Gasthof Hoeve De Schapenkop in Ronse België beoordelingen 9.5 | Zoover

25 mei 2012

Gasthof Hoeve De Schapenkop Ronse

Beoordelingen Gasthof Hoeve De Schapenkop

Maagdenstraat 36, 9600, Ronse
Gasthof Hoeve De Schapenkop scoort een 9,5 uit 10, op basis van 50 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Hoeve De Schapenkop? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Hoeve De Schapenkop in Ronse, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 45 vakantiefoto's van Gasthof Hoeve De Schapenkop vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Oost Vlaanderen. Vergelijk Gasthof Hoeve De Schapenkop met andere accommodaties in Ronse.

21 beoordelingen over Hoeve De Schapenkop

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Ontspannend tussendoortje"
Bram Perdaen
8-3-2011 Ideaal, rustgevend tussendoortje beleefd in de B&B van Bert en Vero, waar de huiselijke sfeer ons direct aanstond. Ook Robbe, 4 jaar, was op de speelweide dadelijk op zijn gemak. Ruimte zat om eens goed te lopen, in de speeltuigen te klauteren, een balletje te trappen of de dieren van genoeg gras te voorzien. Hoogtepunt was samen met Bert de dieren te voederen. En papa en Evi? die konden rustig van een streekbiertje, elkaar en het voorjaarszonnetje genieten.
Uiteraard leent de streek zich tot wandelen (aangepaste buggywandeling voorzien) en fietsen zodat de actieve mens met een hongerke aan tafel verschijnt. De keuken bestond uit "gewone kost", maar dan uitzonderlijk smakelijk klaar gemaakt.
Eind van het jaar wordt de B&B uitgebreid en reken maar dat we het resultaat komen bewonderen. Goe bezig daar in Ronse! Evi, Bram en Robbe

met jonge kinderen
"Aanrader"
Degrande-Danneels I...
14-11-2009 wij waren er met ons dochter van 9 m en op het gebied van kinderverzorging is werkelijk aan alles gedacht.

Ignace - Nina en Evi

met vrienden, Sept. 2009
"Schitterend"
Burm
14-9-2009 De B&B De Schapenkop te Ronse is een schitterend locatie om de streek rond ronse te verkennen. De bediening en faciliteiten zijn tip top in orde. Een aanrader

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Een plek om tot rust te komen !"
Stulens Yvo
11-8-2009 Via familie kwamen wij terecht in De Schapenkop in Ronse. En het was echt een fantastisch idee ! Samen met onze zoon Kris, schoondochter Inge en onze twee kleinkindjes Lotte en Jelle mochten mijn man Yvo en ikzelf (Alice) een weekendje genieten in een ideale omgeving. De kindjes konden naar hartelust zich uitleven, zowel binnen als buiten in een aangepaste speeltuin en elke morgen waren ze paraat om samen met de gastheer de diertjes te verzorgen. Zeer mooie en vooral verzorgde kamers met alle voorzieningen voor de kinderen. We voelden ons dan ook onmiddellijk thuis en op ons gemak. Het heeft ons deugd gedaan ! Gaan we zeker en vast nog eens overdoen ! Een echte aanrader voor een ontspannend verblijf met kleine kinderen !
Een dikke proficiat aan de uitbaters !
Met de hartelijke groeten van de familie Stulens uit Zutendaal !

Familie, Sept. 2008
Winnok HOUSAER - Is...
7-10-2008 Een hele goede en vriendelijke ontvangst door de gastheer- en vrouw in een huiselijke sfeer. Alles is volledig aangepast aan de allerkleinsten zoals maaltijden, kamers, accomodatie zoals speeltuin (onze dochter: 1,5 jaar) en ook het voederen van neerhofdieren is een pluspunt voor de kindjes. Heel nette en verzorgde gastenkamers en ook een goede accomodatie voor volwassenen. Prachtige streek voor fietsers en wandelaars, ook met kleinere kinderen.
Ideaal om met of zonder kinderen tot rust te komen of actief te zijn.
Dank aan Bert en Vero voor de onvergetelijke dagen. Vanwege Winnok Isabel en Rania.

met vrienden, Sept. 2008
Loones Erik
30-9-2008 Bijzonder verzorgd net en heel kindvriendelijk verblijf. Zeer gezellig en zeer hartelijke ontvangst door eigenaars

met partner, Aug. 2008
Katrien De Lamper
19-8-2008 Leuke bed en breakfast in de fantastische streek van de Vlaamse Ardennen. Ideale uitvalsbasis dus voor mooie wandelingen of fietstochten. De hoeve zelf is ideaal voor mensen met kinderen. Konijntjes, geitjes, de hond Jim, een grooote speelweide, je vindt het er allemaal! De kamers zijn uitgerust met een luiertafel, babybedje (met nijntje-lakentjes!) en een babybadje. En de lieve gastvrouw maakt van haar heerlijke gerechten ook steeds een kindvriendelijke versie! Kortom een echte aanrader!

Familie, Juli 2008
smitz ilse
31-8-2008 zeer kindvriendelijke, gastvrije, fietsvriendelijke bed en breadkfase

met partner, Juli 2008
An Vermeire
4-8-2008 Hier kunnen de kindjes echt hun hartje ophalen. Veel speelruimte, diertjes die ze mogen helpen voederen, vriendelijke uitbaters, lekker eten in een gezellige rustige sfeer. En als de kindjes tevreden zijn, de ouders ook natuurlijk! Ook in de omgeving is er heel veel te doen.

Familie, Juli 2008
Develtere Lieselott...
13-7-2008 Superweekendje achter de rug. Uiterst aangenaam verblijf in prachtige omgeving. Zorgeloos ontspannen dankzij de aanwezige faciliteiten voor kinderen (van traphekje voor de kamerdeur, tot minitoiletje!).
Een aanrader!