Aparthotel Floreal Blankenberge in Blankenberge België beoordelingen 7.2 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Floreal Blankenberge

6,6

25 mei 2012

Aparthotel Floreal Blankenberge Blankenberge

Beoordelingen Aparthotel Floreal Blankenberge

Koning Albertlaan 59, B-8370 , Blankenberge
Aparthotel Floreal Blankenberge scoort een 7,2 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Floreal Blankenberge? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Floreal Blankenberge in Blankenberge, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Aparthotel Floreal Blankenberge vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Aparthotel Floreal Blankenberge met andere accommodaties in Blankenberge.

8 beoordelingen over Floreal Blankenberge

6,6
met oudere kinderen, Mrt. 2011
"Super voor de kinderen!"
Joeri
18-6-2011 Voor kinderen is het hier een waar paradijs. De ganse dag door animatie, 's avonds toffe en avondvullende shows voor jong en oud. Eten in tearoom beter dan in hoofdrestaurant. Ontbijt zekr OK!

met oudere kinderen, Feb. 2011
"Niet schoon, dus niet meer!"
Mariëtte
28-2-2011 Ruim (gedateerd) driekamerappartement en niet duur. Maar één probleem! De kamers worden schoongemaakt door de gasten zelf en niet door personeel. Het was echt niet fris. Wc stonk en was ook niet schoon te krijgen . De keukenvloer was ook niet om aan te zien. We hebben echt flink schoon moeten maken voordat we erin gingen. In de slaapkamer lag bv. nog en vieze zakdoek op de grond. Sommige matrassen waren heel slecht en de matrassen in het stapelbed paste niet. (Veel te groot,onze jongste heeft de hele vakantie scheef gelegen). De ligging van het complex is prima het personeel achter de balie is vriendelijk. Maar nooit meer! Na een vakantie soppen kregen we problemen bij het weg gaan omdat we het gootsteentje en de kookplaat niet zouden hebben schoongemaakt. Verschrikkelijk, ik was echt kwaad. We zijn d'r klaar mee.

"Gezellig"
Kevin
25-1-2009 Ben er als kind 4-5 jaar geweest en vorig jaar opnieuw.

Het hotel is zeer aangenaam in alle opzichten.
Maar je moet geluk hebben met het weer.

Maar in ieder geval, een aanrader.

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Floreal Blankenberge b...

goossensmarina
20-7-2008 ik kom daar al 8jaar en ik vind het daar heel goed je word goed ontvangen

met vrienden, Juli 2008
"-"
Hilde Roosenbrand
18-7-2008 Mij is het heel goed bevallen. We hadden een twee-kamer appartement. Het was groot genoeg en erg schoon. De ligging was ook goed. Het was maar 10 min. lopen naar de zee!
Er was genoeg te doen in het complex, voor jong en oud. Ik zou er zo nog een keer naar toe gaan!!

adriana
23-7-2007 Floreal is meer een vakantiecentrum, heel groot opgezet met animatieprogramma. Prima hotelkamer, eten gemiddeld, niet echt knus maar heel massaal. Dichtbij de boulevard en de pier van Blankenberge, ouderwets gezellige badplaats.

F&M
8-7-2007 een prima hotel, maar geen luxe. Vergelijkbaar met 3 sterren. Goed ontbijtbuffet. Tramhalte naar centrum is vlakbij. voor 5 euro een dagpas Oostende-Knokke.

jolien
16-5-2007 Floreal is uitstekend, zeker voor de kinderen !!