Vraag & Antwoord De Haan

21 mei 2013

De Haan
Vraag & Antwoord De Haan

1 2 volgende

Brandveiligheid van het gebouw. (0 reacties)
Appartement Goldsands
De Groote Daniel
7-4-2013
Kan er mij iemand een document voorleggen of de brandveiligheid van het gebouw en dit na 10 jaar opgetrokken te zijn reeds in orde zou zijn?

Huisje 560 Comfort,type DH508 (4 p.) (1 reacties)
Nancy van Ras
24-9-2012
Wie heeft er ervaring met Huisje nr 560 Comfort,type DH508 (4 p.)??? Gezien de kritieke die we hieronder lezen zijn we erg benieuwd!! Dit huisje ligt er dicht bij het hoofdgebouw. Alvast bedankt! Groetjes...

sagunzel
12-11-2012
Wijzelf zaten in een zgn. VIP cottage (2 pers)..maar nog nooit in zo'n ouwe meuk gezeten. Alles was er wel, maar om het nou Vip te noemen?? Niet dus..Grootste fout van Center Parcs ooit om dit te kopen...

ervaringen cottage 842 LakeSide (Org.VIP Lakeside) (1 reacties)
bobdebeer
31-7-2012
Heeft iemand ervaringen met dit huisje: 842 VIP LakeSide

chris weldam
22-8-2012
Hoi, Wij hadden 615 vip, dus geen ervaring met dit huis, wel met enorm veel muggen, ook bij de huisje aan het meer. Onze ervaring over dit parc en met dit huis zijn echt een drama, dit nooit meer Mvg Chris Weldam

Bob
31-7-2012
Weet iemand hoe lang de weg is naar het dichtsbijzijnde strand. Hoeveel minuten lopen? en zitten er trappen in de route (ivm kinderwagen)

Paul Hendriks
3-8-2012
ca. 1 km

monique
4-8-2012
ongeveer een kwartier lopen

tantanna53
3-9-2012
Hoi, Met de fiets was het ongeveer 5 minuten maar lopend kun je waarschijnlijk een pad eerder in. Je moet eerst een grote weg (90 km weg) oversteken en dan een hele stijle trap op naar het strand. Het strand in de Haan zelf is leuker en daar kun je ook ligbedden huren en zijn er allerlei andere winkeltjes etc. Op het strand "de zwarte Kiezel" mag je niet altijd zwemmen. De tram vertrek hier ook tussen de weg in ;-) Groetjes

jelske
17-6-2012
is iemand hier recentelijk in deze cottage op vakantie geweest. de beoordelingen hier klinken niet zo heel erg positief

AEHJ Bertrand
20-6-2012
Knap waardeloos. Kan beter een ander verblijf boeken.

tantanna53
3-9-2012
Prima, hoor. Het is maar net waar je je vanuit gaat. Schone ruime huisje met ligbad en infrarood sauna erbij. Wat wil je nog meer ;-) Leuke ruime tuin

trudy45
9-5-2012
wij gaan dit jaar naar centerpacs de haan wie kan mij iets wat vertellen over huisje 139. hoor en zie allemaal negatieve berichten. het huisje waar ik het over heb is een wit huisje groetjes

Fam Hendriks
29-5-2012
Ja vooral niet gaan.....de witte huisjes zijn echt afgeleefd, dit specifieke nummer ken ik niet maar wij zaten in de nieuwste en dat viel al tegen.

trudy van wendel
29-5-2012
bedankt voor uw mail. we zien het wel ,we hebben ook nog een hond die mee moet. we moeten maar het beste van maken. gaat ons toch om de shows van het vuurwerk.

trudy45
29-5-2012
hoi heeft u ook fotos gemaakt ben wel nieuwschierig

De Haan
7-5-2012
Hallo, Heeft er iemand ervaring met het huisje 718 ( voor 8 personen). Ik hoor allemaal negatieve reacties hier, hoop dat het toch gaat meevallen dan. Zou graag een schoon huisje betrekken en een warme douche hebben.

Puck
18-5-2012
gewoon Lake Side boeken, weet je zeker dat het minder uitgeleefd is!

juma7177
13-4-2012
Wat moet ik me voorstellen bij het handdoekenpakket? Gaan we het daar 5 dagen mee redden of is het verstandig om zelf toch ook maar wat badlakens etc. mee te nemen?

daandev
20-4-2012
Het handdoekenpakket bestaat uit 1 handdoek en een baddoek per persoon. Badlakens zou ik dus sowieso meenemen. Fijne vakantie!

info (0 reacties)
Camping Strooiendorp*****
PG Smolenaers.
8-4-2012
WIJ zouden graag een brochure willen aanvragen over de campig Aangezien wij in de maand juni voor 3 weken willen komen. Bij voorbaat dank. PG Smolenaers. Pastoor deckers straat 16 WEERT NL

Reserveren (0 reacties)
Camping Strooiendorp*****
Peter van de Wiel
28-2-2012
Graag wil ik via deze weg een plaats met stroom reserveren in de periode van 06 mei t/m 19 mei 2012 voor mij en mijn echtgenote, met een caravan en een auto. Is dit mogelijk en wat zijn hiervan de kosten? met vriendelijke groet en in afwachting van uw antwoord verblijf ik, van de Wiel, Peter Spechtstraat 6 3853 VC Ermelo Nederland 0031341557427

Fam. Leeuw
10-8-2011
Wie heeft (recentelijk) ervaring met cottage 210 (4 pers. VIP)? Als wij al die negatieve berichten hier lezen, vragen wij ons eerlijk gezegd af wat ons allemaal te wachten staat.... (met 2 kleine kids, waarvan er 1 kruipt).

Herman
12-10-2011
Ons huisje (2pers. VIP) was gewoon netjes en schoon. Mvg, Herman

Vantorre Filip
4-11-2011
Beste, Wij hebben weekend geboekt in januari, Blijkbaar was Uw cottage netjes, Kunt u eventueel het huisnummer doorgeven zodoende wij dit als voorkeur kunnen opgeven. Vriendelijk Bedankt, Vantorre Filip, Aalter

Suzan de Bruin
10-11-2011
Graag zou ik willen weten in welk huisje u zat. Wij gaan namelijk in januari een week in een 2 persoons vip.

Nanda
16-7-2011
Wie heeft er ervaring met huisje 129?

akker
25-11-2011
huisje kind onvriendelijk

Nanda
25-11-2011
Zeer zeker geen aanrader!! Absoluut kind onvriendelijk. We hebben er een heel onveilig gevoel aan over gehouden Niet brandveilig en inbraakgevoelig. Ga er NOOIT meer naar toe. GEEN centerparcs waardig park!! Zeer onvriendelijk personeel.. We zijn ook maar weinig in het park geweest.. Zijn veel weggegaan omdat het huisje en park niet naar onze zin waren. Als tuintafel krijg je een picnicktafel met vaste banken lekker makkelijk met kleine kinderen.. Nee echt voor ons nooit meer.. Komend jaar maar een loungecabin gehuurd op terspegelt. Hopen dat we daar een betere vakantie treffen. Trouwens we hebben klachten ingediend bij centerparcs maar daar hebben we geen reactie op terug mogen ontvangen..

wie weet hoe de lake said huisjes zijn (1 reacties)
maraas
10-3-2011
kan iemand mij vertellen hoe huisje nr 829 er uit ziet het is een huisje aan het water

1 2 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit