Camping Eureka & Bloemenduin in Koksijde België beoordelingen 6.0 | Zoover

24 mei 2012

Camping Eureka & Bloemenduin Koksijde

Beoordelingen Camping Eureka & Bloemenduin

Koksijde
Camping Eureka & Bloemenduin scoort een 6,0 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Eureka & Bloemenduin? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Eureka & Bloemenduin in Koksijde, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Camping Eureka & Bloemenduin vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Camping Eureka & Bloemenduin met andere accommodaties in Koksijde.

10 beoordelingen over Eureka & Bloemenduin

5,8
6,2
5,7
5,4
"Heerlijk verblijf"
harald deblokker
24-8-2011 Ieder jaar opnieuw trek ik met mijn gezin richting Koksijde, en daarbij kiezen we steeds bewust voor een verblijf in camping eureka! Wij verblijven steeds in propere, verzorgde huurcaravans met een leuk terrasje. De sfeer op de camping is top, en de kinderen maken er altijd veel nieuwe vriendjes waarmee ze zonder zorgen op deze veilige, rustige camping kunnen spelen. Met de zee en de winkelstraat op slechts 10 minuten wandelafstand is camping eureka voor ons het ideale verblijf! Wij kijken dan ook ieder jaar met het hele gezin uit naar onze vakantie in camping eureka.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Nooit meer"
Myny S
21-8-2011 camping bloemenduin is een regelrechte flop! op de site zie je foto's van een mooie, nette caravan, maar in werkelijkheid is het wel anders. Kwamen terecht in een vieze caravan, met zetels waar ik niet durfde op te zitten, gelukkig hadden we dekentjes mee die we erin konden leggen. de vloer was bezaaid met zand en het rook er echt "muf".de diepvries kon niet gebruikt worden, zal VOL ijs waardoor de frigo ook niet naar behoren koelde. Volgens mij een caravan waar nooit mensen inzitten. Parkeren aan de caravan was bijna onmogelijk, daar het perceeltje VEEL te klein was! Bij vertrek kwamen ze controleren en wat blijkt! ik krijg mijn borg niet terug omdat IK, notabene, de caravan niet had gepoetst. DAAR KOMEN WIJ NOOIT MEER TERUG!

met vrienden, Aug. 2011
"Heerlijke camping bij zee"
brechtdeseins
3-9-2011 Afgelopen zomer logeerde ik met een vriendin op camping Bloemenduin. We trokken met de auto langs de Belgische kust en onderweg hebben we verschillende campings bezocht. Bloemenduin was veruit de leukste. Hoewel het vooral een camping voor caravans is, is het er met een tentje ook heel aangenaam. De plaatsen zijn groot genoeg en het sanitair is proper en verzorgd. Aangezien de camping vooral gezinnen met kinderen aantrekt heerst er 's avonds eerder een rustige sfeer, maar er is in de buurt genoeg te doen voor jongeren. Op een boogscheut van de camping bevinden zich verschillende leuke uitgaansgelegenheden en cafeetjes. Een echte aanrader!

met vrienden, Juli 2011
"Wat je mag verwachten van een goede camping."
Jos Verhoeven
28-7-2011 Camping Bloemenduin, waar wij naartoe mochten na ons ingeschreven te hebben op Camping Eureka, is een toffe camping. De ligging is zo goed, omdat je dicht zit van het strand (1,5km ofzo) en op 1km ofzo van het dorp zelf. Alles is dus binnen wandelafstand.
Wij waren met een groep vrienden afgezakt naar deze camping en op de tentenweide konden wij onze tenten mooi in een groep zetten. De sanitaire voorzieningen zijn ok, ze worden dagelijks gekuisd en zijn dus over het algemeen proper.
Op de camping zelf is er niets voorzien voor kinderen en of eten e.d., maar doordat de zee, het zwembad, de winkels... zo dicht in de buurt zijn en doordat het zo rustig is op de camping zelf (qua verkeer), kunnen kinderen zich wel uitleven met fietsjes.
Een goed frietkot is trouwens in dezelfde straat gelegen als camping Bloemenduin, als je honger hebt, moet je dus niet zo ver lopen!

Samengevat: wij waren tevreden met ons verblijf, een gewone camping met een redelijke prijs.

