Hotel Flanders**** in Brugge België beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Flanders**** Brugge

Beoordelingen Hotel Flanders****

Langestraat 38, 8000, Brugge
Hotel Flanders scoort een 7,8 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Flanders****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Flanders**** in Brugge, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Hotel Flanders**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel Flanders**** met andere accommodaties in Brugge.

28 beoordelingen over Flanders****

"Gedateerd en lawaaierig"
peter
25-9-2011 We hebben een stedentripje Brugge (2 nachten) in Hotel Flanders achter de rug.
Hadden een superior-room geboekt, maar daar was niets superiors aan.
Verouderd en naast een bouwput. Niet echt wat we verwacht hadden. Toen we hier wat van gezegd hebben, zat het hotel vol en was het toch echt een superior-kamer.
Pas na tussenkomst van de touroperator kregen we de volgende dag een andere (iets) betere kamer. Die overigens gelegen was naast het terras van de bar, dus op tijd naar bed zat er alsnog niet in :)
Het ontbijt is prima en wordt goed bijgevuld. Voor de rest, tot zover wij het hotel konden bekijken, absoluut de prijs niet waard.

met een groep, Aug. 2011
"Hotel Flanders is een zeer fijn hotel ."
Familie Delfgaauw /...
1-9-2011 Wij zijn met familie drie dagen naar brugge geweest en hebben voor hotel flanders gekozen dit was zeker geen verkeerde keuze.
Het hotel was heel mooi en alles zag er netjes en goed verzorgt uit. Het ontbijt was goed voldoende variatie wat eten betreft en ze komen netjes aan tafel thee en koffie brenge.
De service van het personeel was goed ook aan de receptie kreeg je goede tips over restaurant's en bezienswaardigheden.
De kamers waren netjes en alles aanwezig wat je wenst.
Alleen de bedden waren iets aan de zachte kant maar dat is het enige minpuntje
De auto kun je op de parkeerplaats achter het hotel voor 14 euro per dag kwijt.
Het centrum ligt op loop afstand van het hotel wat erg fijn was.
Wij hebben erg genoten van brugge en van hotel flanders en wij komen zeker nog een keer terug en zullen ook dan weer voor dit hotel kiezen.
Hotel Flanders is zeker een aanrader voor mensen die in brugge willen overnachten.

met partner, Mei 2011
"Mooi hotel, super locatie"
kimramakers
8-5-2011 Mooi en net hotel, perfecte locatie midden in het centrum. Kamer (executive) ruim en zeer netjes. Ontbijt vers en voldoende.

met partner, Apr. 2011
"Perfecte uitvalbasis"
Anita
24-4-2011 hebben weekendje Brugge gedaan. Dit was prima hotel hiervoor.
Heb al eerder gelezen dat matras zacht is. Dit is inderdaad erg zacht. Vond dat het enige minpunt eigenlijk.
Hadden Superior Plus kamer en hadden geluk met een behoorlijk balkon.

met een groep, Mrt. 2011
"Hotel met parkeerruimte"
D.M.
16-3-2011 Een net hotel met parkeerruimte achter het hotel, moet gereserveerd worden.
Er is een klein zwembadje aanwezig. De lichtschakelaar werkt alleen als je je hotelpas in een systeem doet. Wij waren er één kind en wilde graag een tweede pas om het licht s'avonds te kunnen activeren terwijl nog even naar de bar in het hotel wilden. Dit was niet mogelijk. Jammer.

met partner, Feb. 2011
"Leuke bezienswaardige stad om te bekijken."
r.wolt
7-11-2011 Leuk stadshotelletje, aardig personeel, en vooral veel lekker eten ( bier).

"Centrale ligging"
overgang
5-12-2010 Mooi Brugge. Hotel ligt op loopafstand centrum. We hadden een upgrade kamer gekregen. Vriendelijk personeel. Goed ontbijt.

met partner, Nov. 2010
"Keurig hotel voor paar dagen Brugge"
Ria Bernsen
28-2-2011 Hotel Flanders is een prima hotel om in te verblijven tijdens een bezoek aan brugge.
Wij hadden een nieuwe kamer die heel mooi was, niet echt groot,maar keurig netjes en schoon.
afstand naar het centrum is prima te doen. binnen 10 minutjes ben je sowieso in de stand.

met partner, Nov. 2010
"Redelijk hotel meer niet"
bassie1981
6-1-2011 Hotel Flanders ligt op loofafstand van het prachtige centrum van Brugge. Het hotel is prima, de bar beneden is gezellig om na een dagje stad nog even wat te relaxen bij de openhaard.
Wij hadden een basic kamer terwijl er een superior was gereserveerd. Niet echt super luxe voor 4**** dan ben ik wel in betere hotels geweest.
Maar verder was alles ok, ontbijt goed, ontvangst prima en verder ben ik er toch weinig omdat we in de stad waren.
En nogmaals Brugge moet je echt eens heen, veel te zien en te doen voor een weekendje

met partner, Aug. 2010
"Tegenvallend hotel in een erg leuke stad!"
Patrick
8-8-2010 Voor een viersterrenhotel viel Flanders hotel ons tegen. We hadden een kamer aan de wegkant. Door de slechte isolatie hadden we veel geluidoverlast van bijvoorbeeld voorbijrijdende auto's. Verder kwam 'smorgens vanaf een uur of 7 de geur van spek met eieren al de kamer op. De rest van de ochtend bleef die geur in het hotel hangen. Niet erg prettig. Het ontbijt was vrij standaard maar in orde, al mag je van een viersterrenhotel meer verwachten. Bi jhet uitchecken bleken we niet te kunnen pinnen (al lag dat waarschijnlijk aan de receptioniste, die het apparaat niet helemaal goed kende). Brugge zelf is absoluut erg mooi en een fijne bestemming voor een stedentrip.