Hotel Best Western Richmond*** in Blankenberge België beoordelingen 6.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Best Western Richmond***

6,6
5,9

25 mei 2012

De gevel van het Best Western Hotel Richmond

Beoordelingen Hotel Best Western Richmond***

Kumecho 53-2, 8370, Blankenberge
Hotel Best Western Richmond scoort een 6,9 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Best Western Richmond***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Best Western Richmond*** in Blankenberge, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Hotel Best Western Richmond*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel Best Western Richmond*** met andere accommodaties in Blankenberge.

12 beoordelingen over Best Western Richmond***

6,6
5,9
met partner, Mei 2012
"Aardig hotel voor een aardige prijs"
Henk
13-5-2012 Hotel ligt op loopafstand van de boulevard (zo'n 5 min.) Het heeft eigen parkeergarage maar deze is niet goedkoop (12 euro p/d) vergeleken met parkeren op straat (ma t/m vr gratis, za+zo max. 10 euro). Krappe receptie, met dito lift. Ook de, overigens schone, kamers zijn niet ruim bemeten en onlogisch ingedeeld. Bedden aan de kleine kant (zowel lengte als breedte). Bed en kussen liggen niet prettig, maar dat is misschien persoonlijk. Badkamer/toiletruimte is met eenvoudige materialen ingericht, maar compleet. Uitzicht op een binnenplaats. Het is nogal gehorig, zeker met het vrouwenclubje bij ons op de gang die allemaal tegelijk naar boven komen om elkaar vervolgens luidruchtig goedenacht te wensen. Het ontbijt is niet spectaculair, echter ruimschoots voldoende: diverse vlees- en kaassoorten, spek en ei, gekookte eitjes en diverse soorten brood. Vriendelijk personeel!

met partner, 2011
"Goed voor één keer."
TenJ
10-8-2011 we hadden met een bon dit geboekt. we kregen een 3 gangen diner 2x. de eerste dag was alles netjes en goed. mijn vriendin luste geen vis en kreeg iets anders en ik kreeg het eten dat normaal werd geserveerd. de tweede dag mijn vriendin lust geen eend en kreeg iets anders, zelfs ik moest iets anders nemen terwijl een koppel achter ons dit wel kon. De 2 vrouwen die in het restaurant staan moeten eens minder lachen want de klanten denken dat het dan over hun gaat. de kamers waren niet zo goed je kon de raam niet open zetten of het stonk naar de keuken die eronder zat. en als je ze toe liet was het een muffige lucht.

"Geen 3 sterren waard"
NL
4-8-2011 Afgelopen week hier geweest. Ligging is echt waanzinnig, dichtbij het centrum en strand. Kamers was slecht, er hing een continue benzinelucht en tot onze verbazing werd er gewoon gerookt in de hotelkamer! Al met al rook de kamer ontzettend vies, en moest er eigenlijk continu een raam open. De bedden en kussen waren niet goed (klein, slecht matras waar je de veren doorheen voelde) en de badkamer was erg verouderd. Een plastic WC bril, klein, en een rare douche/bad combi die eigenlijk nergens voor geschikt was. Je kan er niet in zitten maar ook niet in staan. niet conformtabel dus.

Het ontbijt was sober, evenals de mensen die daar 's ochtends zaten. Het was nog stiller dan in een kerk.

Het wordt verkocht als een 3sterren hotel maar dit is absoluut niet vergelijkbaar met andere 3sterren hotels waar we geweest zijn. De mensen waren zonder twijfel erg vriendelijk en gastvrij. Maar dit voldeed gewoon niet aan onze verwachtingen van een 3sterren hotel. Eerder een 2sterren hotel. Jammer.

met partner, Feb. 2011
"Goed hotel met correcte prijs"
anja
7-2-2011 voordelig weekendje geboekt : 2 nachten+2x ontbijt + 1x 3-gangenmenu voor 109 euro!
Nog niet zolang nieuwe uitbaters: Zeer vriendelijk personeel, heel gedienstig, werken echt met 100% overgave, ontbijt en eten zeer lekker en verzorgd, kamers wel al gerenoveerd met nieuwe chipkaarten als toegang; ligging zeer goed te bereiken met wagen, parking deze periode ook geen probleem, onmiddellijk via omliggende straatjes op markt, zeedijk en haventje. zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!!

