Hotel Leonardo Brugge*** in Brugge België beoordelingen 7.6 | Zoover

Hotel Leonardo Brugge*** Brugge

Beoordelingen Hotel Leonardo Brugge***

cote de Liesse 10888, 8200, Brugge
Hotel Leonardo Brugge scoort een 7,6 uit 10, op basis van 67 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Leonardo Brugge***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Leonardo Brugge*** in Brugge, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 60 vakantiefoto's van Hotel Leonardo Brugge*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Leonardo Brugge*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel Leonardo Brugge*** met andere accommodaties in Brugge.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

67 beoordelingen over Leonardo Brugge***

zakelijk, 2012
"Overnachten en weg"
Monique
23-3-2012 Hotel Leonardo is ver van het centrum gesitueerd. De kamers zijn oke, niet bijzonder, maar wel redelijk ruim. Het personeel is niet overdreven vriendelijk, tijdens het diner nergens te vinden voor vragen. Het ontbijt is matig, de basisbehoeften. Een hotel om te overnachten op doorreis, niet voor een weekendje weg.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Redelijk hotel, maar verouderd"
Sylvia
13-4-2012 Geboekt als surprise-hotel. Momenteel zijn ze met de weg bezig, dus het hotel ligt niet gunstig qua ligging. Daarom minder gasten en moeten ze het hebben van dit soort acties. Het moet nodig gemoderniseerd worden, maar daar wachten ze mee tot ze waarschijnlijk wat reserves hebben opgebouwd of zeker weten dat ze het ooit weer drukker gaan krijgen.
Bediening is vriendelijk. Menukaart karig en duur.
Geen restaurant in de buurt, dus je moet echt je auto pakken als je lekker wilt eten. Maar verder prima voor ons bezoek aan Brugge en omgeving

"Aardig hotel, wat verouderd, dichtb ij"
Fam. Schoorl
25-8-2011 Hotel Leonardo is prima als uitvalbasis voor dagjes Brugge en omgeving. Zeer kindvriendelijk, kinderanimatie, speelkamer, zwembad. Prima prijs-kwaliteitverhouding. Je betaalt niet veel dus verwacht er dan ook niet te veel voor. De kamer en de badkamer in het bijzonder vallen wat tegen, erg krap. Het douchegordijn is te krap opgehangen waardoor het gordijn tegen je lichaam blijft plakken tijdens het douchen wat erg vervelend is. Een thermostaatkraan in de douche ontbreekt wat met kleine kinderen lastig douchen is (dan weer te heet, dan weer te koud). Het personeel, met name aan de Receptie mag wel wat klantvriendelijker zijn, ze zeggen nauwelijks goedemorgen. Het is de omgekeerde wereld dat je dit als gast zelf iedere keer moet zeggen en in 9 van de 10 gevallen hoor je niks terug. Dit kan natuurlijk niet. Verder hebben wij hier ons goed vermaakt we waren dan ook de hele dag op pad.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Leuke plek voor een paar dagen !!"
fam.Jansen
21-8-2011 Hotel Leonardo is prima,lekker ontbijt met veel keus.Wij hebben veel gefietst, fietsen gehuurd in het hotel voor onze kinderen van 11-14 jaar kosten 16 euro per fiets voor 2 dagen niets van te zeggen. In de omgeving zijn mooie fiets routes. Naar Blankenberg is het ongeveer 20 km erg leuk bij mooi weer.Ook Brugge is maar 10 min. op de fiets erg mooi en ook 's avonds heel gezellig op de terrasjes.Wij waren hier 2 nachten met 4 pers.voor 178.00 euro een leuke prijs en een goed Hotel op een locatie met veel mogelijkheden.De laatste dag hebben we Knokke nog bezocht het was heel mooi weer dus lekker aan het strand en over de boulevard echt een aanrader! Wij hebben ons hier prima vermaakt.