"Rustige camping vlakbij strand en leuk zwembad"
Walter en Hilde
26-7-2011 Met 2 kinderen (6 en 7 jaar) 4 dagen op camping Eureka geweest met caravan. Vriendelijke ontvangst. Zeer rustige camping met netjes door coniferen afgebakende percelen waardoor je veel privacy hebt. Zeer proper sanitair,het was steeds zeer proper. Op de camping was er enkel een zandbak maar op de camping was er geen verkeer waardoor de kindjes naar harte lust op de verharde wegetjes konden fietsen. Een zwembad was er niet op de camping maar wel een super leuk zwembad op fietsafstand. Dit zwembad met binnen en buitenbad had een zeer aangename temperatuur. Fiets je de andere kant op dan sta je zo aan een bewaakt strand met een aangename dijk om over te kuieren. Ook fietsen kan hier vollop; langs de nette fietspaden of over de dijk naar De Panne (plopsaland) of naar Wenduine. Om bij een winkel ' warenhuis, slager of bakker ...' te geraken moest je echt niet ver van de camping. Wie van rust, fietsen en/of wandelen houdt zit hier zeker op zijn plaat

met vrienden, Juli 2011
"Nooit meer"
Batser
25-7-2011 Wij waren er met 3man richting camping getrokken.
We werden onthaald door nen onbeleefden boer! Daarna kregen we te horen dat we naar camping bloemenduin mochten lopen, wat met bagage niet ideaal is.

De WC's zijn nog behoorlijk maar de douches zijn om te barfen, je moet een euro betalen en in de plaats krijg je ijskoud water. Dat trekt echt op niets.

Op die camping valt niets te beleven echt saai.
Je hebt er ook nog last van voyeurs, ge kunt allinds nie op u gemakske een kakske leggen of ze staan door de spleet van de deur te gleuren.

Als je te voet bent, moet je zo'n 25minuten stappen richting zeedijk. Dat valt al bij al nog mee. Maar rondom de camping ister geen enen bakker.

Volgend jaar op appartement, zal stukken beter zijn!!!

"Valse start"
G & A
11-7-2011 Wij hadden een caravan gehuuurd bij deze camping, bij aankomst kwamen wij in een oude vieze caravan terecht. (kalender stond nog op 2008) Stroom, water en gas waren niet aangesloten, bij het fornuis zaten de bedieningingsknoppen los. Dus ik naar de receptie toe om het te regelen. Komt er een vakantiewerker opdfagen, die kreeg het niet voor elkaar. Vakantiewerker 2 kreeg het gas er wel op, daarna ging hij het fornuis maar eens proberen. Wat gebeurt er : EEN STEEKVLAM VAN EEN METER!. Vakantiehulp gelukkig ongedeert maar danig geschrokken, stel je voor als wij het zelf hadden geprobeert. Toen kwam de aap uit de mouw: Een nieuwe caravan was voor ons bestemd maar deze was nog niet klaar! Afijn naar heel veer heen en weer gepraat (mijn vriendin is hier erg goed in) kregen we deze uiteindelijk
Alleen gas was nog niet aangesloten. Dus om te douchen moesten we naar het VIEZE Ttoiletgebouw. uiteuindelijk is het goed gekomen, maar alleen naar veel discussie

"Goede camping"
mark
22-7-2011 Net terug van een verblijf in camping eureka,
We kregen een mooie moderne caravan dus daarover zeker geen klachten,
Ligging van de camping is goed, net buiten het centrum en dicht bij zee,
Personeel was behulpzaam, kier geen klachten dus!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Nooit weer"
sandra verbeke
18-8-2010 camping bloemenduin is een oude vieze camping de camperplekJES zijn veeeeeeeeeel te klein.het sanitair wordt 1 keer per dag beetje schoon gemaakt. je moet 1 euro betalen voor ik een vieze douch testappen. water is wel warm maar het tocht er.ze hebben een babybadje gemaakt maar er is geen licht en het loopt niet door. dus de baby moet gewassen worden in de tocht omdat de deur open stond voor een beetje licht.dus wij gaan er echt NOOOOOOOOOIT weer heel.we zijn na 2 nachten maar naar huis gegaan en lekker lang in bad

met een groep, Aug. 2010
"Redelijke camping"
Jansen
23-8-2010 Camping plekken zijn erg minimaal.
De plek die wij hadden was erg onverzorgd (zanderig en kuilen).
Sanitair word 1x per dag schoongemaakt, afwas gelegenheid was erg oud.