14-9-2009
5-9-09 t/m 11-9-09
Campingplaats voldoende groot.
Sanitair niet goed,1 Euro voor douches hoog: afvoer verstopt, liep over naar andere douches, geen mogelijkheid om voeten na te spoelen komt geen water uit komt als het muntje op is. Geen aparte wascabines. Wastafelkraan te hoge druk: natte broek.
Let op: kabeltv heeft andere aansluiting (sateliet) dan in Nederland, Campingeigenaar zeer behulpzaam met verloopstekkers.
Vliegtuigen komen en vertekken s-nachts om 3, 5.15 of 6.15 uur, afhankelijk van de wind last van opstijgen of landen. Komen recht over caravan.
email gestuurd voor plaatsinformatie:, was niet ontvangen, Twee dagen voor vertek was wel gelezen; alternatief telefonisch opgevragen of er plaats iss.
Alleen op zaterdag en zondag winkel/bakker/frituur open. Winkelcentrum met veel (nederlandse) winkels zeer dichtbij.
10-7-2009
Leuke camping met heel ruime plaatsen.
Vroeger paar keer gedaan met tent, nu met trekcaravan.
In verleden meerdere campings gedaan aan Belgische kust en deze komt er toch wel bovenuit.
500m van strand met wandeldijk, 500m van centrum. Nabijgelegen winkelcentra en gemeentelijk zwembad.
Op de camping frituur en bakkerij aanwezig. Cafetaria is taverne-restaurant. Aanrader!
Wij blijven teruggaan!
21-8-2007
Camping is netjes en verzorgd, jammer dat er geen enkele boom is te vinden.
Het douchen kost 1 euro per keer, dat is in mijn ogen veel te duur voor douches waarvan de knoppen niet naar behoren werken.
Caravanbezitters krijgen een eigen plek (ruim voldoende) aangewezen maar de tentkampeerders, zoals wij, worden opeengepropt.
Oh ja, het Oostende International Airport ligt zo ongeveer aan het eind van de camping en daar beginnen ze voor 6 uur al te werken.