Appartement Park Atlantis (Orchidee Acacia Lotus Dahlia Iris Mimosa)*** in Vosseslag België beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Appartement Park Atlantis (Orchidee Acacia Lotus Dahlia Iris Mimosa)***

24 mei 2012

Appartement Park Atlantis (Orchidee Acacia Lotus Dahlia Iris Mimosa)*** Vosseslag

Torenhofstraat 2, 8420, Vosseslag
Appartement Park Atlantis (Orchidee Acacia Lotus Dahlia Iris Mimosa) scoort een 7,9 uit 10, op basis van 134 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Park Atlantis (Orchidee Acacia Lotus Dahlia Iris Mimosa)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Park Atlantis (Orchidee Acacia Lotus Dahlia Iris Mimosa)*** in Vosseslag, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 59 vakantiefoto's van Appartement Park Atlantis (Orchidee Acacia Lotus Dahlia Iris Mimosa)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Appartement Park Atlantis (Orchidee Acacia Lotus Dahlia Iris Mimosa)*** met andere accommodaties in Vosseslag.

105 beoordelingen over Park Atlantis (Orchidee Acacia Lotus Dahlia Iris Mimosa)***

met partner, 2012
"Mooie natuur en vele mogelijkheden"
Van Wijck Cindy
20-5-2012 Het park is goed onderhouden en gelegen in een rustgevende omgeving. Het strand en de toeristische activiteiten zijn niet ver af en bieden uitgebreide mogelijkheden voor een actieve vakantie. De appartementen in residentie Dahlia zijn voldoende ruim, comfortabel en goed onderhouden. De ontvangst verliep vlot. Voor onze fietsen konden we gebruik maken van veilige rekken op de binnenkoer. De parking is gratis en ligt in de buurt van het appartement. Wandelaars en fietsers kunnen zich hier buitengewoon goed uitleven. De centrale ligging in combinatie met de geboden mogelijkheden maken dat we deze vakantie nogmaals zullen overdoen.

met oudere kinderen, 2012
"Fijne vakantie gehad"
Familie Eversen
21-4-2012 Na ons geslaagd verblijf van vorig jaar hebben we dit jaar met Pasen een tweede maal geboekt op dit park. Het is ons opnieuw goed bevallen.

De appartementen in residentie Dahlia werden op vele punten verbeterd en bijkomend uitgerust: nieuwe ramen en buitendeuren (met verluchtingsysteem), nieuwe buffetkast, nieuwe terrasmeubelen, branddetector en brandblusser, LCD TV met DVD speler en digibox, … De uitrusting in dit type vinden we voor deze prijscategorie gewoon voorbeeldig! We konden ook vaststellen dat het basketbal terrein wordt vernieuwd en dat er een nieuw BBQ terrein wordt aangelegd.

Een ander pluspunt dat onze keuze mede heeft bepaald is dat je op minder dan 15 minuten te voet naar het strand kunt wandelen en dat er zich meerdere familiale restaurants op wandelafstand bevinden van het park.

met vrienden, 2012
"Aanrader om nog eens terug te gaan"
Fam Vervaet
25-3-2012 Ruim wandelpark met ideale ligging. Mooie appartementen, die goed zijn onderhouden en uitgerust (residentie Dahlia - we hadden een hoekappartement). Zeer geapprecieerd: we kregen een digibox ter beschikking met filmkanalen!. Bovendien heeft dit type twee flatscreens TV's (één in de living en een tweede in de slaapkamer). We vonden er naast een goed comfort de ideale plaats om tot rust te komen en dit in combinatie met de mogelijkheid om toch enkele leuke centra te bezoeken (we bezochten naast De Haan zelf ook Brugge en Blankenberge). Winkeltje en restaurants op wandelafstand. Ook geapprecieerd: uitgebreide informatie over mogelijke activiteiten werd ons bij de boeking beschikbaar gesteld via e-mail. Direct geboekt via de centrale site. Gewoon eens doen en best betaalbaar!

met jonge kinderen, 2012
"Fijne tijd gehad"
Fam. Deurlinck
5-3-2012 We hebben afgelopen maand rechtstreeks een appartement van het vernieuwde type gehuurd Het appartement was op veel punten gerenoveerd (nieuwe ramen en deuren, vloer, nieuwe tafel, stoelen, branddetector,..) en was proper bij aankomst. Goede keuken en prima badkamer. De wagen kan je in de buurt van je appartement parkeren (belangrijk pluspunt als je met 2 kindjes komt). We hebben veel gewandeld in de duinen (paadjes beschikbaar / mooie kust). We zijn ook een keer gaan zwemmen in het gemeentelijk zwembad en hebben ook een uitstapje gemaakt met de kusttram (stopt bijna voor het park). Het kleine vijvertje op het park met de eentjes kon onze kinderen bekoren. Het park is ruim en biedt veel rust. Er is veel te bezoeken in de omgeving. Een fijne tussendoor vakantie. Aan te raden voor mensen die graag wandelen, houden van bezoekjes en verder rustig wensen te ontspannen

