Bed and Breakfast Casa-Romantico**** in Brugge België beoordelingen 10.0 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Casa-Romantico****

9,9

25 mei 2012

Bed and Breakfast Casa-Romantico**** Brugge

Beoordelingen Bed and Breakfast Casa-Romantico****

Eekhoutstraat 37, 8000, Brugge
Bed and Breakfast Casa-Romantico scoort een 10,0 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Casa-Romantico****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Casa-Romantico**** in Brugge, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Casa-Romantico**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Bed and Breakfast Casa-Romantico**** met andere accommodaties in Brugge.

5 beoordelingen over Casa-Romantico****

9,9
"Geweldig guesthouse"
Van spaendonck
22-7-2011 Wij hebben hier begin juli een heerlijk weerkend gehad.
Locatie is prima namelijk op loopafstand van de markt. Het viest ouwe is smaakvol ingericht en vriendelijke eigenaren.
De kamers waren schoon en van alle luxe voorzien.
Het ontbijt was heerlijk. Geen gebruik gemaakt van het verwarmde zwembad maar als wij weer een keer terug komen gaan we dat zeker doen.
Wil je een romantisch en sfeervol weekendje Brugge? Dan is deze guesthouse helemaal top.

met partner, Dec. 2010
"SUPER!!!!!"
H & M
28-12-2010 We zijn hier 2 dagen geweest met kerst. Super romantico natuurlijk. Het was echt heerlijk. Heerlijk gezwommen in het verwarmde zwembad. Geweldige mensen die alles voor je doen. We gaan hier zeker terug komen.

"SUPER!!! FANTASTISCH!!! GEWELDIG!!!"
angelique
30-7-2010 Wij zijn net terug en hebben het hier heerlijk gehad. Romantische inrichting en alles super schoon en tot in de puntjes verzorgd. Ik ben een moeilijke slaper en ik heb heerlijk rustig geslapen. Lekker nieuw zwembad (mooie sauna met jaccuzi in aanbouw) en de ligging is ook echt perfect, je bent lopend in 2 min in de binnenstad. Ontbijt was top en het echtpaar is super vriendelijk en gastvrij. Wij komen hier zeker terug. Bedankt voor de fijne dagen!!! Dus niet verder zoeken GEWOON DOEN. Angelique en Bar-Lev uit de Bilt.

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Casa-Romantico*...

met partner, Mei 2009
"Jammer dat we niet een 11 kunnen geven!"
M.B.
7-5-2009 Casa Romantico doet er alles aan om haar gasten een thuisgevoel te geven. De gastvrijheid is helemaal top en de gehele accommodatie is tot in de kleinste details uitgevoerd. De sfeer die de foto's op de website uitstralen is in werkelijkheid hetzelfde. Ik kan niet anders dan dit hotel aan iedereen aan te raden. De hele ambiance past perfect in het historische Brugge en het is de kers op de pudding voor een goed verblijf in een mooie stad. Absoluut voor herhaling vatbaar!!!

met partner, Aug. 2008
"Gastvriendelijkheid ten top!"
Inge
21-8-2008 Een super romantisch hotel. Liefhebbers van riviera maison zijn hier op hun plaats. perfecte ligging. 50m van het drukke plein. Gastvrouw is super vriendelijk en je hebt een echt huiskamergevoel. (zijn ook maar 4 kamers)Inrichting is SUPER! Ze zijn met de verbouwing van de tuin bezig, komt o.a. een zwembad. Kom zeker nog eens terug als de tuin klaar is. Aanrader!!!