27-8-2010
Wij (gezin met drie dochters van 10, 7 & 4 jaar) zijn hier met onze vouwwagen bijna drie weken geweest. De slechte reacties op Zoover hebben mij vooraf bijna doen besluiten niet te gaan, gelukkig heb ik mijn gevoel ook laten meespreken! De scherpe reacties komen m.i. van kampeerders welke van luxe Franse campings afkomen met zwembad etc, prijstechnisch geen goed vergelijk.
Inderdaad is het sanitair verouderd, maar wel schoon. 4 ampére is niet veel, maar voldoende. Plaatsen zijn goed op orde: geen kale plekken etc. 's nachts weinig verlichting, wat wij als prettig hebben ervaren. Wij kamperen vaak bij de boer, Ter Hoeve kan ook zo gezien worden, en scoort dan ruim boven gemiddeld.
Terrasje tegenover receptie wordt m.i. te weinig gebruikt: voor schappelijke prijzen lekker een kopje koffie of heerlijk biertje. Lopen naar Plopsaland is een dik kwartier. Fietsend nog geen 5 minuten. Wel je fiets bij Plopsaland aan de ketting leggen! Fiets met veiligheidsslot van ons is hier gestolen.
19-8-2010
Deze camping is prima als je 1 of 2 nachtjes wil blijven. De eigenaar is een aardige / behulpzame man. Alles gaat er heel gemoedelijk. De toerplaatsen zijn prima, het sanitair is heel erg verouderd maar wel schoon. Wij zullen hier zeker terugkomen voor een paar dagen plopsaland en de panne!!
16-8-2010
Deze eigenaar is in mijn ervaring geen aardige behulpzame man maar een arogante man die de ligging ten opzichte van plopsaland graag uitbuit.
Bij aankomst werden we met onze toercaravan tussen de vaste plaatsen gezet.Toen ik hierover naar de eigenaar ging om te kunnen verplaatsten naar de toerplaatsen werd de man kwaad.
Volgens de eigenaar moesten we nog blij zijn dat we deze plaats kregen want er kwamen nog meer mensen die voor en langere tijd hadden geboekt, en wij maar voor een weekendje.
Als de camping inderdaad vol had gestaan was dit een argument waarvoor ik alle begrip had gehad, maar nu er zo veel plaatsen nog leeg waren sloeg dit nergens op.
Het enige wat er positief is an deze camping is de ligging ten opzichte van Plopsaland waar je van hieruit op de fiets naartoe kunt.
9-8-2010
De camping is goed te gebruiken als uitvalsbasis naar Plopsaland, al is de afstand (zeker voor kinderen) niet te lopen. De camping sluit om 22.00 uur dus na een avondbezoek aan Plopsa moet buiten de camping geparkeerd worden. Sanitair is matig, gasten maken er ook zelf een rommeltje van. Wij hadden zelf een toiletvoorziening bij ons dus daar hebben onze kinderen gebruik van gemaakt. Doucheknop moet steeds ingehouden worden maar is te doen, water was warm. Speeltuin bij onze plaats op het Plopsaplein was nieuw maar niet geschikt voor kinderen ouder dan 3 jaar. Verder is er weinig te doen op de camping. Sanitairgebouw is inderdaad tamelijk ver lopen. Samengevat: camping is goed voor een paar dagen Plopsaland maar verwacht niet teveel. Het is een goedkope overnachtingsoptie. Wij betaalden 17,50 p.n., dat is wel wat anders dan een hotel voor €149 p.n. Absoluut niet geschikt voor een lange (zomer)vakantie met kinderen. Uitbaters zijn overigens zeer vriendelijk. Brood is op camping te koop