Camping Greenpark in De Panne België beoordelingen 2.0 | Zoover

Beoordelingen Camping Greenpark

4,5
2,5

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Camping Greenpark

Veurnestraat 177, 8660, De Panne
Camping Greenpark scoort een 2,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Greenpark? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Greenpark in De Panne, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Camping Greenpark met andere accommodaties in De Panne.

2 beoordelingen over Greenpark

4,5
2,5
"Nooit meer"
Bianca
30-8-2011 De plaatsen op de camping zijn niet groot. Wij hebben een vrij grote caravan (totaal ongeveer 7 mtr) maar we hadden moeite om op ons plekje te komen. Hoeken van de straatjes zijn vrij haaks. Sanitair is niet ronduit smerig. Water is niet te drinken en stinkt. De camping heeft een hoog familie vlodder gehalte. Er is mogelijkheid om op de camping te eten. Eten was smaakvol. Met de openingstijden van de receptie neemt de beheerder het niet zo nauw. Toen wij wilde betalen was de receptie gesloten, terwijl de receptie volgens de regels gewoon open moest zijn . Dus de volgende ochtend konden we niet vroeg vertrekken. Toen we de beheerder de volgende dag om half negen tegen kwamen en wij verzochten of we konden betalen. Werd er gezegd "nee, de receptie is om 9.00 open". Aan het feit dat de dag daarvoor de receptie eerder was gesloten had hij geen boodschap. Verwacht dus geen klant is koning. De volgende keer gaan wij echt naar een andere camping. Was blij dat we weg gingen.

"Nooit meeer!!"
Lisette
17-11-2011 Camping Greenpark in de Panne gunstig gelegen, op loopafstand van het centrum. Op het terrein ligt her en der afval. De wc's in het ene hok zijn schoon, en de wastafels ook. De douches zijn heel erg vies, en de wc's en de wastafels in het oude hok zijn werkelijk niet om aan te zien, zo smerig!!
's avonds om 10.00 uur gaan de schone wc's en wastafels op slot tot de volgende morgen, dus tandenpoetsen en toiletteren kan dan alleen nog in dat vieze gedeelte. Er is een leuk speeltuintje voor de kleinere kinderen.
Ik ga er echt nooit meer naartoe.