19-9-2011
Wat een prachtig hotel! Klassiek, voormalige woning van een baron, in prachtige stijl en van alle luxe voorzien. En bovenal een adembenemende service, nog nergens zulk grandioos gastheerschap meegemaakt. Ontvangst niet in een rij bij de balie, maar met een glas wijn voor de haard, uitgebreide uitleg op maat voor ons weekend, niets was onmogelijk. Frank, dank voor je uitmuntende service! Er is overigens beperkt parkeerruimte, maar één tramhalte verder bevindt zich parking Zuid met volop plaats.
Aanraders: Gravensteen, Korenmarkt, Gras- en Korenlei, Sint Baafskathedraal, SMAK... heerlijke stad om te shoppen, eten, drinken en genieten. En dat alles op slechts 2 uurtjes van Utrecht...
Kortom, we komen zeker een keer terug en dan absoluut weer in het Charmehotel Hancelot!
Eigenaar zegt:
Met plezier zullen wij u terug verwelkomen. Nog een tip om aan uw lijst voor de volgende keer toe te voegen: Museum het STAM. Een nieuw museum, geopend sinds oktober 2010, in een prachtig gerenoveerde abdij-klooster. Hier laat men de geschiedenis van Gent zien. Elke kamer behandelt een andere periode in de geschiedenis van Gent. De laatst beschikbare visuele technieken worden gebruikt om het een ludiek, aangenaam en ontspannen museum-bezoek te maken
4-9-2011
Schitterend weekend gehad in Gent en Hancelot draagt hier zeker aan bij! Zeer warme ontvangst met direct tips voor te parkeren (want niet gereserveerd). De eigenaar neemt alle tijd om onder het genot van een drankje van alles over Gent uit te leggen, incl. city map en een aantal tips voor restaurants, bars en bezienswaardige locaties en leuke winkeltjes. Het pand is erg mooi. De kamer is groot en zeer netjes (wel even klimmen naar 3 hoog). Ontbijt is goed en ook hier weer erg netjes verzorgd.
Hotel ligt prima op 15 min. lopen van het Belfort.
Eigenaar zegt:
Dank voor uw complimenten. Een parkeerplaats bij ons Charme Hotel kunt u inderdaad het beste op voorhand reserveren want het aantal plaatsen is beperkt. Is er geen plaats meer, dan leggen wij u met plezier de alternatieven in de nabije omgeving uit.
16-7-2011
Zeer aangenaam hotel met uitmuntende service. De ligging is prima ten opzichte van het centrum. Het parkeren is geen probleem voor 3 euro kan 24 uur voor het hotel staan. Ons verblijf was zeer aangenaam
groetjes Frank en Mar
Eigenaar zegt:
Blij dat u genoten heeft. Het historisch centrum is inderdaad dichtbij: de St Baafs Kathedraal is 10 minuten te voet van het hotel verwijderd. Eerst een leuke wandeling langs het park en dan door de Vlaanderenstraat met gezellige winkeltjes en restaurants. U kunt ook tram 4 nemen, dat is slechts drie haltes. Er is een tram-stop op 50 meter van het hotel. Hopelijk tot een volgende keer