Vakantiepark Duinhoek / Duinendaele in Adinkerke België beoordelingen 5.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 7.985 bezoekers online
Home > België > West Vlaanderen > Adinkerke > Vakantiepark Duinhoek / Duinendaele

Beoordelingen Vakantiepark Duinhoek / Duinendaele

10 februari 2012

5,8
5,1
Vakantiepark Duinhoek / Duinendaele Adinkerke
5,6

Vakantiepark Duinhoek / Duinendaele scoort een 5,6 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Duinhoek / Duinendaele? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Duinhoek / Duinendaele in Adinkerke, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Vakantiepark Duinhoek / Duinendaele vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Vakantiepark Duinhoek / Duinendaele met andere accommodaties in Adinkerke.

3 beoordelingen over Duinhoek / Duinendaele

met jonge kinderen, Aug. 2010
Leuke week gehad
T.v.Klinken
Onderkomens
23-8-2010 Wij hebben een leuke week gehad in Vissershuisje 85 op duinhoek II. Was heel benieuwd omdat er weinig beoordelingen waren over dit park, maar het is ons heel goed bevallen. Oke, de inrichting in het huisje was iets verouderd maar het huisje was schoon. Het park bestaat uit 3 delen, duinhoek I, duinhoek II en duindaele. Op het park zelf is niet veel te doen maar wij waren met onze zoon van 9 deze kant uitgegaan voor Plopsaland. En wat een verrassing, vanaf onze bovenverdieping hadden we zicht op het pretpark! In het huisje was alles aanwezig om te kunnen koken en bakken (zelfs bakpapier en cakeblikken etc). Ook vaatwastabletten en afwasmiddel was ruim voldoende aanwezig. Een nadeel was het bed beneden, het matras was keihard! Ook de afwikkeling van de borg (met aftrek van de kosten voor water en electra) was super, een week na thuiskomst hadden we het geld alweer op onze rekening. Prima week gehad!!!

Familie, Juli 2008
anoniem
24-10-2008 Duinhoek was een regelrechte tegenvaller! Een vreselijk vies, vuil, slecht onderhouden vakantiehuis!

Familie
Janssen
13-5-2008 Duinhoek is een bungalowpark met allemaal huisjes met prive-eigenaren wat door verhuurburo's verhuurd worden.
Het is een net park, vlak aan een zeer mooi duinreservaat, met erg mooie wandelroutes en op nog geen 3 minuten rijden van plopsaland.

Huisjes zijn netjes, sommige verouderd, maar dat ligt aan de eigenaar. Er is een gezamelijk buitenzwembad, kleine speeltuin, voetbal-en volleybalveld.
Afvalzakken moet je kopen 1,50 euro per set,1 voor restafval en 1 voor blik, pakken, plastic.
Schoonmaak kost 45 euro.

5,8