Hotel Soll Cress*** in Koksijde België beoordelingen 6.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.129 bezoekers online
Home > België > West Vlaanderen > Koksijde > Hotel Soll Cress***

5,8
5,6
Hotel Soll Cress*** Koksijde

Hotel Soll Cress scoort een 6,0 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Soll Cress***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Soll Cress*** in Koksijde, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Hotel Soll Cress*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel Soll Cress*** met andere accommodaties in Koksijde.

28 beoordelingen over Soll Cress***

Voor 1 nacht meer niet ik heb de omgeving gezien.
van der Pluijm
10-6-2011 Hotel ziet er aan de buitenzijde indrukwekkend uit.
Ontvangst was vriendelijk doch kortaf.
Kamer 33 was nieuw met goed bed balkon en uitzicht, douche iets te klein geen zeep.shampoo rekje.
Ligging is uitstekend.
Ontbijt is goed en voldoende ( buffet ).
Diner: Geen variatie in het menu het was wel voldoende,oud brood bij de soep,geen variabele tijden 19.00 uur.Ontstress idee geldt alleen voor de familie echter niet voor de klant.
Wellness: rugmassage was goed echter enthourage (hokje)zeer verouderd behoeft vernieuwing en heeft een goede opknapbeurt nodig.
Prijs/kwaliteit onvoldoende, het is niet wat de website doet vermoeden.
Zwembad ziet er goed en verzorgt uit.
Wat men voorheen heeft beschreven is het niet meer, men heeft vernieuwd echter het is 2011 en het geheel ook het management dient zich aan te passen of men moet het beter op de website verwoorden m.n het ene dagmenu en het tijdstip wanneer er gegeten dient te worden,dan komt men niet voor een verassing te staan

met jonge kinderen, Mei 2011
Prima hotel
Bart
15-5-2011 We hebben voor een weekendje Belgische kust een nacht overnacht op een familiekamer in hotel Soll Cress. De familiekamer was prima verzorgd en we konden met onze 2 jonge kinderen (3,5 en 2) hier prima verblijven. Personeel was erg vriendelijk en het zwembad is erg mooi en lekker warm. De kust-tram stopt voor de deur. Het ontbijt was ook goed verzorgd.

met oudere kinderen, 2010
We hebben al opnieuw geboekt !
Een gezin dat zeker...
7-8-2010 We vonden het zeer leuk in dit hotel. We hebben ons goed geamuseerd.
De ligging vlakbij de tram is een pluspunt. Veel mensen klagen hier van een onvriendelijk onthaal en slechte service, maar wij zijn net heel vriendelijk onthaald. Je kreeg meteen de familiale, huiselijke sfeer. Het eten was heel lekker. De kamer was heel mooi. De bedden misschien wat minder maar je zit ook niet in een 5-sterren hotel en ik vind dat je ook geen overvloedige luxe moet verwachten voor de prijs dat je betaalt. Van het zwembad hebben we ook zeer genoten en vele uurtjes aan of in het zwembad vertoefd. Veel mensen die hier al beoordeelden vonden dit hotel blijkbaar niet goed. Maar wij komen zeker terug. We hebben zelfs al opnieuw geboekt ;)

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Soll Cress*** bij:

zakelijk, Apr. 2010
SUPERB !!
Nele Peeters
30-4-2010 I went with my firm for a 3 days stay with seminar, after that, I stayed one night for leisure ... The food was great, realy nice fresh, cooked like at home, a very nice swimming pool with an open view. Fitness with a coatch, super. We had a room with a nice balcony, a good bathroom with "suske and wiske" on the glasses of the bathroom. We like to recommend it to everyone, and also ask to put GOOD recenses here. and not only tell the owner. bad recenses needet to be told on the moment, good recenses, you put on a site like this!!! see this as a suggestion!!!!!! Nele

met partner, 2010
Geen aanrader!!
Wij
26-4-2010 Wij hadden een overnachting met de flair gepland en gelukkig was het er maar eentje...
De ontvangst gaf ons het gevoel: zijn wij hier wel welkom?! Op gebied van klantvriendelijkheid kan er dus nog heel wat veranderen. We werden zelfs verplicht om een ontbijt of avondmaal te eten, wat niet eens in de actievoorwaarden stond!
Uiteindelijk kwamen we in een kelderkamerTJE terecht met slechts één klein vensterTJE. De douche had meer iets mee van een "hardestraalmassage", dus ook niet meteen het meest aangename.
Het interieur over het algemeen is ouderwets en alles ligt er nogal chaotisch bij. We kregen zelfs onze rekening afgedrukt op een blad waarop eten geserveerd wordt!!
Gelukkig kon het ontbijt nog wat goedmaken, lekkere croissants met ruim aanbod beleg en lekkere verse appelsap!
Ook qua ligging ligt het hotel wel tamelijk goed, vlakbij een tramhalte, maar uiteindelijk weegt dit niet alles op tegen de rest...

