Hotel Prins Boudewijn in Knokke België beoordelingen 6.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Prins Boudewijn

6,1
6,4

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Prins Boudewijn

LIPPENSLAAN, 8300, Knokke
Hotel Prins Boudewijn scoort een 6,7 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Prins Boudewijn? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Prins Boudewijn in Knokke, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel Prins Boudewijn met andere accommodaties in Knokke.

10 beoordelingen over Prins Boudewijn

6,1
6,4
"Gewoon goed"
jeroen
28-8-2009 goed hotel prima verbleven het is wl een stukje wandelen richting de boulevard maar wel door een leuke straat waar altijd wat te zien is al met al een prima verblijf gehad (midweek)

met partner, Jan. 2009
"Goed voor een weekendje weg in B&B"
Marleen
30-1-2009 Een eenvoudige accomodatie maar met zeer vriendelijk personeel. Prijs voor de overnachting viel heel goed mee al zit je in een dure kuststad.

"Never again"
Patenlieve
24-11-2008 Verouderde kamer, zonder overmatige verlichting.
Kauwgom aan de muur geplakt.
Stof-en spinnewebben rondom de kamer.
Rookvrije kamer gevraagd, maar stonk nog naar de rook.
Ontbijt : karig maar voldoende

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Prins Boudewijn bij:

met partner, Juli 2007
H.J. van den Berg
26-7-2007 Het hotel ligt in een lange winkelstraat, maar het strand is nog wel een aardig eindje lopen. Onder het hotel bevindt zich een restaurant/bar met terras.
De kamers waren prima inclusief een klein zitje, geen bad. Het ontbijt was pover. (geen engels ontbijt).
Er was altijd iemand aanwezig bij de receptie.
Je kunt gratis parkeren in de straten achter het hotel, maar het is zeer moeilijk een vrije plek te vinden. De eerste 2 dagen hebben wij de auto in een parkeergarage gezet a EUR 13,- per dag.

met partner, Juli 2007
H.J. van den Berg
22-7-2007 Ligt in een lange winkelstraat maar wel een eindje lopen naar het strand. Het hotel is verder prima met goede kamers en een klein zitje op je hotelkamer. Het ontbijt is niet bijzonder (geen engels ontbijt)
Het hotel heeft geen eigen parkeergelegenheid. Als je geluk hebt vindt je een plaats in de straten achter het hotel waar het gratis parkeren is. 1e 2 dagen hebben we de auto in een parkeergarage gezet a 13 EUR per dag.

met partner, Aug. 2006
M. Smits
27-8-2007 Een net hotel, met een uitstekende ligging in het centrum en zee. De mensen bij de receptie van het hotel waren zeer vriendelijk. De kamers waren eenvoudig met een saai uitzicht. De bereikbaarheid is prima. De auto kon op ongeveer 200 meter gratis worden geparkeerd. Prima te lopen. Dit hotel is goed aan te raden, wanneer je geen extreme luxe hoeft.

Familie, Aug. 2006
Vander Haegen
5-8-2006 wij verbleven er van 17/8 tot 19/8. Kamers zeer net,wel geen airco wel nodig die periode. Kindvriendelijk, uitgebreid ontbijt. Een 20 tal minuten stappen tot aan het strand. Zeer moeilijk parking te vinden. Wel een aanrader voor enkele dagen.

Ralph
1-8-2005 Het enige positieve van ons verblijf in dit hotel is het ontbijt en de parkeergelegenheid in de buurt.

Nadat ik een aantal klachten over de slechte kwaliteit van de badkamer, het minieme licht in de slaapkamer en de achtergelaten vuile sokken van de vorige bezoeker had ingediend, werd mij medegedeeld dat ik in het vervolg beter een ander hotel kon nemen.

Veel goeds over dit hotel heb ik dan ook niet te vertellen.

Margreet
21-5-2005 Hotel ligt dicht bij het station en dus vrij ver van het strand. Wel een leuke wandeling erheen, over de Lippenslaan vol met winkels. Erg gezellig hotel, alles prima verzorgd en een vriendelijke uitbaatster die je van alle mogelijke info voorziet. Ik ga zeker nog een keer terug.

M Ammerlaan
5-5-2005 Een goed hotel voor een paar dagen niet te lang. Moet ongeveer een 20 min lopen voor dat je op strand ben. Ik zou volgende keer een hotel zoeken die iets dichter bij de zeedijk en de winkels ligt .