Hotel Aazaert**** in Blankenberge België beoordelingen 9.0 | Zoover

Hotel Aazaert**** Blankenberge

Beoordelingen Hotel Aazaert****

Hoogstraat 25, B-8370, Blankenberge
Hotel Aazaert scoort een 9,0 uit 10, op basis van 40 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Aazaert****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Aazaert**** in Blankenberge, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Hotel Aazaert**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Aazaert**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel Aazaert**** met andere accommodaties in Blankenberge.

30 beoordelingen over Aazaert****

zakelijk, Mei 2012
"Prima hotel en goede keuken"
Nico
6-5-2012 Het is een goed hotel en alles ziet er netjes uit. In de bar was het 's avonds erg warm. Goed voor de omzet maar die hadden moeite om alles bij te benen. Al met al zeker aan te bevelen.

"Te warm"
Davy
20-10-2011 Hotel netjes onderhouden,ontbijtbuffet zeer uitgebreid,mooie klassieke bar,zeer vriendelijk.Parkeergarage klein met grote wagen maar 3€ meer (15€per nacht)tegenover open staanplaats12€.De junior suite ruim klein met baby bed op de kamer en s'nachts geen airco met de raam open niet goed kunnen slapen.Voor de rest niks op aan te merken.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Goed vriendelijk hotel"
Liz
16-5-2011 Wij (2 volw+3 kids) hebben hier 2 nachten in de familiekamer doorgebracht.Heerlijke bedden.
Wat een vriendelijk personeel! Echt super.
De kamer was groot en schoon en comfortabel.
Het ontbijt was heel erg lekker.
Leuk zwembad. Jammer dat we geen gebruik konden maken van de sauna etc in de middag.
Blankenberge zelf vonden wij niet bijzonder, maar het ligt in de buurt van leuke andere plaatsjes.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Aazaert**** bij:

"Wat een topper"
Louis & Jeannine
12-10-2009 Zijn hier voor de eerste keer geweest op gastronomisch weekend. Zeer vriendelijke bediening van receptie tot restaurant. Het gastro arrangement met de muzikale omlijsting is zeker een aanbeveling.
Wij komen zeker nog terug.

met partner, 2009
"Bijna zeer goed"
olivier
14-8-2011 Behoord tot een van de beste hotels van Blankenberge.
Wel een minpuntje, namelijk geen minibar, wat je van dit hotel mag verwachten.
Ook als je dorst hebt in de loop van de nacht ... en dit verwacht in dan niet van een 4 sterren hotel van dit type.
Verder vriendelijk en verzorgt en zeer mooie kamers, als ook een mooie ontspanningsruimte.
Het ontbijt op de kamer is zeer uitgebreid en lekker.
De ruimte volledig bovenaan is zeer mooi en rustig, ideaal voor rustig te lezen.
Jammer van de minibar (laat me iets weten als die er is), maar verder een tophotel !

met partner, Aug. 2009
"Een aanrader voor iedereen!"
Giggs
1-9-2009 Wij waren 21/22 augustus 2009 in het Azaert Hotel (nieuwe gedeelte).
Zeer uitstekend hotel en onze Luxe B kamer was tot in de puntjes verzorgd!
De badkamer was zeer proper, voldoende zeepjes & shampoo, handdoeken, enz ..

Een aanrader voor elke bezoeker van Blankenberge.

Ook hebben ze een mooi zwembad, fitness ruimte, Jacuzzi, Hamman en een enorm dakterras. De mensen van de receptie,bar en roomservice zijn uiterst vriendelijk en professioneel. Op aanvraag kan je een parking reserveren voor 17 euro per dag. Overdekte garage en slechts 150 meter van het hotel. De winkelstraten, de markt, dijk, station en casino ligt allemaal in de omgeving van dit hotel.

Ontbijt in kamer kan voor 8 euro extra per persoon. Ook dit hebben we geprobeerd en het was uiterst verzorgd!

Het is welliswaar niet het goedkoopste hotel in Blankenberge maar wel zijn geld waard!!!

Mvg Giggs

met partner, Juli 2009
"Geweldig hotel"
Erica
15-7-2009 Net terug hebben wij exact dezelde ervaring als Henk. Ook wij hadden geboekt voor Annex B, vreselijk oud, stinkt en vreselijk smerige vloerbedekking. Hier wilden wij niet blijven!
Naar de receptie gegaan, gelukkig kon de vriedelijke receptioniste een goede kamer in het nieuwe hoofdgebouw regelen. Prima kamer, helaas geen airco, ramen open geen optie (teveel lawaai) Verder heel fijn gehad in Blankenberge. Vriendelijke mensen, super goed ontbijt! Prima lokatie. Kortom, de bijbetaling was de moeite waard, wij komen dan ook zeker terug, dit is ons hotel.

met partner, Juli 2009
"Hotel aazaert is super, annex een groot spookhuis!"
Henk
8-7-2009 Wij kwamen aan in het hotel en hadden geboekt via hotelspecials! Wij dachten in het mooie aazaert te zitten maar dit bleek niet zo te zijn! We sliepen in het Annex gebouw! We hebben daar gekeken en het was een echte ramp! de binnenkomst was net een kerk en zo rook het ook dan een heel klein liftje daarin naar boven. Boven op de gang hoorde je het overal kraken en de kamers waren verschrikkelijk! klein, het stonk er, het was er bloedheet, alles heel oud, klein raampje. Ik ben toen naar de receptie gegaan en heb de mensen daar uitlegt dat wij niet wisten dat we zo'n kamers kregen wij hadden gewoon de luxe kamers uit het aazaert hotel verwacht. nou hier konden hun natuurlijk ook niks aan doen, we hebben toen 100 euro bijbetaald en een super luxe mooie kamer in het aazaert geregeld! Dat was echt super, niks op aan te merken! Maar boek nooooit voor het annex gebouw tenzij je in een spookhuis wil overnachten!

"Een aanrader"
Vera
26-5-2009 Mooi hotel; zeer vriendelijke bediening van receptie tot restaurant.
Goede ligging dicht bij strand.
Dakterras prachtig bij mooi weer.
Ontbijt en diner ok.
Wij keren zeker terug.

"Voor wie van perfectie houdt!!"
lisbeth & suzanne
23-2-2009 Zijn voor een tweede keer in dit schitterend hotel geweest.
Perfecte ontvangst met aperitief.
We hadden het arrangement genomen proeven aan zee, zelden zo lekker gegeten!!
Een echte aanrader voor wie van schaal en schelpdieren houdt.
De kamer was helemaal aangepast aan een rolstoelpatiënt.
Niet meer twijfelen en zoeken, we hebben ons hotel gevonden en geven het graag door!!!!