Hotel Saint Sauveur**** in Blankenberge België beoordelingen 7.5 | Zoover

Hotel Saint Sauveur**** Blankenberge

Beoordelingen Hotel Saint Sauveur****

Langestraat 50, B-8370, Blankenberge
Hotel Saint Sauveur scoort een 7,5 uit 10, op basis van 49 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Saint Sauveur****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Saint Sauveur**** in Blankenberge, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Hotel Saint Sauveur**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Saint Sauveur**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel Saint Sauveur**** met andere accommodaties in Blankenberge.

1 2 3 4 5 volgende

44 beoordelingen over Saint Sauveur****

6,5
6,7
met partner, 2012
"Top locatie vlakbij het strand"
Anneke
26-4-2012 mooie kamers,
echt beste hotel in Blankenberge

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Prima hotel, goede prijs kwaliteit"
Fam Okhuijsen
15-4-2012 Pas na het boeken, lazen we veel kritische recensies op deze site. We waren dus zeer benieuwd hoe het hotel zou zijn.

Wij vonden het hotel prima. Vriendelijke mensen, prima kamer, netjes en schoon, 50 meter van het strand en een uitstekend restaurant bij het hotel, waar we drie keer gegeten hebben. Vooral het restaurant biedt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Zowel hotel als restaurant steken sowieso positief af ten opzichte van het gemiddelde niveau in een badplaatsje.

met partner, Mrt. 2012
"Geweldig genoten"
laura
31-3-2012 Eigenaren en bediening super vriendelijk.
Restaurant Starckx is echt een aanrader
Ontbijt was heerlijk

met partner, Mrt. 2012
"Aan te bevelen"
Nadine
28-3-2012 Het hotel is mooi gerenoveerd met zeer fris ogende, moderne kamers. Alles is mooi verzorgd en net. De bediening is zeer vriendelijk. Wij hadden geboekt via Groupon en door omstandigheden zijn wij niet kunnen gaan binnen de opgelegde periode. Het was geen enkel probleem om dit te verplaatsen. Wij zijn zeer goed ontvangen. Ook het wellness-gedeelte is tip-top: goed werkende sauna, mooi zwembad en deugddoende whirlpool. Alles is er zeer netjes en het is er lekker warm. Dé aanrader van het hotel is het restaurant Starckx. Wij hebben er HEERLIJK gegeten voor een zeer eerlijke prijs. Echt een topper!!

met partner, Nov. 2011
"Is te bezichtigen waard"
annika
15-11-2011 zijn het afgelopen weekend een weekendje naar dit hotel geweest kamer super goed we hadden een designsuite met bubbelbad.

Het ontbijt was goed maar het is misschien wel kleinschalig. Alles was bijna op.

Maar hotel op zich was wel mooi hebben er van genoten.

"Geen 4 sterren waard!"
Ana
16-9-2011 Wij hadden kamer 407, zeer klein! Geen uitleg bij aankomst, je krijgt je sleutel en moet het zelf maar uitzoeken. Als je de deur opendeed zat je tegen het bed. Zeer kleine badkamer, met alleen een douche. Oude tv zonder afstandsbediening, kregen te horen dat deze misschien onder het bed lag! Dame aan het onthaal meegekomen om onder het bed te kijken. Na verschillende keren erom gevraagd te hebben, de tweede dag een reserve gekregen die niet helemaal werkte. Geen airco. Ondanks dat het weer buiten niet zo goed was, zeer warm op de kamers. Venster open geen optie wegens lawaai van buiten. Bedden niet alle dagen ververst, wc papier niet bijgevuld! Is zeer vervelend als je wc papier moet gaan bijvragen. Kamer niet proper, minibar zeer vuil onderaan, aan de buitenkant zat een grote vieze plek die er bij ons vertrek nog steeds zat. Doucherand ook zeer vies. Alles bestoft, vooral achter de tv grote stofvlokken. Parking reserveren, 15 euro per dag. Ontbijt wel goed, met veel keuze.

"Goed"
lief
12-7-2011 voor een 4 sterren mocht er zeker airco aanwezig zijn. ligging was goed , parking iets minder. met de auto is het momenteel chaotisch.
restaurant was subliem, bediening was top, eten super(als je van verrassing houd) toch wel een aanrader

met partner, Feb. 2011
"Gaan terug"
Annika Van Melder
22-2-2011 wij zijn vorig weekend naar daar gegaan super hotel. Wij hadden kamer 401 een suite. echt super hotel.
De kamer was echt helemaal top.
Het ontbijt was ook super lekker.

met partner, 2011
"Toch geen tweede keer meer"
Van Acker Rita
3-1-2011 Vermits wij regelmatig gingen eten in de Starckx en altijd heel tevreden waren hadden we voor oudejaar 2 nachten geboekt in dit hotel. De kamers waren niet zoals we verwacht hadden. Toch niet voor een designkamer. De kamerprijs is hier aan de hoge kant. Voor een krappe kamer, krappe douche, geen airco, oude TV. Het oudejaarsmenu was bereid met verse producten en het was mooi gepresenteerd, maar we hoorden ook van verschillende anderen dat de maaltijd wel erg minimalistisch was. We zullen er nog wel heel goed moeten overdenken om naar dit hotel terug te keren.

met partner, Dec. 2010
"Geweldig!!!!"
Short
25-2-2011 We hebben hier 1 nachtje doorgebracht, maar het was echt super! De kamer was groot met een prachtige badkamer met bubbelbad. Het zwembad was voor ons 2 gereserveerd voor een uur. Het restaurant wat erbij zat had een verrassingsmenu met ongelofelijk veel gangen! Heerlijke wijnen erbij en het personeel was enorm vriendelijk. Ontbijt op de kamer was ook erg uitgebreid. Stadje zelf was weinig te doen, maar heerlijk uitgewaaid op het strand.

1 2 3 4 5 volgende