Vakantiepark Strandpark in De Panne België beoordelingen 6.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 7.985 bezoekers online
Home > België > West Vlaanderen > De Panne > Vakantiepark Strandpark

2,7
3,8
het gehele domein

Vakantiepark Strandpark scoort een 6,2 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Strandpark? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Strandpark in De Panne, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Vakantiepark Strandpark vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Vakantiepark Strandpark met andere accommodaties in De Panne.

11 beoordelingen over Strandpark

met partner, 2011
Ideaal gelegen. Geen klassiek hotel ...
Jan
Onderkomens
12-9-2011 Fantastisch gelegen vlak aan zee, in de duinen, aan het strand.
Zorgzame eigenaars.
Op wandelafstand van winkels, restaurants, ...
Eigen cafetaria.
Geen activiteiten ...

met partner, 2011
Mooi park
reizenisleuk
Onderkomens
9-5-2011 Als je in huis type I zit, heb je echt niks te klagen. Wij hebben ook een keer in een studio gezeten en dat zou ik niet weer doen, toch wel erg klein en weinig comfort.

Op het park zelf is niks te doen, als je kinderen hebt, misschien niet zo geschikt. Aan de andere kant, je zit echt vlakbij het strand.

Supermarkt, bakker etc op 10 minuten loopafstand.

Als je vermaakt wilt worden moet je niet naar dit park gaan.

met jonge kinderen, Mei 2010
Prijs/kwaliteitsverhouding echt belachelijk!
Daphne Tieman
Onderkomens
17-5-2010 We hadden met onze vrienden 2 studio's naast elkaar geboekt.
We hadden via de mail een arrangement aangeboden gekregen, daarin stond voor 3 dagen dat het 330 zou kosten..bleek het per studio te zijn! 112 euro per nacht dus! Dit is het echt niet waard. We hadden uitzicht op parkeerplaats en roken de uitlaatgassen binnen. Amper inventaris in de keuken te vinden. Slaapkamer, douche en keuken bestaat uit een ruimte, daarbij kwam nog dat het echt niet schoon was.
Ondanks dit hebben we wel hele leuke dagen met onze vrienden gehad en we hadden goed weer, dus we zijn vrijwel continue buiten geweest. Vooral gezien de prijs geen aanrader, voor deze prijs mag je een suite met jacuzzi verwachten en minimaal een lekker ontbijt!!

met jonge kinderen
Echt een aanrader!
Esther
18-8-2009 Wij hebben hier een geweldige vakantie gehad! Wij zaten in type IV en dan heb je prachtig uitzicht over de duinen en zee. Heerlijk om zo vanuit je appartement het strand op te wandelen. Ons appartement was compleet ingericht en keurig schoongemaakt. Onze kinderen (5 en 6) hebben het ook erg naar hun zin gehad.
In de omgeving is genoeg te doen.Wij komen zeker nog eens terug!

met jonge kinderen, Juni 2009
Geweldige locatie tussen de Panne en Koksijde in.
Harry
Onderkomens
17-7-2009 Wij hadden een 6 pers. huisje met 2 verdiepingen die in de duinen liggen. Perfect schoongemaakt, ze waren zelfs de ramen binnen en buiten aan het wassen toen wij (te vroeg) aankwamen.

We hebben er zelfs twee dagen met 6 volwassenen en 2 kinderen geslapen. Erg ruim huisje met 2 wc's en een badkamer met bubbelbad. Uitzicht is magnifiek, iedere avond genoten van de ondergaande zon in de zee. Plopsaland is binnen 15 min. te bereiken met de tram. Even naar de halte lopen en je wordt bij de ingang afgezet. Wat ook voortreffelijk is, zijn de vele luxe slagerijen en bakkerijen die op loopafstand van deze accomodatie zijn.

De huisjes die wat verder van het strand af staan zijn behoorlijk kleiner maar zagen er netjes uit. Deze zijn volgens mij ook niet voor 6 personen.

Voor ons het geld meer dan waard en volgend jaar gaan wij weer!

Lien
15-5-2008 Strandpark ligt, zoals de naam het zegt, in de duinen. Ik boekte samen met mijn partner een 2 personen studio, dit is niet meer dan een hotelkamer maar dan in een bungalowtje. Met nadruk op tje want het is wel heel erg klein! De douche staat letterlijk naast het bed, de wc is iets voor kaboutertjes. De huidige standard qua comfort is ver zoek: geen dampkap, slechte koelkast, geen vergiet, nauwlijks privacy,... om maar wat te noemen. Wie wat verder zoekt kan voor dit geld iets vele beters vinden. Leuk voor 3 dagen zoals wij, maar daarna heb je het echt wel gezien. De ligging is hier het enige pluspunt, je ligt in de duinen direct op het strand (goed voor kleine kids) nadeel is dan weer ver van een bakker (2 km)

Familie, Nov. 2007
Chris Tas
Onderkomens
7-3-2008 Wij waren hier reeds verschillende malen, zowel in de nieuwere als in de oudere bungalows, en zijn ontzettend tevreden, zowel over de ontvangst als over de accomodatie!!! Prachtige ligging trouwens, en zeker bij prijs! Onze kinderen hebben ook mateloos genoten!!!

Familie
Van der Put
16-10-2007 Heel oud en stoffig. Ontvangst niet echt vriendelijk. Ligging in de duinen betekent dat je er tegenaan kijkt ! ipv eroverheen. Kamers zijn vies, gehorig en indien de buren eten klaarmaken ruik je het zelf ook ! Absoluut geen aanrader en vreemd dat

Familie, Juli 2007
v Gerwen
Onderkomens
22-5-2008 Wij zijn hier geweest met een jong gezin (2 kinderen onder de 4). We zaten in "de studio" ofwel een garagebox (qua ruimte) met tegels erin en een keukentje. Zeer benauwend en slecht.

zeker niet aan te raden! (misschien wel als je in de huisjes in de duinen zat maar wij zaten aan de parkeerplaats in een hok).
Wij gaan zeker NOOIT meer terug.

Familie, Juli 2007
Vannieuwenhuyze
Onderkomens
8-4-2008 Wij brengen hier al een aantal jaren met onze kleinkinderen een leuke vakentieweek door. Wij logeren wel in een luxe-bungalows of studio. En zo direkt aan het strand, 't is zalig.

6,5
5,7