Camping Kompas Nieuwpoort*** in Nieuwpoort België beoordelingen 7.7 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 5.332 bezoekers online
Home > België > West Vlaanderen > Nieuwpoort > Camping Kompas Nieuwpoort***

Beoordelingen Camping Kompas Nieuwpoort***

30 januari 2012

5,7
Camping Kompas Nieuwpoort*** Nieuwpoort

Camping Kompas Nieuwpoort scoort een 7,7 uit 10, op basis van 79 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Kompas Nieuwpoort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Kompas Nieuwpoort*** in Nieuwpoort, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Camping Kompas Nieuwpoort*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Camping Kompas Nieuwpoort*** met andere accommodaties in Nieuwpoort.

1 2 3 4 5 6 volgende

59 beoordelingen over Kompas Nieuwpoort***

met oudere kinderen, Okt. 2011
Niet doen in het naseizoen
f.tonissen
25-10-2011 We hadden via Roompot een mobilhome gehuurd, allemaal nieuw en netjes, in een groepje van 30 bij elkaar.
Als het in nederland herfst vakantie is, hebben ze dat in Belgoië niet en dus....is ALLES gesloten, behalve de receptie.
Zelfs plosaland was dicht en veel andere faciliteiten ook.
We zouden hier graag in de zomervakantie eens terug komen, het zwembad ziet er heel leuk uit. De indoorspeeltuin is zo smerig, dat je daar echt niet in wil. De dame van de receptie had de deur even voor ons opengedaan, omdat we geklaagd hadden dat werkelijk alles dicht was.
Van ellende maar weer weg gegaan.
Het park ligt geweldig aan het water en nieuwpoort en brugge zijn leuke steden. In de omgeving genoeg te doen.
We zijn door Roompot slecht geïnformeerd, deze camping is alleen leuk als er iets open is, dus in het hoogseizoen.
We kunnen geen mening geven over de faciliteiten, daar alles dicht was, maar de speeltuinen en het sportveld waren prima!

Kindvriendelijke camping
Marcella, Don en So...
29-8-2011 Nette camping met veel plaatsen. Wij hadden een mobile home gehuurd. Deze was net nieuw en goed gelegen: vlakbij het centrale gebouw met receptie, bakker etc., de speeltuin en met uitzicht op het Spaarbekken, waar de hele dag bootjes en windsufers voorbij komen.
Minpuntje van de mobile home zijn de matrassen. Omdat deze vrij dun zijn, zijn ze na een half seizoen al erg doorgezakt, met rugpijn als resultaat. Tip: huur een fiets en rijd via de jachthaven naar Nieuwpoort-Bad. Ook Koksijde is leuk, evenals het bakkerijmuseum in Veurne. Voor kinderen is Plopsaland een absolute must.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Prima mobile homes.
Fam. D. uit Ensched...
28-8-2011 Als je geen pietlut bent, ontbreekt het je aan niets op deze camping. Het sanitair in het hoofdgebouw is weliswaar een beetje gedateerd, maar wordt dagelijks goed schoon gemaakt. Bij de bakker is het wel lang wachten en verdient wel wat verbetering.

Perfecte familiecamping
Nico
4-8-2011 Deze camping is zeer groot. Sanitaire gebouwen zijn mooi (automatische schuifdeuren als je binnenkomt). Alles is er perfect georganiseerd en 's nachts is het er heel rustig. Bakkerij op de camping levert lekker brood maar je moet er de wachtrij (bij ons stond er zeker 25 man voor ons in de rij) bijnemen. Veel vaste staanplaatsen.
De camping ligt op 6km van Nieuwpoort-bad. Een zeer leukie plaats aan de Belgische kust. Restaurant 't Boothuis is een echte aanrader.

Fantastische plek;
Bianca
6-8-2011 Wij zijn zeker van plan hier weer te komen. Wij zijn net terug van een weekje in een nieuwe stacaravan (camping Nieuwpoort) en hebben genoten!