met jonge kinderen
Voor herhaling vatbaar
Leuk gezin
18-3-2010 Wij waren zeer tevreden met wat we hadden.
We kregen in een huisje naast het hotel een familiekamer die bijna klaar was.
Alles was nieuw, mooie tegels op vloer en badkamer.
Alleen de bedden waren wat minder, maar voor het geld kun je niet alles hebben, veel mensen klagen maar dan zouden ze een duurder hotel moeten boeken en je moet wel ergens tevreden mee zijn.
Ok het eten wat er bij zat was niet zoals we in Nederland verwachten maar was gewoon voldoende. Zwembad was erg leuk!
Alleen dochter vonden we niet echt vriendelijk, we hadden dat zo in de gaten dus zijn we vooral bij moeder geweest met vragen.
Wij zijn dus erg tevreden

Gezin met 2 kinderen

met partner, Feb. 2010
Nooit meer
veroniek
14-2-2010 ook wij zijn teleurgesteld, hebben voor 2dagen 400euro neergeteld, valentijnweekend,
er was ons verrassing op de kamer beloofd, niks gevonden, alsook geen fles champagne die beloofd was, poetsvrouw kwam binnen zonder kloppen!!! Eten was niet echt om over naar huis te schrijven!!! kleine potjes met bladerdeeg, dat is de menu van valentijn kort samengevat, we waren er echt niet de enige die er aan t klagen waren, ons tafelgenoten zijn zelfs nog ergens anders gaan eten!!! denk dat ze wel weten waarom ze geen gastenboek op hun site zetten!!! het is daar echt blijven stil staan op 30jaar terug!!! welness en zwembad geen gebruik van gemaakt mr zag er wel in orde uit, maar hadden niet veel zin om nog veel tijd daar door te brengen en zijn overdag nr nabij gelegen plaatsen getrokken!

Nog een keertje terug
Frans van den Berg
13-8-2009 Midweek kamer gehuurd, type standaard 7 dwergen. Voldoende ruimte rond de bedden met 3 stoelen. Wij hadden een terras(ruimte voor 2 stoelen naast elkaar), deze zit aan de doorgaande weg, maar geen last van het geluid. Als je op het terras zit is er aan deze weg altijd iets te zien, de tram stopt voor de deur. (3 dagen onbeperkt reizen met tram en bus voor € 10,--) Minpunt: Het eten wordt gezamelijk gegeten, dit betekent bij een 4 gangenmenu 2 uur tafelen. Gezinnen met kinderen zitten apart en niet zo lang aan tafel. Hotel ligt ongeveer 150 à 200 meter van zee. Je kunt naar Koksijde en St. Idesbald lopen (beide centrum). De dorpen zijn zeer touristisch.

met jonge kinderen, Aug. 2009
Soll cress ? vol stress !!
cathy
20-8-2009 wat een teleurstelling dit hotel!
wij (gezin met 2 dochters van 8 en 4) boekten het hopsa-plopsa-arrangement in een familiekamer. we kwamen terecht in een naastgelegen villa ,en mochten slapen in het soutterian, wat natuurlijk gewoon frans is voor kelder.
de badkamer was op de begane grond ,die was erg netjes ,want pas nieuw.
maar wij sliepen met zijn allen ,op erbermelijke bedden onder de grond.
de kinderen keken uit op een blinde muur en wij moesten op onze tenen staan om een sprankje van het buitengebeuren tezien.
na vraag aan de dochter of er kamers waren met daglicht ,reageerde ze zeer verbaasd/geirriteerd dat wij de enige waren met klachten hierover en er was niks anders meer vrij. Avondeten zeer teleurstellend.
de gevraagde (extra ) friet werd door de knorrige ober zelf afgeteld.
ontbijt op zich niks mis mee ,maar wordt alleen geserveerd tussen half9 en half 10.
opschieten dus !!! de omgeving van het hotel is wel ontzettend leuk.
maar niet boeken in sollcress !

met jonge kinderen, Aug. 2009
Voor herhaling vatbaar
*******
18-8-2009 Wij waren zeer tevreden met wat we hadden.
We kregen in een huisje naast het hotel een familiekamer die bijna klaar was.
Alles was nieuw, mooie tegels op vloer en badkamer.
Wij zijn dus erg tevreden

Gezin met 2 kinderen