Bed and Breakfast Het Maantje in De Panne België beoordelingen 7.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 4.003 bezoekers online
Home > België > West Vlaanderen > De Panne > Bed and Breakfast Het Maantje

Beoordelingen Bed and Breakfast Het Maantje

10 februari 2012

6,2
Er is nog geen foto beschikbaar

Bed and Breakfast Het Maantje scoort een 7,2 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Het Maantje? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Het Maantje in De Panne, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Bed and Breakfast Het Maantje vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Bed and Breakfast Het Maantje met andere accommodaties in De Panne.

8 beoordelingen over Het Maantje

met jonge kinderen
Basic, maar netjes
Ingrid Smits
3-8-2011 1 nachtje daar geweest, we hadden ze blauwe zeekamer voor 4 pers. Was 1 stapelbed en 1 dubbel bed. Badkamer zeer proper. Kamer kan likje verf gebruiken maar was netjes. Prima prijs/kwaliteit. Zeer vriendelijke uitbater.
Vlakbij marktpleintje, winkelstraat, ongeveer 10 min wandelen naar strand, rustige ligging en toch vlakbij alles gelegen.

met jonge kinderen, Juni 2011
Kraakpand !!!!
Fam. vd Wiel
4-6-2011 Na een dagje plopsaland wilden wij een hotel overnachting dicht in de buurt. Ivm het hemalvaart weekend hadden we niet veel keus vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar een bed & breakfast en zijn we zo terecht gekomen via Google bij B&B het Maantje. In één woord .... verschrikkelijk. Onze dochter van 5 zei zelfs: mama het stinkt hier en ik vind de kamer echt niet mooi ... ze had ook gelijk want zelf hadden we het idee dat de bedden, wat je eigenlijk geen bed kon noemen, niet eens verschoond waren. De ontbijtmand ('s morrgens) voor de deur) was ook niet veel 4 broodjes met een kuipje pasta en jam en een flesje Jus.

Jammer !!!! maar voor ons nooit meer een bed & breakfast, hoewel het natuurlijk niet overal zo hoeft te zijn.

met partner, Mei 2009
Ideaal om te slapen
Diane Meekers
31-5-2009 Super ontbijt,
Wij hadden de hemelkamer, goed om te slapen,bij vuur geraak je er nooit weg denk ik . Geeft een beetje een clostrofobisch gevoel.
Desondanks zijn we heel tevreden.

Familie
5 autominuten van Plopsaland!
Carmen
29-10-2008 Wij hebben hier een nachtje geslapen zodat we lekker vroeg in Plopsaland zouden zijn. We hadden totaal 4 kamers, alles was netjes en alle kamers hebben een eigen douche, een eigen wc en een tv. Zaterdagochtend liepen we gelijk het centrum in en er was markt, altijd even leuk als je nog tijd over hebt en het ontbijt zit er ook bij daar moet je het centrum voor in bij 't Zonneke.

Toen nog 5 minuten in de auto en we stonden in Plopsaland, echt super en dus zeker voor herhaling vatbaar. Helaas waren we vrijdag erg laat aangekomen door de files voor de herfstvakantie maar anders hadden we graag nog het stadje willen verkennen en daarnaast zit je ook erg vlak bij het strand.

nadine
13-6-2008 we zijn al een aantal keer geweest en ALS we naar zee gaan gaan we naa de panne omdat 't maantje ideaal is als verblijfplaats voor een aantal dagen.
Al een paar dagen in augustus geboekt. We kijken er naar uit.

Familie, Okt. 2007
Frans, Jolanda, Joe...
27-10-2007 Wij sliepen met 2 kinderen van 4 en 5 in de kelder. Op zich niets mis mee, een 2 pers.bed en 2 enkele bedden, badkamer met bad/douche/wc, kastruimte genoeg, voldoende verwarming en schoon. Alleen twee kleine raampjes (koekoek, waarvan een dienst doet als vluchtroute) die voor weinig daglicht zorgen en het kelder-idee daarbij geeft in mindere indruk. Het ontbijt was OK, het personeel mag wat spontaner, ook naar de kinderen toe.

Familie, Aug. 2006
christina
13-9-2006 heel leuk huis wij hadden een kamer in de voormalige kelder dat vond ik wat minder de andere kamers zijn qua interieur mooier
het eten was prima heel kindvriendelijk
als we weer naar frankrijk gaan komen we er zeker weer overnachten!!

Bakker
21-7-2006 Zeer goed B&B. Een paar 100 meter lopen en je kan heerlijk ontbijten. Kamers zijn zeer goed en erg leuk ingericht.

6,5
5,7