"Geslaagde rust vakantie"
Fam C - V (zuid Hol...
19-2-2012 We hebben begin februari enkele dagen doorgebracht op dit park en dit op aanraden van ons vast reisbureau. Het was zonnig, doch ’s nachts was het toch behoorlijk koud. De verwarming in de appartementen in residentie Dahlia doet het goed en we hebben hiervan weinig gemerkt. De ramen isoleren buitengewoon goed. Het appartement had bovendien een goede flatscreen TV. Zowel over de accommodatie als de omgeving zijn we tevreden. We hebben aangename wandelingen kunnen maken in de duinen en hebben uitstekend gegeten in de twee door de eigenaar aanbevolen restaurants. De kust is hier buitengewoon mooi en het is er in deze periode van het jaar buitengewoon rustig. Voor mensen op zoek naar rust is dit een goede vakantietip.

met vrienden, 2012
"Goed adres voor verblijf aan de kust"
P. Servaes
12-2-2012 We verbleven afgelopen week graag op dit park en vonden ons appartement mooi gerenoveerd. De keuken beschikt over veel gerief. Het is zeker geen probleem om zelf iets klaar te maken. De afstand tot het strand is goed te doen en dit is aardig meegenomen. Het is er rustig, maar toch zit je niet ver van het centrum af. De appartementen zijn ook geschikt voor verblijf in de winter. Ze zijn zeker hun prijs waard. Voor ons is dit een prima adres om enkele dagen aan de kust te verblijven en te genieten van de rust en de gezonde lucht.

met partner, 2012
"Prima in orde; voor de derde maal!"
Agtmael M
6-2-2012 We huurden begin januari voor de derde maal "ons" appartement in residentie Acacia. Appartement was proper bij oplevering! We stelden vast dat de buitenramen vernieuwd waren. Er was ook een nieuwe vloer, nieuwe tafel, stoelen, ... en een branddetector. Je kan dus enkel nog roken op het terras. Blijkbaar is dit nu in overeenstemming met de nieuwe wetgeving. De eigenaar bezorgde ons ook enkele tips. We vonden ons verblijf opnieuw de moeite waard. Alles was in orde en we komen nog eens terug.

met vrienden, 2012
"Goed uitgerust & mooi appartement"
Fam. L. VDH - B
29-1-2012 We waren in januari enkele dagen op dit park en konden goed uitrusten mede dank zij het mooie appartement (Dahlia met privé tuin) en de rust op het park. Dit park is werkelijk ideaal om tot rust te komen! Bovendien zijn er goede restaurants in de buurt (vb. Kamperfolie). Voor ons was het appartement met zijn vernieuwde infrastructuur dikke drie sterren (plus) waard. Sterke aanrader in deze prijsklasse!

met een groep, 2012
"Leuke midweek"
Familie B Sonja
18-1-2012 We zijn begin deze maand een paar dagen verbleven op Park Atlantis en we zijn zeer tevreden. Het hoekappartement met privé tuin in residentie Dahlia is aan te bevelen. Het was proper en voorzien van het nodige comfort (LCD TV, DVD speler, elektrische BBQ, branddetectie, Senseo…). Hadden we niet verwacht. De ligging van het park is top: centraal aan de kust en op wandelafstand van het strand. Vriendelijke ontvangst. Dit is dus zeker voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Heerlijk genoten"
Fam Vaneycken
30-12-2011 Met vrienden en twee kinderen verbleven we met kerstmis voor een midweek in Park Atlantis in De Haan. We boekten rechtstreeks (aanbevolen) een rustig gelegen appartement met aardige binnentuin. Het appartement was veilig (branddetector aanwezig), goed in orde en was recentelijk gekeurd.

De kinderen konden rustig en naar hartenlust spelen in dit ruime park.

We hebben enorm genoten van ons verblijf, dat niet zo ver van het strand gelegen is. Er zijn meerdere goede restaurants (Gerko, Reinaert, Lucky Garden, …) in de onmiddellijke omgeving.

Voor kleine inkopen raden we bakker met winkel “Belise” aan gelegen in de Mispelburgstraat in de buurt van de ingang van het park. Er is ook een broodautomaat en je kan er ook belegde sandwiches kopen.

Een betaalbaar en geslaagd verlof, dat we kunnen aanbevelen.