Bed and Breakfast Kudita in De Panne België beoordelingen 9.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.018 bezoekers online
Home > België > West Vlaanderen > De Panne > Bed and Breakfast Kudita

Beoordelingen Bed and Breakfast Kudita

10 februari 2012

9,7
Een mooie tropische aankomst

Bed and Breakfast Kudita scoort een 9,5 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Kudita? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Kudita in De Panne, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 29 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Kudita vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Bed and Breakfast Kudita met andere accommodaties in De Panne.

20 beoordelingen over Kudita

met jonge kinderen, Okt. 2011
Helemaal goed, het was erg goed verzord
Hermens
25-10-2011 Je zou niet zeggen dat het al 7 jaar bestaat, de accommodatie ziet er erg goed en verzorgd uit. We hebben er 2 nachten geslapen en het ontbijt was helemaal goed, veel was zelfgemaakt of gebakken. De service is uitstekend, wij hadden panne (met de auto) in De Panne en mw. van Cleeven deed er alles aan om ons te helpen. Kudita is echt een aanrader!!

met jonge kinderen, Okt. 2011
Niks op aan te merken
Angelique
2-10-2011 Wij hebben er 1 nachtje geslapen en ontbeten. Alles netjes verzorgd.
Geweldige accomodatie. Als we weer eens in de buurt zijn weten wij wel waar we naartoe gaan!

Echt een aanrader voor iedereen
E. Linssen
26-7-2011 Bed & Breakfast Kudita in de Panne is gewoon weg geweldig.
Wij zijn er 8 nachten geweest, met 2 kinderen 9 jaar en 4 jaar.
In de tuin hebben ze een trampoline staan.
Eten is geweldig, gastvrijheid is super.
Echt een aanrader.

Gr Fam Linssen.

met jonge kinderen, 2011
Fantastisch !
Fam. Veldhuizen
29-5-2011 De eerdere commentaren zeggen alles al, wij sluiten ons hier zeker bij aan !!!
Heerlijke plek om goed verzorgd een (paar) nachtjes door te brengen. Heerlijk dichtbij allerlei bezienswaardigheden en Plopsaland.
Enig 'minpuntje' vonden wij de ligging aan de drukke, provinciale weg i.v.m. de kinderen. De tuin is overigens goed afgeschermd zodat de kinderen niet makkelijk naar buiten kunnen.
Als we nog eens die kant opgaan zullen we hier ZEKER weer logeren.

Super!
Wal
8-5-2011 B&B Kudita is echt super. Mooie ligging, binnen 5 min met de auto bij het strand en plopsaland. Ontbijt heerlijk, veel keus en ook buitenterras. Tuin is erg gezellig, je kan er heerlijk zonnen.
Kamers zijn schoon en netjes. Mooie badkamers.
Erg gastvrije B&B, we komen zeker een keer terug.

met partner, Nov. 2010
Een karaktervolle 'bed and breakfast'
Kenis
8-11-2010 We zijn afgelopen vrijdag en zaterdag twee daagjes afgezakt naar de kust. Een dagje plopsaland en een dagje zee. Heerlijk gewoon!
We kwamen vrijdagavond toe in Veurne bij Kudita waar Saskia ons reeds stond op te wachten. Mooi verzorgde kamer, stijlvol ingericht. Je voelt je meteen op vakantie!
Kort gelegen bij Plopsaland en de kust, langs de Veurnestraat (drukke baan wel) maar zeker niet in die mate storend dat we niet zouden terugkeren.
Het ontbijt 's morgens was tip top in orde! Uitgebreid aanbod, dit in een heel uitnodigende ontbijtkamer.
Saskia een dikke pluim voor je!
Zeker een aanrader!

Groeten uit Limburg!

met jonge kinderen, Aug. 2010
Toppie!
Jose
14-8-2010 Voor de tweede keer hier bij Saskia. We hebben nu een weekje doorgebracht in deze prachtige B&B.
We hebben weer volop genoten.
Niks is teveel voor haar. Samen met dochter Cloë verzorgt ze weer alles tot in de puntjes.
Bedankt voor de gezellige dagen.
Saskia en Cloë.....jullie hebben de "ZOOVER Awards 2010" zeker verdiend.

met jonge kinderen
Geweldig, zelf de koffie is speciaal!
gezin uit vlijmen
1-6-2010 We zijn een weekend hier geweest en het was erg goed, prima service, erg schone kamer en er is van alles te zien en te beleven.

met jonge kinderen, Mei 2010
Erg goed, zelfs een kopje koffie is hier speciaal!
Gezin uit Vlijmen
31-5-2010 Wij zijn hier een weekend geweest en de service was erg goed. Belangrijk vind ik aan een verblijf dat het goed schoon is, nou en dat is hier geweldig! Ook is er genoeg in de omgeving te beleven al hadden we wat pech met het weer. Saskia is erg vriendelijk en maakt het verblijf erg luxe! Het ontbijt is heerlijk en als we weer eens richting de Panne gaan, gaan we zeker terug!

met jonge kinderen
Ook als je niet gaat Ploppen is dit een fijn adres
M. van Dijk
12-5-2010 Kudita is een sfeervolle B&B, en ligt vlakbij de duinen. De kamers zijn sfeervol ingericht, zuiders getint met kleine tv. De kamers zijn heerlijk schoon en fris! Wij hadden drie familiekamers, allemaal met tweepersoonsbed en een stapelbed. Saskia is erg vriendelijk en zeer gastvrij! Het ontbijt is GEWELDIG,en wordt geserveerd is een mooie ontbijtzaal. Wij hadden op de aankomstdag het avondeten ook hier gereserveerd. Dat was allemaal erg lekker en goed verzorgd. De tuin is prettig om te zitten bij mooi weer, met een fijn terras. Naast Kudita is een groot veld waar de kinderen kunnen spelen en voetballen. In de straat ligt een restaurant d’Oude Stove (open vanaf 18.30 uur), wij hebben hier goed gegeten, maar het is geen snelle hap. Ze hebben een site (doudestove.be)waar je de menukaart kan vinden. Er is veel te doen in de omgeving. Saskia, bedankt voor de gastvrijheid. Wij hebben genoten!