6-8-2012
Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar! Een sanitairgebouw om 'u' tegen te zeggen; veel toiletten, toiletbrilreiniger, toiletpapier, wc borstel, veel wasbakken, zeep en wegwerphanddoekjes. Douchen kost 1 euro voor 8 minuten. Grote kinderbadkamer met babybad, babydouche, wastafel en commode. Uitgebreide speeltuin en in het weekend wordt er een waar luchtkussenpark opgezet. Terrein en sanitairgebouw zeer goed onderhouden.
We moesten wel erg wennen aan de opstelling van de caravans (achterstevoren in rijen van twee), maar het geeft wel veel privacy.
Met het dorp Bredene zelf hadden wij niet veel. Wij voelden ons meer thuis in Oostende en De Haan.
Bezoek gebracht aan Sea Life (wel heel erg klein!), Plopsaland!!!! en Brugge!!!
4-5-2012
We zijn net terug van een klein weekje kamperen en het is een fantastische camping. Niet teveel poespas maar dat willen wij ook niet.
Speeltuin voor de kinderen zeer goed verzorgt, sanitair super schoon, grote plaatsten en een zeer behulpzame camping-eigenaar/beheerder!
Mijn 3 kinderen waren het er niet mee eens dat we al naar huis moesten gaan en willen dat we volgend jaar weer gaan :-)
12-9-2011
Vandaag teruggekeerd van een heerlijk weekendje op 't Minnepark. Zeer vriendelijk ontvangen door de beheerder, die zelfs helpt de caravan op zijn plek te zetten. Schoon en mooi sanitair en mooie ruime plaatsen. Alles ziet er zeer verzorgd uit. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin. Plopsaland bezocht en een bezoek gebracht aan Brugge. Niet te vergeten een heerlijke strandwandeling gemaakt. Kortom: zeker voor herhaling vatbaar.
2-9-2011
De vriendelijke campingeigenaar zorgt ervoor dat zijn camping er perfect bij ligt en daardoor houden de kampeerders het ook netjes. De levensgrote "vier op en rij" en dam- en schaakborden worden bijvoorbeeld iedere avond netjes binnen gezet. Mooie speeltuin en in het hoogseizoen worden er in het weekend luchtkussens geplaatst, geweldig voor kleintjes en ook de grotere kinderen. (bij wat minder weer veel leuker dan een zwembad). Ik persoonlijk houd niet zo van die typisch belgische campings in met rechte straten en rijen (sta)caravans. De campings in de omgeving zijn allemaal zo, maar de kinderen hebben genoten.
Vanaf deze camping hebben wij plopsaland bezocht, kasteel Wijnendale en Brugge (met bus en trein).
Tip: in de babywasruimte is ook een douche, ideale "badkamer" voor kleine kinderen.