Hotel Martin's Brugge*** in Brugge België beoordelingen 8.0 | Zoover

Hotel Martin

Beoordelingen Hotel Martin's Brugge***

Oude Burg 5, 8000, Brugge
Hotel Martin's Brugge scoort een 8,0 uit 10, op basis van 112 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Martin's Brugge***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Martin's Brugge*** in Brugge, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 59 vakantiefoto's van Hotel Martin's Brugge*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Martin's Brugge*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel Martin's Brugge*** met andere accommodaties in Brugge.

106 beoordelingen over Martin's Brugge***

met vrienden, Mrt. 2012
"Goed hotel"
linda schouten
11-4-2012 Netjes en schoon hotel midden in het centrum. Wel wat druk bij het ontbijt buffet, maar de bediening houdt het allemaal keurig.

met partner, Jan. 2012
"Super ligging"
tassie09
28-1-2012 2 nachten in dit hotel verbleven, ontbijt was niet erg uitgebreid maar wel van goede kwaliteit. Je zit echt midden in het centrum. Kamers zijn erg klein maar daar ben je eigenlijk nooit.

met partner, Nov. 2011
"Fantastische ligging"
Judith
1-12-2011 Mooi hotel, dichtbij de markt. Ontbijt is ontzettend uitgebreid en goed! Nadeel van de kamers is dat de bedden op wieltjes staan en uit elkaar rijden. De kamerdeuren worden dichtgegooid en dat geeft veel overlast met name s'avonds laat en s'nachts.

met partner, Okt. 2011
"Vieze kamer"
p.bosschert
25-10-2011 Eén nachtkastje en de zijkant van het bed waren smerig en plakkerig, verm. van limonade resten.

met partner, 2011
"Locatie super! Hygiëne erg slecht!!"
Pots
14-6-2011 Twee nachten in dit hotel doorgebracht. In het hartje van Brugge, super dus. Dit is ook direct de enige reden om dit hotel te boeken...

Op de 'schone' lakens lagen haren. Bij nadere inspectie bleek de molton eronder al geruime tijd geen wasmachine gezien te hebben (talloze haren, vieze vlekken, totaal vergeeld). Vanzelfsprekend direct gemeld bij de receptie waar we zonder problemen een andere kamer kregen, maar ook in de deze kamer geen schoon bed! Lijkt me geen toeval, maar structureel probleem.
Uiteindelijk het bed samen met de receptioniste opnieuw opgemaakt.
Bij vertrek kwamen we erachter dat er 3 lege blikken bier onder het bed lagen!!!!

Bij het uitchecken dit gemeld waar excuses werden aangeboden en een (karige) korting hebben ontvangen. Wel netjes afgehandeld dus.

Advies: zoek nog even verder als je in een schoon bed wil liggen! Wij gaan in elk geval nooit meer terug!

met partner, Feb. 2011
"Goed hotel, ideale ligging"
sandra_peek
27-2-2011 2 nachten in febr. 2011 doorgebracht in Hotel Martin's Brugge. Een goed hotel met eenvoudige, schone kamers en een heerlijk uitgebreid ontbijt. Het ontbijt heeft zeker voor ieder wat wils (aan alles is gedacht). Bijkomende kosten voor het ontbijt zijn € 15,00. De meeste café's in het centrum bieden echter ook een goed ontbijt aan voor veel minder geld. Wij hebben echter voor het gemak van het hotel gekozen. De kosten van de drankjes in de minibar zijn allemaal € 3,00 (blikjes van 0,33 l). Kosten in de bar van het restaurant zijn beduidend hoger (€ 3,25 voor een cappucino). De ligging van het hotel is ideaal. Vlak achter de Markt, middenin het centrum van Brugge. Ondanks dat heerlijk rustig (in deze tijd van het jaar). Kosten voor wifi zijn echter schrikbarend hoog (incl in ons arr, maar anders € 80 voor 3 dg).
Kamers in het hotel zijn schoon, maar klein en eenvoudig. Wel een goed bed en een heerlijke douche / bad en een kleine (maar uitstekende) tv. Kortom; geslaagd!

"Mooi verzorgd hotel"
brigittedm
15-3-2011 nette en verzorgde kamers, ontbijt was heel verzorgd, prachtige ligging in centrum, overal dichtbij, parkeren is er heel duur en ook nergens vermeld wat de prijs was om te parkeren

met partner, Feb. 2011
"Echt een prima hotel!!!!"
brabander
9-3-2011 We zijn hier in februari een weekendje geweest en het was echt heerlijk.
We hadden via internet de charming double kamer geboekt en kregen echt een hele leuke, grote kamer. (kamer 406 geloof ik) schuin dak, leuke langwerpige ramen en we keken uit op de verlichte toren en konden zo de markt opkijken.
Ontbijt was goed verzorgd en lekker. (je kan ook prima ergens anders ontbijten want alles is al vroeg open) Parkeren in het hotel zelf is wel erg duur (24 euro per nacht geloof ik)
we hebben 's avonds gegeten in het argentijnse restaurant tegenover het frietmuseum.
Ontzettend lekker gegeten, leuke sfeer en ook de wijn was heerlijk! (ossenhaas met knoflook, was echt uitmuntend!)

met partner, Jan. 2011
"Super centraal"
Jerry Kuijpers
17-1-2011 Zeer leuk net hotel, heerlijk centraal de deur uit en je staat midden in het centrum van Brugge.
De tv op de kamer was zoals al eerder door mensen gemeld zeer klein maar dat mocht de pret niet drukke.
Ontbijt was erg lekker.
Helaas was niet alles open in Brugge door de tijd van het jaar.
'T Zwart Huis aan de Kuipersstraat is erg goed en gezellig.
Brugse zot is ook een prima biertje.

met partner, Dec. 2010
"Prima hotel midden in Brugge"
Leijs
9-1-2011 het hotel is centraal gelegen je loopt zo het centrum in.
alles is netjes en goed verzorgd,personeel is vriendelijk en de kamers zijn prima.
het ontbijtbuffet is uitgebreid
mocht ik nog eens naar Brugge gaan dan zeker in dit hotel