Beoordelingen Ieper

Waardering
8,5
Uitgaansleven
7,5
Cultuur
8,6
Omgeving
8,5
Sfeer
8,4
Zorg voor natuur
7,3
Het weer

16  °C

22 september 2014

Ieper
8,5
72 beoordelingen
Beoordelingen Ieper

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Ieper. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Ieper. Ben je zelf op vakantie geweest naar Ieper? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Ieper scoort een 8,5 uit 10, op basis van 72 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 3 Appartementen, 1 Camping, 15 Hotels, 6 Vakantiehuizen en 14 in Ieper. Op Zoover vind je bovendien 668 vakantiefoto's van Ieper. Je kunt 6 video's van Ieper bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Ieper. Bekijk ook andere accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 volgende

56 beoordelingen over Ieper

8,5
72 beoordelingen
Waardering
8,4
Uitgaansleven
7,7
Cultuur
8,7
Omgeving
8,6
Sfeer
8,5
Zorg voor natuur
8,1
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Aug. 2014
"Echt de moeite waard"vertalen
Boon
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

08-08-2014 Zeer interessant, heel veel gezien en zeer indrukwekkend wat er allemaal gebeurd is en hoeveel slachtoffers er gevallen zijn.

met partner, Nov. 2013
"Aan de "Groote Oorlog" valt niet te ontkomen"vertalen
pvelzen
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

01-12-2013 Overduidelijk is dat hier iets is gebeurd tussen 1914 en 1918. Overal zijn zeer indrukwekkende sporen te vinden van de "Groote Oorlog" zoals men de Eerste Wereldoorlog hier noemt, er zijn vele musea en historische locaties te bezoeken. De stad trekt daarmee veel Engelsen.
Als je foto's ziet van hoe Ieper er in 1919 uitzag dan besef je hoeveel moeite te heeft gekost om de stad helemaal te restaureren en het resultaat mag er wezen

met vrienden, Okt. 2013
"Gezellige Belgische vestingstad"vertalen
Paul
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

19-10-2013 Lekkere Bourgondische sfeer. Een bezoek aan het WO1 oorlogsmuseum In Flanders Fields in de Grote kerk is een 'must'.

De beste prijzen en lastminutes voor Ieper bij:

met vrienden, Okt. 2013
"Leuke battlefieldtour"vertalen
Jeroen
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer
7,0

02-01-2014 Leuk om een weekend de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog op te snuiven. In Ieper draait alles om de Eerste Wereldoorlog en dit leidt af en toe tot kitscherige taferelen. Maar ja, dat hoort er waarschijnlijk bij.
Er zijn voldoende restaurants in Ieper. In het weekend dat wij er waren was het uitgaansleven behoorlijk tam. Veel lege kroegjes.

met partner, Sept. 2013
"Gedenkwaardig historie"vertalen
ton
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0

24-10-2013 de 1e wereldoorlog heeft hier zijn sporen achtergelaten. Het hele centrum lijkt oud maar is pas 80 jaar oud. het centrum is mooi gerestaureerd waarbij je niet voor kunt stellen dat de Lakenhal opnieuw is opgebouwd. Verder veel restaurantjes en cafés. gezellige sfeer.

zakelijk, Sept. 2013
"Zalige stad!"vertalen
Irma
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0

17-09-2013 Mooi, veel te zien, veel te doen.

met oudere kinderen, Juli 2013
"Mooie historische stad"vertalen
JazzyBella
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

01-08-2013 Het centrum van Ieper geeft je het idee dat je in een authentiek middeleeuwse stad bent terwijl na de oorlogen (bijna) alles opnieuw is opgebouwd. De impact van de eerste wereldoorlog waar we als Hollanders toch niet zoveel van meekrijgen is enorm. De Menenpoort met de namen van bijna 55.000 slachtoffers onvergetelijk net zoals de hele omgeving. Ik heb veel gebruik gemaakt van een boekje genaamd "1914-1918 De Grote Oorlog in de Westhoek" waarin naast heel veel info ook een frontkaart bij is en GPS locaties staan aangegeven. (te bestellen bij Stanley & Livingstone in Den Haag)

met jonge kinderen, Juli 2013
"Een plek die een serieuze indruk nalaat."vertalen
ellen_premereur
Waardering
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0

14-09-2013 Als je in Ieper geweest bent, besef je pas wat de 1 ste wereldoorlog nagelaten heeft.

met vrienden, Juni 2013
"Mooie stad"vertalen
Johan Konings
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0

23-06-2013 Er is veel te zien als je van cultuur houd.

met partner, Mei 2013
"Een plaats om terug te keren!"vertalen
Mary
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

04-10-2013 Wij bezochten Ieper begin juni. Het oude centrum is prachtig en levendig met o.a. de Lakenhallen en de Belfort met daarin het "Flanderfield Museum", wat zeker een aanrader is. Wanneer je overweegt om langer te blijven i.v.m. ceremonie bij de Menenpoort, om 20.00 uur, dan zijn er restaurants en kleine eethuisjes genoeg. Over de vesting kan men een mooie wandeling maken. Het is zeker een plaats om nogmaals terug te keren.

1 2 3 4 5 6 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat is voor jou het belangrijkst bij de keuze voor een stedentrip?