Hotel Novotel Leuven Centrum*** in Leuven België beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Novotel Leuven Centrum***

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Novotel Leuven Centrum***

Vuurkruisenlaan 4, 3000, Leuven
Hotel Novotel Leuven Centrum scoort een 8,2 uit 10, op basis van 52 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Novotel Leuven Centrum***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Novotel Leuven Centrum*** in Leuven, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Hotel Novotel Leuven Centrum*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vlaams Brabant. Vergelijk Hotel Novotel Leuven Centrum*** met andere accommodaties in Leuven.

1 2 3 4 5 6 volgende

51 beoordelingen over Novotel Leuven Centrum***

met partner, Mei 2012
"Keurig zakenhotel"
Frank
23-5-2012 Keurig zakenhotel, inderdaad wat sfeerloos, maar wel helemaal prima verzorgd. Strak ingericht. De bierbrouwerij geeft wat luchtjes af, maar dat is niet echt storend. Ongeveer een kilometer van het prachtige centrum van Leuven. Fietsen voor een tientje per dag te huur bij het station (tien minuten lopen).

met partner, Okt. 2011
"Goed hotel met centrale ligging"
joopluik
5-1-2012 Het is niet zo dat dit hotel in het centrum ligt. Je moet wel even lopen maar het is niet ver. Het is een goed hotel met prima kamers en bedden. Het restaurant niet geprobeerd want het is klein en snel vol. Het is best moeilijk om de avond van aankomst een goed restaurant te vinden, je weet immers niet waar je heen moet.

"Gunstig gelegen tov centrum"
Jac
12-9-2011 Leuke aanbieding:3 nachten=2 betalen incl. uitgebreid ontbijt. Geboekt bijtouroperator. Op zondagochtend o.i. te weinig personeel om het ontbijt goed te verzorgen.
Hotelkamers zijn mooi en practisch gerenoveerd. Enige nadeel: erg warm. Er is wel airco maar wij vinden de herrie en luchtstroom hinderlijk tijdens het slapen.Wij hebben 's nachts met het raam wijd open geslapen want de verkeersdrukte went snel.
Je kunt in het gezellige centrum lekker en voordelig eten. Wij waren erg tevreden over de Rector a.d. Oude Markt en het Moorinneke a.d. Grote Markt.

"Gezellig Hotel nabij Centrum Leuven"
Terryhereijgers
9-9-2011 Wij hebben een midweek in dit hotel geslapen. Voor ons was dit een uitvalsbasis om met de auto rond belgie te trekken en dat is prima gelukt. Het hotel is prima onderhouden en de kamers zien er dan ook prima uit! Het Onbijt en avondeten was prima! De Parkeergarage is wel redelijk aan de prijs €12 per dag maar je hebt ook geen andere keuze om je auto neer te zetten. Het Hotel ligt niet echt dit bij het centrum +- 10 minuten lopen. maar het centum van leuven is zeker de moeite waard! Al met al hebben wij een zeer prettig verblijf gehad!

"Mooi hotel, jammer van het ontbijt"
Marco
13-8-2011 Mooi groot hotel, een dik kwartier lopen van het centrum van leuven. Bij ontvangst werd ons meteen netjes verteld hoe wij makkelijk en via een leuke weg het centrum konden bereiken. Personeel is ook bereid om goede restaurantjes aan te wijzen en alle andere benodigde informatie werd gegeven.
Mooie gerenoveerde kamers met onderandere een regendouche en heerlijk bed.
Het enige dat echt jammer was aan dit hotel was het ontbijt. Het personeel leek standaard pauze te houden als wij kwamen eten waardoor we altijd bijna klaar waren met eten voor we thee of koffie kregen en bovendien vond het personeel het belangrijker om tafels op nieuw op te dekken dan om alles wat op was (wat vrij veel was) bij te vullen. Ook opvallend: aan het begin van de week konden we uit 4 soorten jam kiezen, aan het einde van de week uit niet meer dan 1.
Jammer van het ontbijt dus, verder allemaal goed geregeld

met partner, Apr. 2011
"Verbouwing bij Novotel Leuven Centrum"
Karen+partner
11-5-2011 Bij boeking was ons niet meegedeeld dat het hotel sinds maart 2011 aan het verbouwen is.Alle kamers worden verbouwd per verdieping.De 1e ochtend begonnen ze om 07.15 uur. de 2e ochtend om 06.40 uur. Wij geklaagd en het antwoord was, er was afgesproken met de aannemer dat ze vanaf 09.00 uur herrie zouden mogen maken.Ze zouden bellen dat ze op moesten houden, maar daar werd geen gehoor aangegeven.Bij de balie zei hij dat hij er niets aan kon doen, we konden een drankje krijgen. Het reisburo deelde ons mede dat ze niet op de hoogte waren van de verbouwing. De verbouwing zou nog wel enkele maanden duren. Ze waren nu op de 5e verd. en ze zouden doorgaan tot de 1e verd. De kamers worden wel erg mooi. Het eten is uitstekend. Verder een prima ligging.

met partner, Mrt. 2011
"Mooi en gezellig hotel!"
Miriam
9-3-2011 De kamers worden vanaf nu allemaal gerenoveerd, maar waren al mooi, zeker de badkamer.

Uitzicht op de Stella Artois fabriek, maar totaal géén last van stank.

Parkeren onder het hotel voor 12,50 per 24 uur.

Goed ontbijt!

Vriendelijk personeel.

Het station en winkelstraat Bondgenotenlaan liggen op 5 a 10 minuutjes lopen.

Voor ons voortaan Novotel ipv Mercure.

met een groep, Dec. 2010
"Op loopafstand van het centrum!"
Joke
23-1-2011 Ligt heel gunstig ten opzichte van het centrum. Kamers zien er goed uit. De bedbank voor een eventueel 3e persoon is wat minder comfortabel. Het ontbijtbuffet was prima!

met partner, Okt. 2010
"Prima hotel"
philip simons
15-10-2010 Novotel Leuven is een goed hotel tegenover Stella Artois brouwerij, waar wij in het geheel geen last van hebben gehad. Kamers waren prima, goed bed en ruime badkamer (jammer dat er geen douche was, terwijl er wel mogelijkheden zijn om dat zonder al teveel kosten te realiseren). Het bij het arrangement bijbehorend diner was zo maar sobertjes. Tomatensoep (ik denk uit een pakje) hoofdgerecht (geen keuze) een stukje zalm en kabeljauwfilet met 1 tomaatje (warm), 1 champignon en een piepklein stukje brocolie met daarbij een beetje aardappelpuree en als dessert een overvolle bak gesneden fruit, vnl. meloen en appel. Het ontbijtbuffet was daarentegen geweldig goed. Het hotel ligt 10 min. lopen van het centrum dus dat is ook een pluspunt. Al met al toch een aanrader.

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Goed hotel"
Tom
11-10-2010 Novotel Leuven ligt op 10 minuten lopen van het centrum. De kamers zijn ruim en goed ingericht. Bedden liggen goed. Het ontbijt is heerlijk, maar duur (18 euro p.p., kinderen gratis). Het hotel heeft geen zwembad, wel een fitness.
Voor de kinderen staat er in de algemene hal een Wii, gratis te gebruiken.
Zolang er plek is kan je gratis parkeren ('s avonds en 's nachts) voor de deur.

1 2 3 4 5 6 volgende