Vakantiepark Noordzeepark Zeepolder in De Haan België beoordelingen 6.2 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Noordzeepark Zeepolder

24 mei 2012

Vakantiepark Noordzeepark Zeepolder De Haan

Beoordelingen Vakantiepark Noordzeepark Zeepolder

Bredeweg 76B, B-8420, De Haan
Vakantiepark Noordzeepark Zeepolder scoort een 6,2 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Noordzeepark Zeepolder? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Noordzeepark Zeepolder in De Haan, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Vakantiepark Noordzeepark Zeepolder vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Vakantiepark Noordzeepark Zeepolder met andere accommodaties in De Haan.

16 beoordelingen over Noordzeepark Zeepolder

6,6
3,5
met partner, 2011
"WE ZIJN JUIST TERUG MAAR IS NIET GOED MEEGEVALLEN"
MORIEN
Onderkomens
28-8-2011 Hallo we zijn dit jaar echt niet tevreden huisje was vuil toen we aan kwamen badkamer heel vol schimmel vies om je te wassen microgolf heel vuil zetel kapot enz

"Nooit meer!!!"
bar
Onderkomens
26-8-2011 afgelopen week een midweek geweest! En echt nooit meer! Wat een vreselijke oude kapotte huisjes! Alles was kapot zat los of moest nodig vervangen worden, Water geen vaste temperatuur, dus was geen succes als je je kind in bad deed,gloeiend heet of ijskoud! Wc s trokken niet door, tegels op de Vloer lagen los, gaten in de muren, stroom viel steeds uit, echt een krot!
Voor zoveel geld moeten ze zich schamen, De plaza was netjes opgeknapt dat was het enige
Echt nooit meer!!!!

met jonge kinderen
"Prima verblijf"
Vermeire- Pattyn
Onderkomens
28-5-2010 Net terug van een heel geslaagde vakantie met de hele familie, kinderen en kleinkinderen: 11 personen + 2 baby's.
We huurden 2 vissershuisjes naast elkaar. Het kan altijd beter. Je merkt dat het huisje al veel bewoond is geweest. Het zou ook goed zijn moesten er wat meer parkeerplaatsen zijn op het domein. MAAR: voor de rest voldeed alles prima: de kinderen konden in alle veiligheid buiten spelen in het eenvoudige maar afgesloten tuintje. Bovendien is het park prima gelegen, 2 km van het strand. het strand en de duinen zijn prima: netjes gehouden, heel groot strand, prachtige duinen. In Den Haan merk je geen hoogbouw, maar prachtige "rijke" villa's. Er is geen snobisme. je kan prachtige wandelingen maken in een nabijgelegen duinbos. Er is veel spelmogelijkheid voor de kinderen op de rotonde.
We zijn heel tevreden over het verblijf en de badplaats Den Haan!

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Noordzeepark Zeepold...

met jonge kinderen, Mei 2010
"Prima plek"
Patrick
Onderkomens
9-5-2010 Een week in een 4-persoons Duinhuis doorgebracht. Prima huisje, voldoende privacy. Het park is netjes, speeltuintje net voldoende voor twee kereltjes van 5 en 7, zwembad was nog gesloten (buiten 10 gr/c). De service en ontvangst was zeer goed. Vriendelijke dames met hoog servicelevel.
De Haan zelf is een heel leuk plaatsje, de kuststreek biedt veel dingen om te bezoeken en je zit zo in Brugge, Lille en Gent. Drie mooie steden. Ook Ieper is een echte aanrader.

We gaan nog een keertje terug, maar nemen dan een Vissershuisje.

met oudere kinderen, Mei 2009
"Heel mooi domein en verzorgd"
huylenbroeck ilse
Onderkomens
9-5-2009 dit was een heel mooi domein en heel netjes. een 10 minuutjes wandelen voor het centrum. maar voor aan zee mag dat wel. de haan zelf is niet zoveel te zien, maar met het trammetje ben je zo in oostende of blankenberge waar je zeer goed kan eten en drinken.

Familie, Sept. 2008
Iris
Onderkomens
13-10-2008 Wij zijn in september 2008 in Zeewind verbleven. Het is ons prima bevallen! Mooi, groen en goed onderhouden park met 3 tennisterreinen (rakets zelf mee te nemen), zwembad, speeltuin, basket en voetbalveld. Onze kinderen hadden het prima naar hun zin. Dit doen we zeker opnieuw!

met partner, Mei 2008
leo verschueren
Onderkomens
26-5-2008 Mooi ingericht duinhuisje, voorzien van alle comfort. Rustig gelegen en toch dicht bij de dorpskern. De Haan is een van de mooiste dorpen van Vlaanderen.

Joost
12-8-2007 Ideaal park als je voor rust komt. Geen overlast en weinig activiteiten. Huisje was prima in orde (2-kamerapp.). Het was wel erg stoffig en veel oud meubilair. Wel een ruim huis met een gescheiden toilet en badkamer. Prettig dat er televisie aanwezig was die het goed deed . Zwembad was schoon maar niet verwarmd. Vriendelijk personeel.

met partner, Aug. 2007
Joost
Onderkomens
12-8-2007 Het huisje had veel privacy, echter het meubilair was van slechte kwaliteit en het was erg stoffig.

Familie
jacqueline
21-7-2007 Ik vind het een heel mooi park.
Ideaal als je voor je rust komt.
Het zwembad is ook mooi en schoon.Niet super groot maar dat hoeft ook niet,het is al leuk dat het er is.Het huisje was ook heel mooi en schoon!Je had er alles vaatwasser koffiezetapparaat tv bad en niet onbelangrijk goede bedden,kinderbedje
en zelfs een kinderstoel.
In de omgeving is heel veel te doen.
Plopsaland, boudewijnpark(aanrader)
seaworld noem maar op.
Met de herfstvakantie komen we zeker weer!