Hotel Malecot*** in Blankenberge België beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Malecot***

9,5

24 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Malecot***

Langestraat 91, 8370, Blankenberge
Hotel Malecot scoort een 8,1 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Malecot***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Malecot*** in Blankenberge, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel Malecot*** met andere accommodaties in Blankenberge.

7 beoordelingen over Malecot***

9,7
"Goede Ligging!"
Manuela
1-9-2011 Wij hebben hier met z'n tweetjes 3 overnachtingen gehad.

Bij het hotel zelf zijn geen parkeerplaatsen maar je kunt wel voor de deur parkeren om je koffers rustig naar binnen te brengen, vervolgens parkeer je iets verderop bij het collega-hotel. Als je gaat kun je weer eerst je auto halen zodat je niet met koffers hoeft te sjouwen, ideaal.

Hele vriendelijke mensen met goed ontbijt.
De straat oversteken en je staat op de boulevard, meteen links is het centrum.

Het gebouw is erg oud en dus schots en scheef, de lift is een vreemd soort kast en doet erg claustrofobisch aan. Kamers zijn wel schoon.

Al met al zeer goed te doen voor meerdere dagen.

met partner, Mei 2010
"Eenvoudig maar goed hotel."
Eric
19-5-2010 Het hotel is eenvoudig maar de kamer is goed. Alle standaard faciliteiten zijn aanwezig. Ontbijt zag er goed uit. Vriendelijk personeel. Kamers wel enigszins gehorig.

mano en marlou
18-2-2008 Wij zijn hier in het weekend van 15-2
tot en met 17-2 hier geweest. prima hotel.ziet er leuk uit, mooie kamers en vriendelijk personeel. ontbijt super goed. ligging van het hotel is super en met eigen garage, erg ideaal. wij zijn van plan om in september terug te komen

met vrienden, Aug. 2007
h hubers
27-8-2007 hotel malecot is een prima hotel voor een weekje aan zee. uitstekend ontbijt goede maar kleine kamers.uitzicht is iets minder.de ligging is uitstekend in het centrum aan de zee en toch rustig.personeel is vriendelijk.

met vrienden, Juli 2007
Ingrid
9-7-2007 Wat een ontzettend lief vrouwtje stond er bij binnenkomst achter de balie! I.e.i. hadden wij geboekt in Avenua, maar i.v.m. overboeking (?!) werden wij doorverwezen naar Malecot. Deze ligt dichter bij het centrum en strand. Kamers waren niet groot, flink gehorig, badkamer was giga klein en we hadden uitzicht op half ingestorte gebouwen. Maar de bedden slapen super, dat is voor ons het belangrijkst. Ontbijt was voldoende, maar late ontbijters (zoals wij), grijpen helaas wel naast de lekkere broodjes. Parkeren voor de deur in een uitstekende privéparking voor € 14.-/nacht. Het verhaal klinkt waarschijnlijk negatiever dan bedoeld, maar voor de € 42,- p.p./p.nacht had ik meer verwacht.

Hillen
25-8-2006 Een goed 3* hotel. Kamer was heel netjes. Ontbijt was goed maar niet heel uitgebreid. Je mag in de ontbijtzaal niet gaan zitten waar je wil. Wij wilden aan het raam gaan zitten maar dat was voorbehouden aan andere mensen. De bediening was simpel maar goed. Kortom, een ideaal hotel om een weekendje aan zee door te brengen.

met partner, Aug. 2006
Greet
13-8-2006 Ik ben reeds meer dan 10 jaar vaste gast in hotel Malecot en kan dit hotel maar omschrijven als perfect. Het volledige hotel is recent volledig vernieuwd met smaak, mooie ruime kamers en badkamers, kamers met zeezicht (mits betalen klein supplement), afgesloten parking, een zeer uitgebreid ontbijtbuffet en een ideale ligging in centrum en aan zeedijk. Dezelfde familie runt ook hotel Avenue en heb al van kenissen gehoord dat dit dezelfde klasse en comfort,... heeft als Malecot.