. Weinig tot geen service, werd niet verteld dat het ontbijt, wat trouwens geen buffet was, pas na 9 uur was. Wilde om 08:15 ontbijten, maar er was niets of niemand te vinden. M'n schoenen bleven bijna aan de badkamervloer plakken.

met partner, Mrt. 2013
"Tja"
reebus
13-4-2013 Alle voorgaande verhalen kloppen allen hebben wij er met humor naar gekeken. Lachwekkend leek wel een banasplit aflevering. Personeel nergens te vinden, inchecken mocht echt pas na 15:00 uur dan gaat de deur heel even open we mochten wel onze bagage in het hotel achterlaten, als je uit de lift komt ben je echt uit de kast gekomen uitchecken moest telefonisch via een telefoontoestel op de balie, we hadden het idee dat we verder alleen waren in het hotel, en maar goed dat we geen ontbijt hadden bijgeboekt dan hadden ze ook nog boodschappen voor ons moeten doen.:-)

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Alpha*** bij:

met partner, Feb. 2013
"Geen uero aan uitgeven!"
deboontjes
10-2-2013 Zeer verouderd, stoffig, zeer donkere smalle gangen. Muren waren maar voor de helft behangen, wellicht wordt de rest ook nog es afgemaakt, evenals de verrotte vensterbanken. Misschien krijg je als je via veiling boekt, de slechtste en kleinste kamer? Om de wc door te trekken moest je in de stortbak de drukknop vinden.Onaardig personeel. Het ontbijt viel 100% mee, een aardige dame, die het daar onder controle had. Maar ook de eetzaal was maanden niet gestofd. Wij zijn echt niet kieskeurig, maar aan dit hotel zou ik geen euro uitgeven! Oostende is een hartstikke leuke badplaats, dus zeker een bezoekje waard, maar neem een ander hotel (kan nooit slechter als dit...)

met partner, Nov. 2012
"Klaar voor afbraak !!!!!"
marleendesmet1
26-11-2012 1 nacht via actie , 2de nacht betalen 100 euro met ontbijt incl., dit waren 1000 euro's teveel. Ik begrijp niet dat zo een "hotel" nog mag bestaan, alles is vies , het stinkt er en is zeker niet meer veilig !
Je slaapt eigenlijk nog beter op straat , daar is het properder.

met vrienden, Okt. 2012
"Oud en stoffig"
Jos5
30-10-2012 Hotel ligt op prima plek, vlak bij strand en centrum. Kamer is oud en heel stoffig.Badkamer was schoon. Je kunt het alleen uithouden in de kamer als je de ramen openzet. Meteen naast de ramen zit de brandtrap, dus iedereen kan naar binnen stappen. Risico toch genomen, zagen geen andere gasten, hotel leek verder onbewoond. Geen ontbijt genomen.
Receptioniste bijzonder onvriendelijk/kortaf
Naast het hotel worden momenteel appartementen gebouwd, dus reken op geluidsoverlast va 7u 's ochtends. Dit zorgt ook voor extra stof.
Geboekt via veilig, dus niet veel betaald. Zou zeker niet volle prijs betalen, is het niet waard.

met partner, Sept. 2012
"Nog niet als krijgen we het voor niets"
Leonie
23-9-2012 Nooit en dan ook nooit meer, wat een verouderde vieze kamers. Schimmel in de badkamer, rottende kozijnen, plafond kwam nog net niet naar beneden, uitkijk raam tegen een muur en steigers, je kon zo over de steiger naar een andere kamer lopen. Verlichting op de gang moest je zoeken in het pikdonker.Ontbijt kon ermee door, alleen voor thee moest je wel om warm water vragen, want automaat deed het niet (maar zeker geen € 12 waard) Ben blij dat we voor de rest ergens anders gegeten hebben. Het is dat we maar voor 1 nacht hadden geboekt, anders had ik red mijn vakantie gebeld. Dit was echt erg.

"Ronduit slecht"
B.A. Molenaar
23-9-2012 Algemene indruk: Toe aan grote renovatie. Lekkage plekken in het plafond. Brandmelder defect. Geen enkel uitzicht uit het raam. Betrof alleen een moeilijk te nemen vluchtweg bij brand. WC kapot. Shampoo niet aangevuld. Geen enkele service of lachje kon eraf bij het inchecken. Zo ook bij het ontbijt. Gelukkig was het diner aan het overkant bij het cafe het botteltje. Dat was gezellig en prima in orde. Het enige positieve betreffende het hotel is dat het 100 meter vanaf de boulevard is gelegen. Advies: zoek lekker een ander hotel.

met partner, Sept. 2012
"Vies, oud en stoffig! Ga niet!"
Wilco
21-10-2012 Het is dat we er met vouchers voor bijna nop zaten, anders had ik toch echt mijn geld terug gewild. Dit hotel is echt een ramp, een lift uit de middeleeuwen, stoffige kamers, vieze vloerbedekking, een al even smoezelig dekbed, matrassen met kuilen, een bad met douchekop waar je niet in kon douchen door het gebrek aan douchescherm en ophangpunt voor de douchekop, dan maar zittend! Geen luchtafvoer, ramen waren dicht geschilderd. En dan moet ik erbij zeggen dat wij echt niet veeleisend zijn, maar dit was zo smerig dat je er niks aan durft te raken. Positieve puntje, dicht bij het strand en de winkels. Slopen deze smeerboel!

met partner, Sept. 2012
"Erger dan erg!!! NOOOOOIT gaan!"
E & S
16-9-2012 Ook al HEB je al geboekt EN betaald, blijf dan nog thuis en ga hier NIET heen!!

Wij kwamen na 3 uur rijden aan bij hotel Alpha. Toen we om 19.15 wilden inchecken waren we volgens de manager 'te laat'. Dit had helemaal nergens gestaan! Volgens haar moesten we 25euro bijbetalen. Dit terwijl het nachtje ons maar 25euro had gekost!

Er was NIET te praten met deze mensen en we werden gewoon belachelijk gemaakt! 'Dan ga je toch lekker terug naar Nederland?!'
Ze waren totaal NIET bereid om mee te denken en behandelen je als een stuk VUIL!
Een ander stel naast ons had precies hetzelfde probleem!!

Verder zijn de kamers GOOR, is het hotel LELIJK en VIES en voor het personeel zijn geen woorden te vinden!!!!
Wij konden uiteindelijk weer helemaal terug naar NL want we wilden geen cent meer betalen aan dit achterlijke hotel!

Voor ik wegging las ik nog even de (super slechte) recensies en dacht ik 'dat valt vast wel mee!' Nou, dat doet het dus NIET!!!! Ga hier NOOIT heen!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit