Onze-Lieve-Vrouwekerk Brugge België. Informatie & Beoordelingen Onze-Lieve-Vrouwekerk ~ Zoover

Beoordelingen Onze-Lieve-Vrouwekerk

25 mei 2012

Onze-Lieve-Vrouwekerk

Beoordelingen Onze-Lieve-Vrouwekerk

Mariastraat, 8000, Brugge
Wil je weten wat anderen vonden van Onze-Lieve-Vrouwekerk in Brugge? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Onze-Lieve-Vrouwekerk.
Wil je weten wat anderen vonden van Onze-Lieve-Vrouwekerk in Brugge? Op deze pagina lees je beoordelingen van Onze-Lieve-Vrouwekerk. Je kunt 35 vakantiefoto's van Onze-Lieve-Vrouwekerk bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Onze-Lieve-Vrouwekerk in Brugge.

6 beoordelingen over Onze-Lieve-Vrouwekerk

met partner, Mei 2012
"Een bezoekje waard"
Saskia
15-5-2012 Een bezoekje waard. Vooral ook binnenkijken.

met partner, Mei 2012
"Prachtig"
saskia.pl
6-5-2012 Wat een prachtige kerk met zijn tombes. Ga in de bank zitten en kijk ademloos rond.

met partner, Feb. 2012
"Imposante kerk."
R.v.S.
25-2-2012 Zoals vele katholieke kerken is ook deze voorzien van pracht en praal.
Er zijn twee ingangen die aan de zijkant is gratis je kan dan de kerk beperkt van binnen aanschouwen.
Aan de voorkant betaald men een kleine bijdrage je komt dan in het mooiste en grootste gedeelte van de kerk met de grafkelder etc.

met partner, Aug. 2010
"Prachtige kerk"
gutjens
2-9-2010 Een prachtige kerk. Wat kun je meer zeggen.Subliem !!

met partner, Aug. 2010
"Verplichte kost"
anenroy
23-8-2010 Deze kathedraal is verplichte kost als je in Brugge bent. Mooi interieur. Prachtige praalgraven van karel de Stoute en Maria van Bourgondie en 14e en 15e eeuwse graftombes. De kerk staat vooral bekend om de Madonna met kind Van Michelangelo. Voor de rondgang (toegang praalgraven) betaal je 2 euro p.p.

met partner, 2008
"Hoogste spits van Brugge"
Paul
7-2-2012 Guido Gezelleplein. Aan deze kerk werd zowat 3 eeuwen gebouwd. De toren is met zijn 122m hoogte, de hoogste spits van Brugge. Deze kerk is bijzonder rijk aan kostbare schilderijen en een mooi beeldhouwwerk van Michelangelo. In een zijkapel bevinden zich de praalgraven van Maria van Bourgondië en Karel de Stoute.