Hotel Novotel Ieper Centrum*** in Ieper België beoordelingen 7.9 | Zoover

24 mei 2012

Hotel Novotel Ieper Centrum*** Ieper

Beoordelingen Hotel Novotel Ieper Centrum***

Sint Jacobsstraat 15, 8900, Ieper
Hotel Novotel Ieper Centrum scoort een 7,9 uit 10, op basis van 46 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Novotel Ieper Centrum***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Novotel Ieper Centrum*** in Ieper, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Hotel Novotel Ieper Centrum*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel Novotel Ieper Centrum*** met andere accommodaties in Ieper.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Novotel Ieper Centrum***

met vrienden, Apr. 2011
"Heerlijk hotel, midden in het centrum"
Maarten
14-12-2011 Het Novotel in Ieper is een heerlijk hotel. De bedden zijn comfortabel. De lobby en het ontbijtgedeelte zijn heerlijk licht. Erg vriendelijk personeel.

met jonge kinderen, 2011
"Leuk voor een keer"
patrickendebby
18-1-2012 mooi hotel, uitzicht was minder, bed lag heerlijk, lag alleen met 2 kleine kinderen op de kamer
leuke speelkamer vlakbij restaurant voor de kinderen,eten is erg goed, personeel is behulpzaam, alleen erg duur

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Aardig"
Pascal Vermeulen
2-9-2010 Net terug na "Plopsa" arrangement van 2 dagen met 3 kinderen (1 + 3 + 8)

Hotel is een partnerhotel van Plopsaland, maar hou dat betekent wel 50 minuten rijden naar het park. De kindvriendelijkheid kwam terug in het uitzoeken van een speeltje bij inchecken en een speelzaal. Deze had meer aangekleed mogen worden ipv een donkere, standaard vergaderzaal waar nu een PS2 en klein speelgoed was neergezet ; ik zou ook de stopcontacten even kindveilig maken. In de lobby staat ook nog een spelcomputer.

Bij het avondeten (eenvoudig kleine menukaart) moesten wij wachten ondanks weinig gasten. Borden waren heet, maar gewoon bij de kinderen gezet en er was geen kinderbestek. Kortom, niet kindvriendelijk. Het opwarmen van een flesje vroeg vervolgens om ijsklontjes en een half uur afkoelen ... oeps. De servicegerichtheid aan de balie was heel goed. Jammer dat ze niet wisten dat het steakhouse/pizzeria om de hoek wel op je kamer bezorgd : leuk voor een pizza picknick met de kinderen!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Leuk hotel"
Nancy
13-8-2010 Hadden hotel direct geboekt en gaat goed. Hadden het Plopsa arrangement, is inclusief 2 entreekaarten en avondeten dus is dan voordelig. Is wel nog een stuk rijden naar Plopsa en als je hotel direct in de panne hebt vermijd je file op de oprit. Ontbijtbuffet zeer goed, avondeten ook goed maar beperkt en hebben zeer lang moeten wachten op hoofdgerecht (1 kok). Familiekamer ook goed met 1 2-persoonsbed en 1 losse bedbanken. Omdat er kermis in de stad was konden wij absoluut nergens in buurt parkeren, dus overdekt betaald geparkeerd bij hotel voor 11 euro. Zeer kindvriendelijk vooral door speelkamer bij het restaurant.

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Ruim voldoende"
kaattheo
4-1-2010 Novotel Ieper is een modern vormgegeven hotel, met uistekende bedden en ruime kamers. Het enige minpunt vind ik het ontbijt, dit is echt een aanfluiting. De laatste dag kwamen er 2 bussen met engelsen en waren de eieren op, de theepotjes waren op en er werd niks aangevuld. Wel kregen we op onze trouwdag (12,5 jaar getrouwd) een champagne ontbijt aangeboden, dat was wel weer erg attent. Ook konden de kinderen op de computer spelletjes spelen en naar de opa's en oma's mailen en dat helemaal gratis!
Al met al leuk voor een paar dagen, alleen houd ik meer van een kleiner knusser hotelletje. Ook de bediening aan de bar was niet echt van het vriendelijke karakter.

met partner, Dec. 2009
"Gewoon goed"
k en k
26-12-2009 Het is een goed hotel om ieper en omstreken te verkennen . Zoals iedereen al zegt zeer moeilijk om parkeerplaats te vinden . Maar daar hadden wij geen last van was overal rustig . Het personeel is vriendelijk en behulpzaam . Over het eten weet ik niets , want ben ergens anders gaan eten . Een aanrader is de chinees en brasserie HET MOMENT . Ga zeker eens langs bij de PUYDTJE'S om lekkere pate . Wij gaan daar nog wel eens terug .

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Fijn hotel in combinatie met Plopsaland"
Bianca
14-1-2010 Wij hebben dit hotel geboekt via een touroperator van 30 december t/m 1 januari 2010. We werden uiterst vriendelijk ontvangen aan de receptie door Bianca.
De kids (8 en 5) mochten een knuffel uitkiezen, dus dat was meteen een goede binnenkomer. De kamers zijn ruim genoeg voor 2 volwassenen en 2 kinderen.
In de zomer zou ik deze kamer niet echt aanbevelen (nr. 134), want we keken uit op het dak.
Het ontbijt was ook lekker: alles werd goed aangevuld. De kids konden na het ontbijt na de speelzaal, ideaal.
Het ligt ongeveer een dik half uur van Plopsaland af, dat is dus ook goed te doen.
Wij konden aan het Nieuwjaarsbuffet deelnemen, echter dit was vrij prijzig: € 65,- voor volwassenen en € 32,50 voor de kinderen. De kinderprijs vonden wij veel te veel. Jammer dat men niet bereid was hier iets aan te doen.
Samengevat: ik zou de volgende keer als we weer naar Plopsaland gaan, wederom voor Novotel Ieper kiezen!

met jonge kinderen, Okt. 2009
"Prima hotel dichtbij het centrum"
Leandra1975
14-10-2009 Een nacht hier verbleven. Goede kamers in een redelijk nieuw hotel. Het hotel is niet bijzonder voor kinderen, al dacht ik dat vooruit wel obv de beoordelingen op Zoover. Voordeel is wel dat er op de kamers nog twee extra bedden staan waardoor kinderen (max 2) eenvoudig op de ouderslaapkamer kunnen slapen. Ontbijt was duur, dus dat hebben we elders genoten in het centrum. Parkeren was EUR 11, niet beveiligd oid want de garagedeur staat steeds open. Buiten parkeren de volgende keer maar, dat is gratis. Ik heb niet de illusie dat het een onveilige buurt is..

We komen nog wel een keer terug hier.

met vrienden, Aug. 2009
"Perfect!"
Mertens Hilde
28-8-2009 We hebben het brouwersarrengement gedaan onder vrienden. We waren uiterst tevreden over dit hotel. Het personeel was heel behulpzaam en vriendelijk. De prijs was zeker niet teveel voor een kamer met ontbijt en een 4 gangen diner.
Voor herhaling vatbaar. Je zit er vlak bij de menenpoort waardoor je maar 5 min moet wandelen om de last post te gaan zien en horen, zeker doen!

met jonge kinderen, 2009
"Goed hotel in het centrum"
Wilfred
13-5-2010 Goed kindvriendelijk hotel. Prima uitvalbasis voor Plopsaland gecombineerd met de cultuur van een stad zoals Ieper.
Ligging zeer dicht bij het centrum, parkeren in de nabijheid geen probleem.

1 2 3 4 5 volgende