Vakantiehuis De Bosnoot in Heuvelland (Dranouter) België beoordelingen 6.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis De Bosnoot

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Vakantiehuis De Bosnoot

Dranouterstraat 44, 8950, Heuvelland (Dranouter)
Vakantiehuis De Bosnoot scoort een 6,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis De Bosnoot? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis De Bosnoot in Heuvelland (Dranouter), geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Vakantiehuis De Bosnoot met andere accommodaties in Heuvelland (Dranouter).

1 beoordeling van De Bosnoot

1 beoordeling
met vrienden, Mei 2011
"Aardig huisje"
M
11-5-2011 Begin mei zijn wij een lang weekend naar de Bosnoot gegaan. De Bosnoot bestaat uit 2 huisjes. In het grotere huisje zat een redelijk grote keuken, woonkamer, 2 slaapkamers en 1 badkamer (maar zonder bad/douche, slechts met wastafel, wc en bidet). Het kleinere huisje is de 3de slaapkamer. Het was wat onhandig dat de douche in het kleine huisje zat en er geen douche aanwezig was in het grotere huisje. Ook misten we een aantal benodigdheden in de keuken, zoals een kaasschaaf en blikopener. Een aantal keer vielen de deurklinken ook uit de deur, dat zag er nogal knullig uit. Waar wij het meest op afgeknapt zijn is dat het huisje niet heel goed schoongemaakt was. Het was niet smerig, maar wel erg stoffig. De tuin aan de achterkant van het huisje is erg groot en mooi en aan de voorkant zit nog een soort patio waar je kunt zitten. Vooral het uitzicht op het heuvelland was prachtig. We hebben een leuk weekend gehad, maar het huisje was niet zo mooi dat we nog een keer terug zouden gaan.