Hotel Ambassador*** in De Panne België beoordelingen 8.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.129 bezoekers online
Home > België > West Vlaanderen > De Panne > Hotel Ambassador***

Beoordelingen Hotel Ambassador***

10 februari 2012

Hotel Ambassador*** De Panne

Hotel Ambassador scoort een 8,6 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Ambassador***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Ambassador*** in De Panne, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Hotel Ambassador*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel Ambassador*** met andere accommodaties in De Panne.

23 beoordelingen over Ambassador***

Prima hotel
S.
8-8-2011 Prima hotel met jonge kinderen voor overnachting naar Plopsaland.
fijn hotel met aardig personeel.

met jonge kinderen, 2011
Op zich redelijk hotel.
Dirk Mariët Britt e...
29-7-2011 De eigenaar is niet echt vriendelijk. Parkeren tegen betaling terwijl je al veel voor je kamer betaalt vinden we te gek voor woorden. Kamers lijken op de foto's groter, je kan net om het bed heen lopen. De ligging is ook niet echt handig aan de weg met voorbij gaande trams. Erg luidruchtig.

met jonge kinderen, Aug. 2010
Goed gelegen, geen service met een smile
Letta
10-8-2010 Als je op zoek bent naar een schone kamer, dichtbij het strand, zonder dat je verwacht dat je met een smile verwelkomt wordt, dan is dit een goed hotel. Wij voelde ons niet echt gewaardeerd als gasten en checkte in bij een norse vrouw die ons niet eens kon vertellen welke restaurants er in de buurt waren voor lunch:'- Ik kom niet uit de Panne'. Vraag om een kamer aan de achterzijde. Wij zaten aan de straatzijde en konden de ramen niet openen vanwege het geluid van alles-en-nog-wat. Trams, auto's, motoren, mensen, blaffende honden etc. Eten in het restaurant was goed. Goede ingredienten en goed bereid. De speelgelegenheid net naast het restaurant is ruim, erg handig met kinderen en dus erg kindvriendelijk.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Ambassador*** bij:

met jonge kinderen, Mei 2010
Ruime kamers, kindvriendelijk, goede service
Knapen
19-5-2010 Fijn hotel. Wij hadden 'n hele ruime, schone en mooie kamer. Alles nieuw. Badkamer was ook groot. Zithoek en bed in aparte ruimtes. Zeer kindvriendelijk.
Restaurant was alleen niet zo uitgebreid. 's Avond 1 menu en that's it. Had wat uitgebreider mogen zijn. Ontbijt daarentegen was heel goed. Miste ook minibar op de kamer. Verder niets op aan te merken. Zeker aan te raden. Strand is aan de overkant. Wij waren er omdat we naar plopsaland gingen en is op paar min afstand van het hotel.

met jonge kinderen
Yvonne
15-5-2010 Prima hotel, zeer kindvriendelijk. De kinderen kunnen in de aparte serre lekker spelen, terwijl de ouders rustig kunnen eten of een drankje nemen.
Ontbijt en diner waren prima.
De kamers aan de weg horen wel elk kwartier het trammetje voorbij komen, maar de kamers aan de andere kant hebben daar geen last van. Wij zaten in een ruime familiekamer (aan de rustige kant). Het hotel ligt op een paar autominuten afstand van Plopsapark. Wij zijn al een keer terug gegaan naar dit hotel, dus dat is het beste compliment.

Mooi en gastvrij familiehotel
martine
11-5-2010 Logeerde verlengd weekend in dit hotel. Centraal gelegen langs de kustweg .(vlakbij zee, winkelstraat,openbaar vevoer...)
Zeer vriendelijk onthaal. Mooie, smaakvol gerenoveerde,zeer propere kamers en verzorgd linneen.Lekker eten zowel "smorgens als 's avonds.Er valt veel positiefs en zeer weinig negatiefs te vertellen!Aanrader.

Goed hotel maar niets speciaal én slecht gelegen
mareydt
7-5-2010 Proper hotel met mooie (kleine) kamers ,weinig sfeer,wel goed ontbijtbuffet,droevige ligging langs drukke baan met tram die tot laat 's nachts voorbijdendert én zicht op appartementsblokken

Gastvriendelijk
Joop en Anna
9-7-2009 Een goed uitziend hotel. Wij hadden een ruime kamer maar vonden de badkamer aan de kleine kant. Alles was schoon. Er werd veel aandacht besteed aan de gast en aan het eten. Wij als vegetariërs kwamen heel goed aan onze trekken. Het enige minpuntje vonden wij de tram die langs het hotel rijdt en toch wel voor lawaai zorgt. Parkeren, tegen redelijke betaling, mogelijk achter het hotel.

met partner, Juni 2009
Gastvrij
Anna
9-7-2009 Een goed uitziend hotel. Veel gastvrijheid. Goed eten ook voor vegetariërs. Aandacht voor de gast. Type B is een grote ruimte (2 kamers) maar met een kleine badkamer. Schoon. Parkeren, tegen een redelijke vergoeding, achter het hotel. Minpuntje is de tram die voor het hotel langs rijdt en toch wel voor lawaai zorgt.

met jonge kinderen, Juni 2009
Supernet hotel
K.B.
21-6-2009 Goed hotel we zijn hier 3 nachtjes geweest, met ons zoontje van 2 jaar.
Met de tram ben je in 5 min. in plopsaland.
Als je vanaf het hotel de weg over steekt ben je aan de boulevard. ideaal.
In het hotel hebben ze naast het restaurant een speelgedeelte voor kleine kinderen ingericht zodat je zelf ook rustig kunt eten. Halfpension is een net menu als er iets bij staat wat je niet lust kun je dat aangeven. Ook een goed ontbijt met allerlei verse broodjes vleeswaren kaas, diverse jam, cereals enz.
Schone kamers.
Al met al je kunt dit hotel gerust boeken wij hadden een vlaanderen vakantieland arrangement