Hotel Beach Palace**** in Blankenberge België beoordelingen 7.1 | Zoover

voorkant en ingang totaalzicht

Beoordelingen Hotel Beach Palace****

Zeedijk 77-79, 8370, Blankenberge
Hotel Beach Palace scoort een 7,1 uit 10, op basis van 54 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Beach Palace****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Beach Palace**** in Blankenberge, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Hotel Beach Palace**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel Beach Palace**** met andere accommodaties in Blankenberge.

1 2 3 4 5 volgende

48 beoordelingen over Beach Palace****

6,1
met partner, Jan. 2012
"Dubbel gevoel"
geert en nadine
20-2-2012 mooi hotel met ruime kamers
lekker eten wel jammmer van de wel zeer snelle bediening
gastromenu in minder dan 1uur tijd
de garcon had precies haast ,nog nooit eerder meegemaakt

met een groep, Sept. 2011
"Oudbollig hotel"
Erik
5-10-2011 Hotel ligt perfect aan het strand
Service is voor verbetering vatbaar. Kamers met zeezicht, helaas zonder airco.
Bar veel te vroeg dicht en personeel werkt als verplicht nummer ipv servicegericht.
Ontbijt matig, niets vers, zelfs bedorven fruit. geen 4* waardig
Avondeten helaas ook matig, hetgeen niet mag in zo'n hotel
Genoten van het prachtige weer en daarmee wel een heerlijk weekend gehad. Leuke strandtentent!!

met partner, Sept. 2010
"Heel erg gezellig."
ria
22-9-2010 Beach Palace is een goed hotel,niet goedkoop maar je krijg waar voor je geld.
aan het strand zwembad heel goed eten staf super aardig.
al met al als je naar Blankenberge wil.
wel in het Beach Palace gaan.
groet,
Jan & Ria uit Rotterdam.

met partner, Juli 2010
"Heerlijk hotel, direct aan het strand"
Erica
25-7-2010 Erg laat geboekt, ivm het mooie weer en een Belgische feestdag, de laatst beschikbare kamer gekregen......had er niets van verwacht maar beviel uitstekend. Prima bed en ruim genoeg voor 3 dagen. Keurige badkamer. Uitstekend ontbijt met alle soorten brood, beleg en zalm. Zelfs champagne! En ook nog een hele gezellige eetzaal met uitzicht op de kust. Uitermate vriendelijk personeel. Wat jammer is; Het feit dat er geen airco aanwezig is, waardoor het erg benauwd was op de kamer. Helaas dekens op de bedden, vind ik niet erg hygenisch.Toch een prima indruk en komen zeker terug.

met vrienden, Apr. 2010
"Luxe maar geen klasse"
van der steen
1-5-2010 een hotel met mooie kamers rustig gelegen maar het zwembad sauna en het diner behorend bij ons arangement waren beneden peil voor die prijs had ik wat anders verwacht. Het hotelpersoneel is ook erg frans gezind maar wist tot onze verrassing niet hoe je een ricard moest serveren in een longdrink glas met een hoop ijs en een rietje vreemd ?

"Redelijk, maar wel duur"
ilse
17-9-2009 Voor de prijs had ik toch wel wat anders verwacht. Op de bedden liggen er nog dekens i.p.v. dekbedden, dit is zeker al gedateerd, en niet zo hygenisch.. Personeel niet erg verzorgd, op een paar na.Ontbijt was goed.
Inkom erg ongezellig, en zwembad was ook niet proper, erg klein.

met jonge kinderen
"Gewoon fantastisch !!"
Tom, Ilse en Jason
1-9-2009 Wij zijn net terug van een weekendje Beach Palace, en moet zeggen dat ik absoluut niet begrijp vanwaar sommige negatieve reacties komen. Het ontbijt was super, alles vers (ook fruit!), enorme keuze, er was gewoon alles (teveel om op te noemen), ook gerookte zalm en zelfs champagne. De kamer was heel ruim en zeer proper. Het zwembad en de jacuzzi waren super, 2 x gebruik van gemaakt en 2 x het zwembad voor ons alleen. Kortweg niet twijfelen dit hotel is zeker een aanrader.

"Grandioos."
Peggy Asmus en Jean...
24-8-2009 Ondanks de vele negatieve reactie vinden wij dat dit niet juist is. Wij waren voor de eerste keer in Beach Palace Hotel en vinden het geweldig.
De kamer is perfect( kan wel iets goedkoper). Mooie uitzicht. Schoon. Ontbijt is heel erg uitgebreid en vers.Een negatieve punt is de ligging waar je niet gemakkelijk met de auto kan komen.Zeker voor herhaling vaatbaar.

met partner, Aug. 2009
"De hotelkamer blijft me bij !"
Alex
3-11-2011 Lekker een weekendje blankeberge, Dit hotel hebben wij als goed ervaren en zeker de hotel kamer met jaccuzi was geweldig. Uitzicht dan weer minder maar daarom zit je vlak aan het strand.

"Wat een super hotel."
Linda Pacolet
28-7-2009 Wij zijn net terug van een super geweldige week in beach palace.
Dit hotel overtreft werkelijk alles.
Heel proper, super vriendelijk, geweldig ontbijtbuffet, kortom alles was tot in de puntjes verzorgd, alsook de ligging is gunstig.
Wat een topper.
Linda en Luc