Hotel Harmony**** in Gent België beoordelingen 9.0 | Zoover

Hotel

Beoordelingen Hotel Harmony****

Kraanlei 37 , 9000, Gent
Hotel Harmony scoort een 9,0 uit 10, op basis van 33 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Harmony****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Harmony**** in Gent, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Hotel Harmony**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Harmony**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Oost Vlaanderen. Vergelijk Hotel Harmony**** met andere accommodaties in Gent.

32 beoordelingen over Harmony****

9,7
met partner, Apr. 2011
"Centraal gelegen Hotel"
Arie
22-4-2011 Wij hebben een lang weekend (vrijdag - maandag) doorgebracht in Harmony. Het hotel ligt in het centrum van Gent. Absoluut niet gehorig. Prachtige kamers, mooie badkamer en vriendelijk personeel. Minpuntjes vonden wij dat de vloer op de kamer nogal plakkerig was en dat er bij de oude trap, naar boven, nogal grote spinnenwebben zaten. Verder is het een behoorlijk prijzig hotel, wat deels wordt vergoed door de geweldige ligging vlakbij de vrijetijdsmarkt en de winkelstraten. Aanbeveling: ga met de trein, een auto heb je daar niet nodig.

met partner, Apr. 2011
"Uitstekende ligging met goed comfort"
Bert
18-4-2011 De kamer was modern en sfeervol ingericht.De ligging van het hotel in het centrum is uitstekend. De garage moet van te voren gereserveerd worden en is krap, maar dat kan ook niet anders in de binnenstad

met partner, Nov. 2010
"Leuk design hotel"
Jan Kees
10-5-2011 Hotel Harmony in Gent is leuk gelegen, mooie kamers, super badkamer, vriendelijk personeel. Het centrum ligt voor de deur, alles is op loopafstand. Vooral in de wijk achter het hotel zijn leuke restaurantjes. Wij komen zeker terug!

met partner, Okt. 2010
"Aanrader"
Peter
20-10-2010 twee dagen Gent en verblijf in Harmony. Hotel ligt lekker dicht tegen het centrum aan. De kamer was zeer ruim bemeten en erg luxe. Ontbijt was lekker. Eigenlijk geen minpunten

met partner, Aug. 2010
"Luxe hotel met goede ligging"
Jacqueline
21-9-2010 In augustus mochten wij een weekend gratis verblijven in Hotel Harmony.
Het is een luxe hotel met ruime kamers. De ligging is super want alles ligt op loopafstand.
`s Avonds mochten we dineren in restaurant Karel de Stoute. Het is een klein restaurant. Het lijkt alsof je in een woonkamer zit. We hebben speciale gerechten gegeten, die in niet in ieder restaurant te verkrijgen zijn. Het eten was goed.
Het ontbijtbuffet in het hotel was ontzettend uitgebreid; broodjes, fruit, pannenkoeken, gekoote eiren, gerookte zalm, brie.

met partner, Juni 2010
"Harmony=harmonieus,sfeervol,service,persoonlijk"
David en Anneke
25-6-2010 Harmony****in Gent Is een plek om terug te keren. Gewoon een gevoel van "thuis komen" typeert het hotel nog het beste. Hoe men hier met de gast omgaat is werkelijk top. De geweldige gastvrijheid en sublime service hebben wij als zeer aangenaam ervaren.
Ook aan de andersvaliden is gedacht (zijn het aan de achterzijde) met een rolstoelliftje om het hoogte verschil te overbruggen. een eigen invalidenparkeerplaats en een aangepaste kamer met inloopdouche met zitje en beugels bij douche en toilet.

met partner, Juni 2010
"Prima hotel, gunstig gelegen"
Alfred Wierenga
5-7-2010 Hotel Harmony is gewoon een heel goede keuze voor wie een paar dagen in Gent wil verblijven. Vlakbij het centrum, maar zonder daarvan (geluids)overlast te hebben. Fantastische kamer (in ons geval de Junior Suite), groot en schoon. Vriendelijk personeel, goed ontbijt: eigenlijk gewoon niets op aan te merken...

"Perfect!"
Michel en Trudy
12-5-2010 Perfect! Wij hadden het romantisch arrangement, mooie schone kamer (31) met uitzicht op water, eten bij Karel de Stoute was geweldig goed. Ook ontbijt is goed verzorgd. Het arrangement is niet goedkoop maar geld meer dan waard!

met partner, Jan. 2010
"Erg mooi hotel!"
Nieneke
10-2-2010 Hotel Harmony is een schitterend hotel. Vraag om het uizicht op de kraanlei. De gracht voor het hotel. Je kijkt uit op een schitterend stukje Gent. Wij hadden de kamer Exceptional. Schitterend met bad op pootjes, inloop douche en hemelbed. En natuurlijk het fantastische uitzicht. Het ontbijt was goed en de service was prima. Hier komen we misschien weer eens terug.
P.s. In de zomer kun je hier een verfrissende duik in het zwembad nemen.

"Perfecte locatie"
Peter
20-8-2009 Bovengemiddeld hotel, zeer centrale locatie (alles op loopafstand). Onze kamer lag 'buiten' het hotel aan de achterzijde. Kamertype 'exceptional', hetgeen betekent een benedenkamer met keuken, ruim zitje en divers meubilair en via ijzeren wenteltrap naar slaapgedeelte met badkamer en ruimte voor kleding. Kortom: zeer ruim. Houten vloeren (kraken). Redelijk tot goed schoon.
Service prima.
Inderdaad grenst de kamer aan de wijk Paterhol en juist in ons weekend warene de Paterholfeesten. Zeer leuk en onderhoudend, maar niet als je naar bed wilt en rustig wilt slapen of de volgende dag rond 06.30 uur wakker gemaakt wordt omdat men de rommelmarkt aan het opbouwen is. Klacht neergelegd bij receptie die prima reageerde door deze duurste kamer aan te bieden voor de prijs van de goedkoopste kamer. Hamony verdient een 'warme douche'! Complimenten.
Ontbijt was keurig en goed gevarieerd.