Hotel Auberge St. Pol.*** in Knokke België beoordelingen 9.1 | Zoover

Voorzijde hotel

Beoordelingen Hotel Auberge St. Pol.***

Bronlaan 23, 8300, Knokke
Hotel Auberge St. Pol. scoort een 9,1 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Auberge St. Pol.***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Auberge St. Pol.*** in Knokke, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Auberge St. Pol.*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel Auberge St. Pol.*** met andere accommodaties in Knokke.

37 beoordelingen over Auberge St. Pol.***

met jonge kinderen, Mei 2012
"Gezellig hotel met perfecte service"
Starink
19-5-2012 Wij komen al jaren in dit fijne hotel en vinden het heerlijk om hier te verblijven.
Het hotel is mooi gelegen in een rustige omgeving en heeft een prima parking.
De eigenaren en het personeel zijn zeer vriendelijk en erg behulpzaam.
Het ontbijt is echt fantastisch en de prijs/kwaliteit van het hotel is erg goed. Bij mooi weer kun je heerlijk buiten ontbijten.
De kamers zijn erg schoon en voorzien van alle dingen die men nodig heeft.
Wij komen hier al jaren met onze kinderen inmiddels 5 en 10 jaar en vinden het hotel prima geschikt om te verblijven met zowel jonge als oudere kinderen. Kinderen zijn echt welkom in het hotel.
Kortom een gezellig hotel met zeer goede service.

met oudere kinderen, Mei 2012
"Top!!!!"
fam. Krijger
9-5-2012 Samen met mijn dochter een paar dagen in St. Pol gezeten. We hadden de kleine standaardkamer en die was prima. Alles keurig schoon en heerlijke bedden. Hele aardige ontvangst. We kregen veel tips. Ontbijt was zeer uitgebreid en erg lekker!
Kortom....we komen zeker een keer terug.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Teleurstellend."
glmdamen
11-3-2012 Dit hotel is ons, gezien de lovende beoordelingen tegen gevallen. Het hotel behoeft aan de buitenzijde beslist 'n opfrisbeurt en geldt dit ook voor bepaalde zaken in het hotel. Wij waren er met 3 kleine kinderen en bleek het hotel eigenlijk weinig vertier te bieden en bleek ook de locatie verre van ideaal (op 'n pleintje met enkele overigens zeer goede restaurants na, erg afgelegen). Tevens waren we teleurgesteld over het feit dat er zelfs door de hotelgasten betaald diende te worden voor het parkeren van de auto op het eigen terrein. Gezien onze ervaringen elders was 'n bedrag van € 220,- per nacht voor 'n familiekamer niet in verhouding met de geleverde kwaliteit. Jammer en teleurstellend en niet voor herhaling vatbaar.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Auberge St. Pol.*** bij:

"Mooi hotel"
Karel en Corry
18-9-2011 Prima hotel en aardig personeel, prijs wat aan de hoge kant , maar mooi en rustige ligging en mooie kamer . Inde buurt van diverse restaurants prijzen moet je ff aan wennen maar de kwaliteit en prettige bediening in onder meer La Sapieniere is grandioos .Eten is fantasties .

met partner, 2011
"Leuk"
Railman
17-8-2011 Onze kamer was groot en schoon, ontbijt was lekker en uitgebreid maar de prijs kwaliteit verhouding was aan de hoge kant.
Minpunt: de kamers zijn niet goed geïsoleerd, je hoort je buren, dat vonden we jammer.
Wij hebben een keer in het restaurant La Sapinere gegeten ( vlakbij dit hotel) maar de prijs was erg duur voor dit bedrag zouden we drie keer kunnen eten terwijl de kwaliteit van het eten was normaal en niet bijzonder.
Wij gingen twee keer naar Brugge en daar was veel beter.

met vrienden, Juli 2011
"Super Hotel"
Rudiger en Annie
14-8-2011 Hotel St. Pol is gewoon zeer goed.
Wij zijn er begin augustus met een groep van 10 personen verbleven (ook kinderen).
Alles was in orde en het ontbijt was super!
Het is dan ook een van de mooiste plaatsen van Knokke om uw vakantie door te brengen.
De hotelbaas ,zijn echtgenote en personeel staan altijd klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Wij gaan zeker nog terug.

Rudiger en Annie uit Lochristi

met partner, 2011
"Fantastisch verblijf"
Carina en Jean-Pier...
12-7-2011 Wij hebben niets dan goede herinneringen aan ons verblijf in St-Pol.Wij hebben in 5jaar tijd 15 keer verbleven.Zéér goede ontvangst,lekker ontbijt,propere kamers enz.

met een groep, 2011
"Super!"
debont123
7-6-2011 Fijn hotel, zijn hier al meerdere keren geweest. Altijd vriendelijk en nette kamers (hoewel er soms wel iets kapot is). Ook met hele familie geweest (3 generaties) en dat bevalt ook goed, vooral door de perfecte locatie in leuk deel van Knokke. Goed ontbijt. Aanrader dus.

met partner, Mei 2011
"Arrangement"
Ludo Van Reeth
29-5-2011 Wij verbleven reeds meermaals in Knokke. Het fotogeniek arrangement in hotel St. Pol, viel ons erg in de smaak, de vriendelijke ontvangst, met een upgrade van de kamer (zomaar) was buitengewoon. Hopelijk worden deze arrangementen in de toekomst nog verder gezet.
Indien andere foto-liefhebbers uw advies zouden vragen, dan mag u zeker St. Pol aanstippen.
Vriendelijke groeten.
Ludo Van Reeth.

met een groep, Juli 2010
"Prima, gastvrij, vriendelijk, aardig personeel"
Fam. klein Gunnewie...
3-8-2010 Een aanrader voor iedereen, als genoemd gastvrij, vriendelijk personeel, eten goed
gunstige ligging enzv. enzv.