"Prettig hotel"
tevreden gast
13-8-2011 Zeer prettig hotel zeker met mooi weer, wij konden 2x buiten ontbijten heerlijk, soort turkije gevoel. Ook ligging is prima, dicht bij brugge, strand en de parkeer tarieven zijn zeer schappelijk ook bij het strand. Het buiten zwembad was natuurlijk ideaal en goed onderhouden net als de tuin, welke zeer ruim was met speeltuin en groot veld erachter nog. Het enige minpuntje was het extra bed op de kamer die kraakte aan alle kanten, maar we hebben het ingeklapt en de matras op de grond gelegd. We gaan vast nog eens terug naar het mooie, gezellige brugge in het leonardo hotel.

"Leuk hotel om Brugge te bezoeken"
Laura
9-8-2011 Het is een niet zo luxe hotel maar wel een fijne plek om brugge te bezoeken. Hotel ligt buiten het centrum maar met 10 minuten ben je bij een parkeerplaats in de stad. De pakkerplaats bij het station is idiaal, voor 2,50 euro per dag en dan krijg je ook nog een kaartje voor allen om met de bus mee te gaan naar de binnen stad.

met vrienden, Juni 2011
"Algemene ruimte prima, kamers ongezellig"
anruwe
20-6-2011 De rommel op de wegen rondom is al eerder beschreven. Het ontbijt voldoende maar eenvoudig. Ons arrangement betrof 2 X LO voor 2 pers. voor € 99.00. Dat is in verhouding goed. Diner buiten het hotel. De kamers ongezellig, wel zoals op de foto's van het hotel. Barpersoneel 's avonds wat moeilijk. wij zaten met 4-en te kaarten en om 10 uur was de bar dicht....totdat er een andere gast kwam, misschien een meer betalende, en die werd wel geholpen, direct daarna nog een gast en toen mochten wij, bij gratie, ook nog iets bestellen. Wij begrijpen best dat er niet de gehele avond iemand achter de bar staat als er maar weinig mensen zijn, maar een belletje op de bar (wat er ook is), waarop iemand komt helpen is toch niet zo gek. De volgende avond, andere barmedewerker beter en vriendelijker. Brugge is geweldig. Een must is een Brugge's Zot drinken bij het biermuseum. Ook een rondvaart is leuk, Gewoon op een bankje op de Markt en het chocomuseum zijn ook leuk.

met een groep, Mei 2011
"Net hotel buiten Brugge"
Frank Vermeulen
31-5-2011 Goed hotel, verzorgde inrichting, prima kamers. Helaas te ver van centrum Brugge, niet op loopafstand.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Net middenklasse hotel om Brugge te bezoeken"
Mag
8-5-2011 Aanbiedingsprijs van de MAKRO gepakt om Brugge te bezoeken met 2 kinderen van 9 en 11 jaar. De aanbieding zat hem in de bouwput van wegen rond het hotel van dit moment.
Hotelkamer met slaapbank voor de kinderen. Wat krap bemeten en eenvoudig. Heerlijk bed, krap douchen in het badje. Op het bestaande bed lag een dekbed. Voor de kinderen lakens en een deken uit de kast (de deken bij nader inzien niet gebruikt, gelukkig hadden we een eigen quilt bij ons).
Eenvoudig, voldoende ontbijtbuffet.
Hotelkamer en badkamer prima schoon.
Hotel ligt dicht aan de snelweg. Prima voor doorreizigers.
Parkeren op station Brugge voor € 2,50 per dag, dan met pendelbus naar het centrum.
Prima prijs/kwaliteitverhouding. Vriendelijk personeel in het hotel.

met partner, Apr. 2011
"Goed alternatief even buiten Brugge"
freix
22-4-2011 Hotel ligt langs de snelweg: het verkeer is 24/dag te horen als je de deur op een kier hebt. Er is enkel daglicht via een balkondeur. Er is een tuin met een klein buitenzwembad. Heerlijk is de goedzittende bank op de kamer. Fijn zijn ook de koffie/thee fasciliteiten op de kamer. Jammer dat er geen thermostaatkraan in de douche is. Warm water is er snel. Het eten in het hotel is lekker en betaalbaar. Het ontbijt is goed en voldoende aanwezig. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Met de auto ben je snel in Brugge. Parkeren langer dan 5uur kost bij het station 2 euro 50. Inbegrepen is dan de gratis bus naar het centrum (en terug). Fijn is ook de gratis internet fasciliteit in de lobby.

1 2 3 4 5 6 7 volgende