Vakantiepark Ysermonde**** in Nieuwpoort België beoordelingen 5.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.090 bezoekers online
Home > België > West Vlaanderen > Nieuwpoort > Vakantiepark Ysermonde****

6,1
3,8
5,6
3,5
De vijver is nu opnieuw vol; Dit was maar tijdelijk door het pompen in een nabijgelegen bouwwerf.

Vakantiepark Ysermonde scoort een 5,8 uit 10, op basis van 42 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Ysermonde****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Ysermonde**** in Nieuwpoort, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 58 vakantiefoto's van Vakantiepark Ysermonde**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Vakantiepark Ysermonde**** met andere accommodaties in Nieuwpoort.

29 beoordelingen over Ysermonde****

Nooit meer
oldhoff
Onderkomens
29-8-2011 verschrikkelyke huisjes heel gehorig en krap heel veel ontbreekt,lekkage door t bad word niks aan gedaan hele oude tv ,heel klein toilet lampen deden het niet moet jezelf vervangen,alles was vies en spinnewebben ,eetgelegenheden waren allemaal duur en hetzelfde,nooit meer dus

met oudere kinderen
Wat een afknapper
jos
Onderkomens
27-4-2011 Wat een afknapper,in het park zelf is er niets open.
Bungalows totaal afgeleefd,plaaster valt van de muren,badkamer met schimmel,schappen van de koelkast geplakt met tape,ALLE kranen los ;een ramp.

met oudere kinderen
Dit nooit meer
Verstraete
Onderkomens
10-9-2010 verschillende dus misleidende info op website en ter plaatse tov werkelijkheid (ivm openingsuren onthaal)- waarborg ten onrechte ingehouden - stoffig oud huis - onbeschoft onthaal - geen algemene voorwaarden gezien of gekregen maar wel voor moeten tekenen

met jonge kinderen
Deugddoende vakantie
berte
Onderkomens
20-8-2010 met ontzag lees ik onderstaande oude reacties.
Tijden veranderen. Het beheer van Ysermonde zit sinds enige tijd in andere handen.
Het zwembad is inderdaad gesloten, voor de liefhebbers heeft Nieuwpoort-stad een prachtig recent zwembad met bubbelbaden, glijbaan,... en dit voor een prikje. Deze tip kregen wij van de eigenaars waaraan wij huurden. We verkenden de omgeving, gingen fietsen, ook het hinterland, langs jaagpaden en oude treinroutes. Als het weer wat minder is, vind je alternatieven voor het strand. Nieuwpoort heeft veel te bieden. En dat vonden wij best prettig. Het huisje was netjes, alle comfort aanwezig, en bij problemen - die er niet waren - mochten we bellen met de eigenaar. De kinderen genoten en konden wij met een gerust hart laten rondhollen. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

Nooit meer!!
Maria
Onderkomens
7-1-2010 Meestal gaat men als lezer er van uit dat alle recensies overtrokken zijn. Maar wij moesten het beamen dat het meer dan waar was van alles wat er geschreven is. Wij hebben een klachtenbrief verzonden naar de touroperator met als resultaat dat het park niet meer voorkomt in de gids van 2010. Mede dankzij de uitstekende begeleiding van het reisbureau te Landgraaf blijven wij niet met een kater zitten.

Nooit meer terug
kerkhoffs
Onderkomens
1-10-2009 het huisje was vies en onderkomen en er was niks te doen voor de kinderen en geen winkel op het park je moest maar ergens in het dorp gaan dus het was 3 keer niks.

met jonge kinderen, Aug. 2009
Deze vakantie doen wij niet meer
A. van Raay
Onderkomens
13-8-2009 het huisje was goed en lekker dicht bij de zee.
maar op de park is niks te beleven.

met jonge kinderen, Mei 2009
Ruim huisje met goed bed
nathalie
18-7-2009 wij gaan elk jaar naar de kust voor plopsaland dit was de eerste keer hier normaal
altijd in sunparks 2 km verderop bed was hier beter en een ruim huis voor de rest
heel stil op het park maar wel confortabel

Spookdorp
Corrie Moekotte
2-1-2009 Tja, verouderd park. Zelfs in de Kerstvakantie is alles gesloten. Hierdoor lijkt het wel een spookdorp. Inrichting zeer sober, bestek zeer minimaal, geen schaar, geen schilmesje etc. Verwarming was kapot, overigens wel direct gerepareerd. Deur van het diepvrieskastje was kapot. Nieuwpoort en omgeving is overigens wel een aanrader. 'S avonds

Familie
Zeer leuk kinderen (-12) huur van een eigenaar
fam Van coppenlle
1-12-2008 Het park is inderdaad wat verouderd.Alles is gesloten(zwembad ,restaurant,...)Wij verbleven in een huisje van een eigenaar. In "Brik" en het was SUPER .
Jammer dat de huizen van ysermonde zelf zo vies zijn. Dus een raad huur van een eigenaar.

4,6
2,6