5-6-2009
Wij zijn hier 5 dagen met onze huwelijksreis geweest. Fantastisch!!
Schitterende oude villa, romantisch, mooi ingericht, zwembad met ligbedden in grote tuin, prima ontbijt, rustige sfeer en vriendelijke eigenaars die er zijn als je ze nodig hebt, maar verder bijna onzichtbaar zijn, waardoor je het idee hebt dat je het hotel voor jezelf hebt. De Haan is ook een prachtige plaats om te wandelen, geen schreeuwerige toestanden, geen hoogbouw, overal prachtige oude villa's en een leuk levendig centrum. Echt een aanrader!!Verder nog Brugge, Oostende en Knokke om de hoek.
7-6-2009
Wij zijn hier 5 dagen met onze huwelijksreis geweest. Fantastisch!!