met partner, Okt. 2010
"Goede prijs\kwaliteit"
floja
1-11-2010 Prima hotel voor het geld dat je er voor moet betalen. Miste een koelkastje op de kamer. Verder kan de badkamer wel een opknapbeurt gebruiken, vanwege schimmels in de voegen.Goede bedden. Eten in de brasserie was heerlijk. Ontbijt was simpel.

met partner, Aug. 2010
"Prima gelegen hotel"
fam. Veenema
7-8-2010 Het Best Western Hotel in Blankenberge is een prima hotel. De kamers zijn niet erg ruim. De ligging t.o.v het strand en de stad is uitstekend. De kamers langs de tramlijn zijn wat lawaaiig. Vanuit het hotel kan men mooie fietstochten maken naar Knokke,Damme en Brugge. Het hotel heeft fietskaarten met knooppunten beschikbaar.

"Veel te duur"
Dirk en Anja
1-8-2008 Wij zijn in juli daar geweest hadden 2 overnachtingen. Betaalde 123,00 euro voor 2 personen per nacht het was een 4* hotel. Veel te duur voor dit hotel, het ontbijt was van 8 tot 10 uur om half 10 waren de broodjes al op en konden we gewoon brood eten. Er was geen verse jus, geen zacht gekookte eieren al met al het ontbijt was simpel voor een dure prijs. De kamers waren gewoon, het hotel was oud en het personeel was niet bepaald vriendelijk. De ligging was goed. In het hotel was niks te doen. Als je na 23.00 uur thuis wil komen moet je een nachtsleutel meenemen. Het viel ons wel tegen zeker voor dat geld.
Eigenaar Martijn, 9-6-2010
Eigenaar zegt:  Hoewel dezebeoordeling een tijd geleden geplaatst werd, wil ik alsnog de tijd nemen om een klein reactie te plaatsen. Onlangs werd het hotel overgenomen door Dhr. Dobbels en blaast er dan ook een volledig nieuwe wind door het hotel. De receptie werd volledig gerenoveerd en ook brasserie Leffe Plaza opende de deuren. Verder is de prijs voor een gewone kamer met ontbijt tijdens het hoogseizoen nu €99. Ons ontbijtbuffet bestaat uit 6 verschillende soorten brood, divers beleg, vers fruit, verscillende spek en eibereidingen, koffiet, thee en verschillende vruchtensappen. U kan ontbijten van 7u tot 10u. Ook het systeem met de sleutel is aangepast en u kunt nu op de kamer en 's nachts in het hotel met een elektronische sleutelkaart. Wij hopen dat we enige duidelijkheid geschept hebben in verband met de nieuwe start van Best Western Hotel Richmond. Gegroet! Martijn. Receptie

met vrienden, Sept. 2007
Susana
26-9-2007 Zoals iemand al eerder beschreef zeker geen 4 sterren waard: alles was schoon, de kamers waren ok (niet erg groot), badkamerdeur kon niet dicht (schuifdeur). Ontbijt was goed, maar niet uitgebreid. Voor een ouder publiek prima, maar voor twee meiden eind in de twintig geen aanrader! De receptie was correct, maar elke vraagdie we stelden leek er een te veel te zijn waardor we ons erg opgelaten voelden. We werden zelfs na het uitgaan keurig opgewacht door de eigenaresse...Ik voelde me 15 jaar terug in de tijd gaan!
Al met al een prima maar voor ons niet voor herhaling vatbaar.

met partner, Juli 2007
D. Horn
25-8-2007 Zeer goede service en heerlijk eten. De kamer en het bed was niet al te groot, maar de badkamer was wel ruim en had een lekker bad. De medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam.

Jan en Yvon
28-5-2007 Inderdaad een hotel voor n ouder ( laten we zeggen 70 + ) publiek, echt niets te beleven, geen fatsoenlijke of gezellige bar, gelukkig is het wel vlakbij t centrum gelegen. Kamers wel schoon en ontbijt netjes verzorgt.