Hotel Grand Belle Vue*** in De Haan België beoordelingen 7.9 | Zoover

Hotel Grand Belle Vue*** De Haan

Beoordelingen Hotel Grand Belle Vue***

KONINKLIJK PLEIN, 8420, De Haan
Hotel Grand Belle Vue scoort een 7,9 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Grand Belle Vue***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Grand Belle Vue*** in De Haan, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Grand Belle Vue*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Grand Belle Vue*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel Grand Belle Vue*** met andere accommodaties in De Haan.

12 beoordelingen over Grand Belle Vue***

met partner, Feb. 2012
"Meer dan een familiehotel"
Ron de Deugd
17-2-2012 Prettige ontvangst door de eigenaresse. Een goede omgeving om de Belgische kust te verkennen (halte kusttram nabij). Kamers heel sfeervol en zeer compleet. Comforatbele en uitstekend uitgeruste badkamer. Kortom een verblijf in dit hotel is altijd te kort.

zakelijk, Mei 2011
"Zéker een aanrader!!!!!"
Catherine
26-5-2011 Wij verbleven in dit hotel met een internationale groep van 27 personen voor een 2-daags seminarie. Een FANTASTISCHE meevaller! Heel professioneel en vriendelijk personeel, klassevolle gerenoveerde kamers, perfecte meetingroom accomodatie! Zelfs toen onze genodigden na 22h aankwamen in het hotel werd hen de mogelijkheid geboden om nog iets te eten! Het ontbijt was meer dan uitgebreid en lekker, ook de lunch was meer dan in orde!!
Zeker een aanrader!

zakelijk, Mei 2011
"Mooiste hotelkamer ooit!"
Joyce
20-5-2011 2 nachten hier verbleven: de medewerkers zijn stuk voor stuk erg vriendelijk en behulpzaam, het ontbijt uitgebreid en superlekker en als kers op de taart: 2 nachten in de torenkamer geslapen: zo'n mooie hotelkamer heb ik nog nooit gezien! Er hangt een ontspannen sfeer en je voelt er de Belle Epoque tijden van weleer nog hangen. De restauratie is prachtig gedaan!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Grand Belle Vue*** bij:

met partner, Sept. 2009
"De grandeur van vroeger."
paul
4-5-2010 Verfijnde keuken,royaal ontbijt,tiptop verzorgde kamers,zeer vriendelijke bediening.Minpunten:afstand tot het strand(+/- 750 m.).Nogal prijzig,vooral de consumpties op het terras en in de bar.Toch zeker over het algemeen waar voor uw geld.

"Niets dan goeds!!"
Kirsten
23-12-2008 Geweldig hotel!!
De kamers zijn wat verouderd, maar prima! Er is niets stuk, alles werkt! Ontbijt is heerlijk, alles dat je kan bedenken bij het ontbijt is aanwezig. Heel uitbegreid dus!
Eigen parkeerplek achter het hotel! Heel gemakkelijk!
De service is ook geweldig! Mevrouw heeft ons met al onze vragen zeer goed en netjes geholpen!
Echt waar, dikke vette pluim!!
Ik snap niet waar die negatieve reacties vandaan komen, want echt waar, niets dan goeds!!

Isabel de Vries
8-7-2008 Goed en mooi hotel. Wij hadden een erg mooie kamer en het eten was prima! Eigen parkeerplek en lekker dicht bij het strand. Goede uitwijk mogelijkheden naar Brugge, Knokke en Oostende (waar de hotels duurder zijn)

Tonnie en Fillie
25-3-2008 Wij werden in dit hotel enorm uit de hoogte behandeld en voelden ons enorm beledigd toen we valselijk beschuldigd werden van gaten in een gordijn gemaakt te hebben.We zijn dusdanig dan ook eerder uit dit hotel vertrokken. Als je hier ongelukkiglijk toch terecht komt, controleer eerst elk millimetertje van je kamer op gebreken, anders krijg je de schuld toegeschoven.

met partner, Mrt. 2008
Tante Camel
10-4-2008 Zonder reservatie zijn we in Hotel Belle Vue beland tijdens de afgelopen Paasvakantie. Een echte aanrader, super leuke uitbaters! Kamers op en top, wat je niet zou zeggen als je voor het hotel staat (wat ouderwets, maar ongelooflijk sfeervol). Ontbijt goed maar iets meer variatie zou het afmaken! Zeer goed gelegen (vlakbij tramhalte) om diverse uitstappen tedoen. Voor herhaling vatbaar. Top !

ineke
9-4-2007 Van buitenaf ziet het er mooi uit, ligging is leuk aan een klein pleintje. Loopafstand van tramhalte.
Kamer was niks, erg ouderwets. Badkamer slecht. 's ochtends koud moeten douchen. Reactie uitbater: dat komt omdat iedereen tegelijk douched. Ja dat snap ik ook wel, maar daar moet een hotel toch op berekend zijn. Douche in bad, zonder douchegordijn en zonder glijstang, dus je moet de douchekop vasthouden tijdens het douchen. Ontbijt oke. Kortom: EUR 100 per nacht is het niet waard.

dimitri
14-12-2006 zeer lekker van eten nu er nieuwe uitbaters zijn.
hotel zal ook meer geopend zijn!!
echte charme van de tijd van toen.
en danielle, rechttegenover het hotel is er een super croissanterie, ok?