Hotel Academie**** in Brugge België beoordelingen 7.8 | Zoover

De kamer

Beoordelingen Hotel Academie****

Wijngaardstraat 7-9, 8000, Brugge
Hotel Academie scoort een 7,8 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Academie****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Academie**** in Brugge, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Academie**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Academie**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel Academie**** met andere accommodaties in Brugge.

34 beoordelingen over Academie****

met partner, Okt. 2011
"Aanrader!"
Diane
18-10-2011 Wij zijn hier met zijn tweeen voor 3 dagen geweest. We hebben een super weekend gehad. Het hotel is goed ! Ontbijt is goed, je wordt vriendelijk geholpen bij de receptie. Je kan onder het hotel parkeren. Dat hebben wij wel gedaan. Wij mochten onze auto op de dag van vertrek de hele dag nog laten staan. Heel smal vonden wij de garage niet. Veel plekken zijn er niet. Het hotel bevindt zich aan in het centrum. Met 10 min lopen sta je op de grote markt. Brugge is een mooie stad. Je kunt hier heerlijk wandelen. Wij zouden zo weer naar dit hotel en deze stad gaan!

met partner, Okt. 2011
"Super hotel!!"
kerling
16-10-2011 Het hotel was zeer goed. We kwamen aan en konden eerder de kamer in. Daarnaast mochten we 2 dagen gebruik maken van de parkeerkelder voor maar 15 euro. De kamers zelf waren zeer ruim,netjes en schoon. Badkamer was lekker ruim. Het personeel... zeeer vriendelijk en behulpzaam! We kregen een plattegrond en info. over de stad zelf. Kortom zeker een bezoekje waard en kan het aan iedereen aanraden!

"Geweldig"
marion
6-1-2011 wij zijn zeer tevreden over dit hotel. een mooie kamer, zeker niet te klein en een gigantische badkamer. we konden gratis gebruik maken van de sportschool in het hotel zelf. de ligging was ook super. het personeel was altijd vriendelijk.
garage onder het hotel wel wat krap maar goed beveiligd.
ik heb zeker geen klachten over dit hotel.

"Mooi hotel"
twl
13-12-2010 Het hotel was erg netjes en schoon. Het ligt er super middenin het centrum wij hebben de auto onder het novotel hotel neergezet, kost 8.75 per dag en is maar 50 meter lopen.
Het ontbijt was lekker alleen de jus 'd orange was niet te drinken.

met partner, Dec. 2010
"Hotel met gunstige en ook rustige ligging"
ingridvveen
5-1-2011 Positief aan dit hotel vonden wij vooral de ligging (zeer dichtbij het Begijnhof en andere bezienswaardigheden) en het personeel. Ik had hen vooraf gemaild met het verzoek om goede restauranttips voor oud en nieuw en ik kreeg binnen een half uur al een reactie. Inderdaad ziet het hotel er aan de binnenkant niet als 4 sterren uit, maar ik vermoed dat ze die vierde ster aan de ligging te danken hebben. Het hotel ziet er van binnen wat eenvoudig uit. De kamer vond ik ook eenvoudig, maar best wel ruim. Verder niks mee, koffie en theefaciliteiten op kamer was ook handig. Kortom, ik zou dit hotel zeker aanraden, maar verwacht dus geen luxe.

met partner, Okt. 2010
"Goed hotel in geweldige stad"
eric
31-10-2010 Schitterende ligging van het hotel. Alles was goed te lopen. Veel restaurantjes in de nabijheid. Bij de receptie waren ze erg behulpzaam. Kamers waren ruim en schoon.
Het parkeren is lastig omdat het heel erg krap is.

met partner, Sept. 2010
"Perfecte ligging"
Fam.
23-10-2010 Dit hotel heeft een perfecte ligging. In een rustige straat, geen doorgaand verkeer, maar toch midden in het centrum.
Kamer was schoon en ruim, mooie badkamer.
Goed en uitgebreid ontbijt.

alleenreizend, Aug. 2010
"Leuk hotel, eigenlijk best wel goed gelegen"
Rokus
10-12-2010 In ieder geval ten opzichte van het Minnewater en daaraan gelegen terrasjes. De Grote Markt is echter wat verder weg.

met een groep, Aug. 2010
"GE-WEL-DIG"
Lisette
14-9-2010 Het is echt een heel erg mooi hotel, heel netjes en een lekker ontbijt 's ochtends. Ook ligt het op een geweldige plek, alles is op loopafstand te bereiken. Zeker aan te raden

met een groep, Aug. 2010
"Mooie Ligging"
Sharon
11-8-2010 Wij zijn van vrijdag t/m zondag hier geweest, en zijn zeer tevreden.
Ruime kamers, zeer schoon en een goed ontbijt.
De ligging van het hotel is ideaal, alles is op loopafstand te bereiken.
Een echte aanrader!!!