Vakantie Beoordelingen Nieuwpoort West Vlaanderen vakantie, hotels, last minutes | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.033 bezoekers online
Home > België > West Vlaanderen > Nieuwpoort

Beoordelingen Nieuwpoort

10 februari 2012

Strand Nieuwpoort

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Nieuwpoort. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Nieuwpoort. Ben je zelf op vakantie geweest naar Nieuwpoort? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Nieuwpoort scoort een 8,5 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 3 Appartementen, 4 Bed and Breakfasts, 1 Camping, 5 Vakantiehuizen, 1 Vakantiepark en 6 Hotels in Nieuwpoort. Op Zoover vind je bovendien 61 vakantiefoto's van Nieuwpoort. Je kunt 2 video's van Nieuwpoort bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Nieuwpoort. Bekijk ook andere accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen.

15 beoordelingen over Nieuwpoort

Een aanrader
John en Francien
Sfeer
23-9-2011 Nieuwpoort was een verademing, heerlijk strand. Restaurant zeezicht waar je heerlijk kunt eten en van de zon en het uitzicht op zee en strand genieten.Fietsroute's goed begaanbaar en ook de hond was welkom.
Let op want je kunt niet overal met je bankpas betalen, wel cash.
Mooie winkels,en supermarkten. Personeel aan de kust in restaurantjes moet soms nog een btj leren wat vriendelijk zijn betekent..
Maar Zeezicht en het Strandhuis was een verademing en we komen zeker terug voor de fantastische mosselen, steak en frietjes.

met vrienden, Aug. 2010
Zon en zee
zee en zon
Sfeer
22-12-2011 Geweldig opgeknapt sinds een aantal jaren geleden. Het vakantiegevoel komt je al tegemoet bij aankomst. Zeedijk erg aantrekkelijk voor wandelingen, ook voor mensen met verminderde mobiliteit. Heerlijk die zeelucht, uitzicht, horeca, restaurantjes, winkeltjes, vervoer, ontspanning en entertainment.

Al jarenlang mijn favoriet
R
Sfeer
21-3-2010 30 jaar geleden voor het eerst geweest samen met mijn ouders. Komend jaar alweer voor de 3e keer met mijn eigen kinderen. Gedurende deze 30 jaar Nieuwpoort-Bad zien veranderen van leuk Belgisch kustplaatsje naar wat het nu is; een mondaine badplaats. Maar wel met Belgische gezelligheid. Waar vind je nog in het hoogseizoen winkels en restaurants die vasthouden aan hun middagrust ( van 12:00 tot 14:00 gesloten.... of zelfs '' op woensdag gesloten'' ) Dit zijn dingen die ik leuk vind. Verder een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen. Mooi strand ( als het heel druk is ligt iemand die naast je ligt nog 5 meter verderop! ) Veel te doen en te zien. Goede horeca.
Tip; laat de auto staan en neem de tram ( +/- 60 voor een gezin met 2 kinderen voor een week ) Iedere 10 min. komt hij langs in beide richtingen.
Tip; Kruisnetten huren op de Pier 25 jaar geleden 50 frank per uur, nu geloof ik voor € 1,50 per uur.

Mooi, sfeervol stadje
Jan Janssen
Sfeer
20-4-2010 Nieuwpoort stad is een mooi maar rustig stadje. In het zomerseizoen worden er diverse braderiën, markten, festivals e.d. georganiseerd; buiten het seizoen is het denk ik erg uitgestorven. Alla faciliteiten aanwezig, diverse restaurants, café's, supermarkten, overdekt zwembad. Mooie boulevard langs de IJzermonding. Nieuwpoort aan zee is een dertien-in-een-dozijn badplaats; sfeerloos zoals de meeste Belgische badplaatsen, boulevard is één lange souvenirshop.

met jonge kinderen
Verrassend leuk
Eric
Omgeving
11-8-2009 Bescheiden badplaats, maar van alle gemakken voorzien en bovendien de leukste plaats in de omgeving. We zijn hier een midweekje geweest en ik moet zeggen, het heeft ons verrast. Vriendelijke mensen. Veel horeca, goed eten en ook nog kledingwinkels voor wie dat leuk vind. We waren met kinderen, dus nightlife geen idee. Wel gericht op gezinnen Nieuwpoort, dus niets gemist, denk ik. Voor de watersportliefhebbers dik in orde met een grote jachthaven.

Badplaats met allure
Alex
Stranden
18-8-2009 leuke badplaats met winkelstraat van 1,5 km, kindvriendelijk, brede strand leuk voor families.. met de tram is gemakkelijk overal naar toe.

Super
Ruud Gobels
Omgeving
24-7-2009 Super hier.Winkelstraat vol met de ene na de andere mooie winkel & resto. Nachtleven ook super, nieuwe nachtclub op ijslandplein(of zoiets), super volk en ambi. echte aanrader!

met partner, Mrt. 2009
Prettig vacantieland.
Johan Bruinsma
Stranden
26-3-2009 Prachtige vacantiebestemmeng in het voor en najaar. vooral als je even tot rust wilt komen is dit een aanrader. We hebben er vele korte vacanties doorgebracht in appartementen. De stranden zijn erg schoon en je kunt er uren wandelen zonder dat je iemand tegen komt, ook het uitgaansleven is bijzonder leuk. Er zijn veel restaurants, hotels en Appartements gebouwen dus voor een ieder is er wel een plekje te vinden die bij zijn budget past.

Leuk voor korte vakantie
Van Zanten
Stranden
9-10-2008 Leuk stadje met bezienswaardigheden. Leuke restaurantjes en winkeltjes.

Familie
Mooie badplaats
Janssens N
Stranden
4-8-2008 Mooi strand. Goeie sfeer. Grote jachthaven.
Leuke plek.