Appartement Queen Mary 402 in Bredene België beoordelingen 9.8 | Zoover

Appartement Queen Mary 402 Bredene

Beoordelingen Appartement Queen Mary 402

Kapelstraat 11, 8450, Bredene
Appartement Queen Mary 402 scoort een 9,8 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Queen Mary 402? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Queen Mary 402 in Bredene, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Appartement Queen Mary 402 vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Appartement Queen Mary 402 met andere accommodaties in Bredene.

4 beoordelingen over Queen Mary 402

9,7
Familie, Mei 2008
familie Verhoeven-S...
12-5-2008 Is voor de tweede maal dat wij gebruik maken van de Queen Mary,normaal zouden wij 11op10 moeten geven maar het kan niet.Alles perfect !!!
De sympathie v/d eigenaars zelden meegemaakt,
men is er gelijk thuis.
Dit is zeker aan te bevelen !!!!

Marleen Cuyt
25-8-2006 Wij hebben 14 dagen op dit appartement doorgebracht. Ondanks het minder goede weer (slechts 4 keer echt aan het strand gezeten) is onze vakantie toch goed meegevallen, dankzij de goede ligging en accomodatie (elektr. kookfornuis, combi-oven, afwasmachine, stofzuiger...). We konden altijd genieten van het zicht op de duinen (met daartussen zelfs nog een beetje zicht op zee) en hadden een dvd-speler ter beschikking. De kusttram van De Panne tot Knokke stopt vlak voor de deur. Ook zeer praktisch was dat we 2 fietsen konden huren waardoor je bij minder goed strandweer erop uit kan trekken. Voor herhaling vatbaar.

Sofie en de rest
22-7-2006 Wij zijn net een week terug van dit appartement. Het is reuze meegevallen, ik kan er echt niets op aanmerken. Het is er heel mooi,prachtig uitzicht en alle luxe die je nodig hebt op vakantie.
Heel netjes en goeie bedden. Kortom het was een super vakantie.Ik had gerust nog een weekje langer in het appartement willen blijven.

Annie en Frans van ...
31-5-2006 Met Hemelvaart enkele dagen in het appartement residentie Queen Mary vertoefd. Een mooi appartement,met eigen garage, gelegen aan een leuk plein en tegenover de tramhalte. Zeer verzorgd, prima bedden en voorzien van alle comfort. In een woord een prima lokatie, met uitzicht op zee. Iedere 15 min. vertrekt er een tram richting Knokke of Oostende.De zee is op loopafstand van 5 minuten. Brede stranden en een prachtig duingebied met veel wandel- en fietsmogelijkheden.