Beoordelingen Appartement MidiSud****

22 mei 2013

MidiSud****
Beoordelingen Appartement MidiSud****
Bellevuestraat 30, B-9050, Gent
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement MidiSud**** in Gent, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement MidiSud**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement MidiSud scoort een 9,0 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement MidiSud**** in Gent, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement MidiSud****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement MidiSud**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Appartement MidiSud**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Oost Vlaanderen. Vergelijk Appartement MidiSud**** met andere accommodaties in Gent.

4 beoordelingen over MidiSud****

met jonge kinderen, Mei 2012
"Fantastisch appartement"
akessens
7-5-2013 Wij hebben vorig jaar hemelvaart genoten van een stedentrip in Gent. Met onze 3 jonge kinderen hadden wij een fantastisch verblijf. Appartement is super; schoon, sfeervol en meer dan compleet. Vlakbij tram en 20 minuten lopen van het centrum. Eigenaresse meer dan vriendelijk en behulpzaam. Gelegen in rustige kantorenwijk, speeltuin ad overkant. Heerlijke tuin om in te spelen. In- en uitcheck was maatwerk: bagage kon gewoon in de wasserette: zo hadden we echt alle tijd! Mochten we Gent ooit weer bezoeken (prachtstad!) dan keren we hiernaartoe terug. Prijs+kwaliteit=superverblijf.

Familie
"Bijv. "Een echte aanrader'"
ellen van bree
31-10-2008 Erg mooi en ruim appartement met veel smaak ingericht door eigenaar die zelf architect is. Thema van alle appartementen is 'zee en strand'. Dit is tot in allerlei kleine details uitgewerkt. Senseo, vaatwastabletten, thee, suiker, melk etc. allemaal voorradig. Ideaal voor verblijf van enkele nachten in gent met 2 kinderen. Gelegen in rustige kantorenwijk, op slechts 15 minuten lopen van de prachtige stad Gent. Met tram ben je er in 10 minuten. Een echte aanrader.

met partner, Dec. 2007
Jan Marten en Brend...
18-1-2008 Zeer mooi appartement, niet ver van de afslag van de snelweg. Prima verbinding met openbaar vervoer naar centrum (10 minuten). Een echte aanrader!

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement MidiSud**** bij:

lies en koen
7-3-2007 Aan te raden adres! De locatie is echt zoals op de website van midisud aangegeven. De Prijzen zijn super correct voor dit luxe logement. Beter dan een hotelkamertje, zeker wanneer men enkele dagen lang in Gent wil verblijven.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit