Camping 'T Minnepark in Bredene België beoordelingen 9.4 | Zoover

Camping

Beoordelingen Camping 'T Minnepark

Zandstraat 105, 8450, Bredene
Camping 'T Minnepark scoort een 9,4 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping 'T Minnepark? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping 'T Minnepark in Bredene, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Camping 'T Minnepark vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Camping 'T Minnepark met andere accommodaties in Bredene.

19 beoordelingen over 'T Minnepark

9,8
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Goede zeer schone camping"
Els
4-5-2012 We zijn net terug van een klein weekje kamperen en het is een fantastische camping. Niet teveel poespas maar dat willen wij ook niet.
Speeltuin voor de kinderen zeer goed verzorgt, sanitair super schoon, grote plaatsten en een zeer behulpzame camping-eigenaar/beheerder!
Mijn 3 kinderen waren het er niet mee eens dat we al naar huis moesten gaan en willen dat we volgend jaar weer gaan :-)

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Geweldige camping"
Evelyn
12-9-2011 Vandaag teruggekeerd van een heerlijk weekendje op 't Minnepark. Zeer vriendelijk ontvangen door de beheerder, die zelfs helpt de caravan op zijn plek te zetten. Schoon en mooi sanitair en mooie ruime plaatsen. Alles ziet er zeer verzorgd uit. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin. Plopsaland bezocht en een bezoek gebracht aan Brugge. Niet te vergeten een heerlijke strandwandeling gemaakt. Kortom: zeker voor herhaling vatbaar.

"Perfect onderhouden en schoon"
Marion
2-9-2011 De vriendelijke campingeigenaar zorgt ervoor dat zijn camping er perfect bij ligt en daardoor houden de kampeerders het ook netjes. De levensgrote "vier op en rij" en dam- en schaakborden worden bijvoorbeeld iedere avond netjes binnen gezet. Mooie speeltuin en in het hoogseizoen worden er in het weekend luchtkussens geplaatst, geweldig voor kleintjes en ook de grotere kinderen. (bij wat minder weer veel leuker dan een zwembad). Ik persoonlijk houd niet zo van die typisch belgische campings in met rechte straten en rijen (sta)caravans. De campings in de omgeving zijn allemaal zo, maar de kinderen hebben genoten.
Vanaf deze camping hebben wij plopsaland bezocht, kasteel Wijnendale en Brugge (met bus en trein).
Tip: in de babywasruimte is ook een douche, ideale "badkamer" voor kleine kinderen.

"Fantastische en schone camping!"
swamie
7-8-2011 Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen door de beheerder. Erg schone en rustige camping met sanitair waar je van de vloer kan eten. Mooie ruim opgezette plaatsen en alles wat je zou willen weten over de omgeving wordt op verzoek verteld door de beheerder.
Al met al een top camping die ik iedereen kan aanraden!

met partner, 2010
"Fantastische plek"
Anny
25-8-2010 Camping Minnepark is een uitstekende camping met een begrip volle en zorgzame eigenaar Louie. Door omstandigheden zijn wij er maar 4 dagen kunnen zijn. Maar hij is zeker aan te bevelen. Fam. Peeters, Dorst

met jonge kinderen, 2010
"Aanrader aan de Belgische kust!"
Marco en Esther
6-8-2010 Een hele mooie camping met de kust binnen fietsbereik (2 km). Camping is niet te groot, rustig (mn volwassenen en jonge gezinnen) en de eigenaar is bijzonder vriendelijk met hart voor de camping en zijn gasten. Het sanitair is mooi en echt heel schoon. Er is een aparte badkamer voor baby´s/kinderen en ook een badkamer voor gehandicapten. Er is een mooie speeltuin en regelmatig zorgt de eigenaar voor spingkussens, de kinderen vonden het geweldig. De eigenaar heeft alles erg goed voor elkaar!

met jonge kinderen, Mei 2010
"Zeer nette camping"
R. Janssen
15-5-2010 Camping Minnepark in Bredene is een absolute aanrader voor gezinnen met jonge kinderen of volwassenen. Lekker rustig, gemoedelijk en alles zeer netjes bijgehouden. De eigenaar is heel gedienstig en persoonlijk.
Sanitair is om door een ringetje te halen. Op de camping zelf is geen kantine of frituur maar in de directe omgeving is er volop keus aan div eetgelegenheden.
Wij komen zeker nog eens terug!

met oudere kinderen, Mrt. 2010
"Perfecte camping aan de Belgische kust"
Ronnie
3-4-2011 Mooie rustige camping. Grote plaatsen ook geschikt voor grotere caravans en caravans. Zeer schoon sanitair. Maar bovenal een uiterst vriendelijke en zeer behulpzame campingbaas Louie.
Proberen hier ieder jaar met pasen toch wel naar toe te gaan.
Strand en supermarkt vlakbij

met partner, Juli 2009
"Schone en rustige camping"
joke
9-8-2009 Wij (55-plussers) hebben 2 weken met de caravan op deze camping gestaan. Voor onze doelgroep een uitstekende camping. Grote plaatsen met stroom, water en afvoer. Prima sanitair. Altijd rustig. Het was wel jammer dat er geen bakkertje langs kwam. Daar en tegen kwam de ijscoman meerdere keren en er kwam elke dag iemand langs die zelfgemaakte soep verkocht. Ons advies is om fietsen mee te nemen. Op de camping gebeurde niet veel, maar in Bredene werd veel georganiseerd. Bij aankomst op de camping kregen we een informatieboekje waarin alle evenementen werden vermeld. Wij hebben ons prima vermaakt.

met partner, Juli 2009
"Gevonden.....een PURE DIAMANT!!!"
Ans
2-8-2009 Het was even zoeken, maar dit is een edelsteen van minstens 10 KARAAT!!
Warm en persoonlijk wordt men ontvangen door eigenaar Louis.
Hij brengt je naar je ruime grote kampeerplaats.
Het sanitair is op TOP-niveau, altijd schoon.
Geen disco of zwembad,maar voor kinderen sportvelden/tennisbaan en genoeg ruimte om zichzelf te vermaken.
Deze camping voelde als een warm bad.
Louis bedankt voor je voortreffelijk gastheerschap, het was een genoegen om op Minnenpark te verblijven, wij komen ZEKER terug.
Met vriendelijke groet, Berry en Ans.