Hotel Le Fox**** in De Panne België beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Le Fox****

24 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Le Fox****

Walckiersstraat 2, 8660, De Panne
Hotel Le Fox scoort een 9,4 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Le Fox****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Le Fox**** in De Panne, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Le Fox**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel Le Fox**** met andere accommodaties in De Panne.

2 beoordelingen over Le Fox****

met partner, Apr. 2011
"Pure verwennerij"
Hetty & Paul
9-4-2011 We zijn zojuist thuisgekomen van een driedaagse verblijf bij Hostellerie Le Fox. We nemen altijd onze border collie mee die vriendelijk (wij ook) ontvangen wordt. Overdag met de hond de langs het strand en 's avonds culinair genieten voor het vrouwtje en het baasje. Als je van het sublieme eten en de heerlijke wijnen kunt genieten is het de prijs meer dan waard. Men doet er alles aan om het u naar de zin te maken.

wim
11-6-2004 Zeer vriendelijk personeel,wie met de auto gaat kan zijn auto kwijt in een aparte garagebox onder de dijk(voetgangersuitgang op ongeveer 20 m van hotel).Het eten is echt supergoed maar wordt er ook wel naar betaald.Hotel licht op enkele meters van de dijk .We zijn daar voor een verlengd weekend geweest en dat is zeer goed meegevallen,kan het eigenlijk iedereen aanraden