Hotel Boardhouse*** in Leuven België beoordelingen 8.6 | Zoover

kamer

Beoordelingen Hotel Boardhouse***

Jules Vandenbemptlaan 6, B-3001, Leuven
Hotel Boardhouse scoort een 8,6 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Boardhouse***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Boardhouse*** in Leuven, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Boardhouse*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vlaams Brabant. Vergelijk Hotel Boardhouse*** met andere accommodaties in Leuven.

7 beoordelingen over Boardhouse***

"Mooie kamers"
H.W. Bieringa
5-6-2011 Onze kamer bevond zich in de dependance, 4 min. lopen v.h. hoofgebouw. Moderne inrichting, van deze tijd. Alles keurig. Bar aanw., geen koffie/thee mogelijkheid. Lift aanwezig. Parkeren bij hoofdgebouw gratis. Bij dependance op openb. parkeerplaats,kosten dagelijks van 9-19 uur.
Ligt rustig, buiten centrum. Airco aanw.
Normale prijs wat te hoog voor genre hotel.
Beter een aanbieding afwachten.

met partner, Mrt. 2011
"Aanrader"
helen.biermans
30-3-2011 Dit hotel geboekt voor een weekend weg. In eerste instantie waren we teleurgesteld dat we in het bijgebouw moesten verblijven maar toen we daar arriveerden waren we blij verrast. De kamers zijn heel recent en keurig netjes en modern ingericht met oog voor detail. De gratis fietsen zijn ontzettend handig om naar het centrum te gaan. Ontbijt is goed verzorgd. Omdat er op zondagochtend markt is bij het bijgebouw moet je wel opletten met je auto maar daar werd door het personeel wel op gewezen. Kortom: voor een leuke prijs een prima hotel.

met partner, Sept. 2009
"Aanrader!"
M.A. Knetsch
21-9-2009 Wij hebben gebruik gemaakt van de standaard kamer. Deze was al zeer luxe te noemen. Het ontbijt is zeer goed, ruim voldoende keuze en er is voldoende personeel aanwezig om je te helpen. De commentaren m.b.t. het ontbijt van vorige reviewers is ter harte genomen! Het is ook aan te raden om te gaan eten in de boardroom (wel reserveren). Eten is van een uitmuntende kwaliteit, de wijnen goed bij de gerechten gekozen (wijn arrangement). Enig minpunt was de gehorigheid van de kamer (1) waarin wij zaten, deze was pal naast het restaurant.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Boardhouse*** bij:

Larsen
9-8-2007 Ruime kamer,grote badkamer. uitstekende bedden, zeer goede inrichting!!
Ontbijt viel daarentegen tegen, heel weinig keuze

met partner, Aug. 2007
Larsen
9-8-2007 Zeer mooie ruime kamer, goede inrichting, grote badkamer, rustgevend sfeertje. Ligt in een straat met een brasserie ernaast. Ontbijt daarentegen viel tegen, er was weinig keuze qua beleg (alleen 1 kaassoort en 1 hamsoort, dat was het). We
hebben het verder erg naar onze zin gehad.

Inge
30-5-2007 Prachtig hotel met mooie ruime kamers. Eten perfect in orde, ook ontbijt was heel lekker.
Leuven kan je met de wagen bereiken. Een echte aanrader!

met partner, Nov. 2006

22-11-2006 Modern hotel bij een goed restaurant. Wel buiten de ring van Leuven, maar goed te belopen( klein half uurtje). We kregen zelfs nieuwe fietsen aangeboden om te gebruiken, wat het bekijken van de omgeving Leuven zeer aangenaam maakte. Kamer zeer modern, luxe en schoon. Personeel zeer klantvriendelijk