Bungalow Park Merlo in Bredene België beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Bungalow Park Merlo

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Bungalow Park Merlo

Koningin Astridlaan 15, 8450, Bredene
Bungalow Park Merlo scoort een 8,0 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Park Merlo? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Park Merlo in Bredene, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Bungalow Park Merlo met andere accommodaties in Bredene.

10 beoordelingen over Park Merlo

met jonge kinderen, 2011
"Heerlijk weekend"
van de wetering
24-10-2011 wij zijn het afgelopen weekend hier geweest. Het huisje is prima voor een paar dagen, interieur oogt goedkoop maar daar is de prijs naar. sfeerverlichting mag iets meer, veel felle lampen zonder dimmer. douche lekker onbeperkt warm water, groot pluspunt koelkast met vriezer. speeltuin voor de kinderen is goed, vermaken zich daar prima. strand, winkels, plopsaland dichtbij.
Eigenaren vriendelijk, ook door de oudere vrouw vriendelijk ontvangen.
al met al wij komen hier zeker nog een keer terug.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Alleen met mooi weer"
Kees
19-10-2011 Appartement gehuurd voor drie nachten. Appartement is niet gezellig maar eenvoudig en functioneel ingericht. Wel gehorig als je in het beneden appartement zit en er zit een gezin boven je met kleine kinderen. De camping zag er keurig uit, er was een klein speeltuintje. Je kunt parkeren voor het appartement. De ligging is ideaal: het straatje uit, de loopbrug over en je zit op het strand. Snackbar, restaurants en supermarkten op loopafstand. Ook Oostende en Brugge zijn dicht in de buurt. De oudere vrouw achter de receptie is niet erg sympathiek en ook niet behulpzaam, haar zoon en schoondochter gelukkig wel.
Volgens mij moet je hier alleen zitten met mooi weer, anders heb je hier niets te zoeken.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Leuke vakantie"
jelle
29-6-2011 Leuke vakantie gehad met een kindje van 2. Kleine stacaravan, maar was inorde. vond de receptie wel heel vriendelijk

De beste prijzen en lastminutes voor Bungalow Park Merlo bij:

met jonge kinderen, Juni 2011
"Zeer netjes"
Kaat
18-7-2011 We hebben een leuke vakantie gehad,met n kindje van 4. Er zijn 2 speeltuintjes erbij 1 kleine en 1 grotere. Verder een rustig park. Mobile home O'Hara was wat klein,maar het was er schoon en erg netjes. Ligging is prima.ong 5 min lopen van het strand en je bent overal dichtbij. Tip als je ergens lekker wilt gaan eten,dan loop je het park af en op de hoek van de straat kun je heerlijk zitten en lekker eten. Kortom een aanrader voor een gezin met wat kleinere kinderen.

met vrienden, Apr. 2011
"Netjes O'Hara bungalow"
Pat
25-4-2011 O' Hara bungalow ''mobilehome'' is netjes. Wel vrij klein. 4 Volwassen in een huisje is geen aanrader! Ligging is super! je loopt de camping af en bent meteen in de winkel straat met restaurants etc. Strand is op korte afstand! Zeer hond-vriendelijke omgeving!

rita goethals
29-12-2007 we hebben er zelf een caravan staan
en we zijn er zeer tevreden.Heb eerst een huisje gehuurd 3a4 jaar na elkaar in de maand julie en het was er altijd mooie binnen.Het zijn vriendelijke mensen wat ze ook zeggen.

met vrienden, Feb. 2006
kimpie
1-4-2006 dichtbij strand en de winkels zen schone bungalows goed onderhouden en tis er altijd warm kou zal je ni leiden ik zal er zeker en vast nog naartoe gaan

vanacker p
9-10-2005 de bungalow was ruim doch niet proper. het was duidelijk dat het een tijdje niet verhuurd was geweest (vuil servies in de kasten en veel stof en dode muggen en spinnen op de grond). in de leefruimte zaten we met een defecte lamp; deze kwamen ze eindelijk de laatste dag vervangen; wij hebben de bungalow ook zelf gekuist (eindschoonmaak) en hem properder achtergelaten dan dat we hem hadden gevonden (met nat gekuist); toen een van de zonen ter eind controle kwam, vond deze het maar niets; hij vond het nog steeds vuil en wou de borg niet terug geven; na wat over en weer geroep kregen we ons geld dan toch terug; hier zien ze ons nooit meer terug!! we zijn nog nooit zo behandeld geweest;

I. van Vugt
14-9-2005 Wij zijn hier nu 3 maal geweest en gaan in 2006 weer. De ligging is ideaal, vlak bij strand, winkels en kusttram. DE appartementen zijn netjes ingericht en ruim. Ook voor minder validen een aanrader, er zijn veel vaste gasten die al jaren komen dus wees er op tijd bij. De service is goed, alleen madam aan de receptie is niet zo aardig, haar zonen gelukkig wel.

de man kim
13-4-2005 Ik vond het heel goed en twas dicht bij de winkels enzo. Vond het in het algemeen zeer goed ik vind het zeker een aanrader.