Veel mogelijkheden,dicht bij Plop!
Fam. R. Barendrecht
24-7-2011 Wij boekten een trekkershut. Voor EUR 37 p nacht mag je niet al te veel verwachten! Er zijn 6 hutten: 1 is goed, 5 zijn afbraak. Jammer. Veel en goede speeltuinen. Super sanitair! Oubollig winkeltje, bakker met kilometers file, maar lekkere broodjes. Hoofdgebouw en sporthal (gratis tafeltennis en volleybay/ badminton) scheeuwen om een verfje. Leuke kinderboerderij. Receptiepersoneel niet vriendelijk en niet attent, dat kan beter! Mooi zwembad (door ons niet gebruikt wegens slecht weer). Enthousiast en leuk animatieteam dat met weinig middelen leuke dingen organiseert. Feestzaal is vergane glorie. Voor de ballenbak moet je EUR 2 p.p betalen, al staat dit nergens goed vermeld. Overwegend Belgen, slechts enkele Nederlanders. Goede uitvalsbasis voor Plopsa De Panne, Nieuwpoort, enz. Tip: bij slecht weer voor EUR 2 (kind 1,50) naar prachtig overdekt zwembad in Nieuwpoort., dat trouwens veel te bieden heeft(winkels!). Voor cultuursnuivers veel musea in omgeving. De kuststram is prima.

Leuke kindvriendelijke camping
Fam. Houben
24-7-2011 We hebben een week in een chalet van bestcamp gezeten. Deze hebben sinds kort een 30 tal nieuwe chalets hier geplaatst. Super accomodaties!. We lagen recht tegenover het sportveld en speeltuin zodat de kids lekker voor onze neus konden spelen. Daarnaast liggen de accomodaties ook zeer kort bij alle andere faciliteiten zoals het zwembad, bakker, winkel, receptie etc.

De animatie was ook erg leuk en gratis. Van het zwembad hebben we vanwege het mindere weer helaas geen gebruik kunnen maken, maar dit zag er wel allemaal prima uit.

Wat ons betreft een aanrader.

Verpeste vakantie
Fam. Laurens
21-7-2011 Prima camping met veelal mooie plaatsen, behalve de xl-plaatsen.
Je betaald extra voor een grote comfort plaats en komt terecht op een kaal onafgewerkt weiland in de blubber. Het weer kan men niemand verwijten maar wel de toestand van het terrein. Mensen vermijd deze plaatsen.
Personeel geeft toe dat het een onacceptabele situatie is maar directie doet of de neus bloedt. Jammer dat zo'n camping hiermee zijn naam te grabbel gooit.
Is te hopen dat men de gedupeerden nog een beetje tegemoet komt maar daar lijkt het niet op.
Wij zouden vier weken blijven maar zijn naar vijf dagen vertrokken.
Verder prima camping met mooi sanitair en leuk zwembad.

Enorme tegenvaller
Coussement Jacques
4-7-2011 In het voorjaar ,in ons geval de ganse maand juni , op een duurdere plaats gestaan . ( + 2,60 € water en + 2,60 € elec. per dag opleg op standplaats )
Maar kan er dan toch een beetje dienstverlening zijn naar de kampeerder toe ?
Bakkerij , winkel , bar , restaurant , en frituur waren véél meer gesloten dan open en tot overmaat van ramp werd ook het zwembad wegens techische problemen dicht gehouden .
Verder nog een groot gebrek aan onderhoud van bepaalde ruimtes .
Er was op dit moment een tamelijk grote bezetting , maar niemand kon op de camping zelf aan de meest elementaire zaken , zoals brood of een krant , geraken !
We zijn van oordeel dat kampeerders in voor-en naseizoen ook recht hebben op een beetje meer service .
Alles gemeld aan direktrice , maar nikszeggend bericht terug gekregen .
Voor ons hoeft het niet meer , we zijn al vele malen beter af geweest op een heel gewone camping in Frankrijk .

met oudere kinderen, 2010
Nooit meer
Graumans
1-9-2010 Camping ligt te ver van zee. Sanitair wel nieuw maar niet schoon. Cafe en restaurant sluiten in het hoogseizoen om 23.00 uur, de bediening is slecht en onverzorgd. Winkel 's middags gesloten, niet echt handig. Zwembad is zeer ongezellig met groot hekwerk eromheen en ook 's middags een paar uur dicht.
Bovendien was de receptioniste heel er ongeinteresseerd, op het onbeleefde af.
Jammer want de camping ziet er goed uit en is mooi gelegen alleen wordt er veel te weinig gelegenheid geboden om bijv. iets te drinken, geen enkel leuk terrasje en geen enkele animatie in de avond.
Met andere woorden de organisatie is zeer slecht.

5,4

1 2 3 4 5 6 volgende