Hotel Charme Hotel Hancelot Gent in Gent België beoordelingen 9.1 | Zoover

25 mei 2012

Ontbijt-lounge

Beoordelingen Hotel Charme Hotel Hancelot Gent

Vijfwindgatenstraat 19, 9000, Gent
Hotel Charme Hotel Hancelot Gent scoort een 9,1 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Charme Hotel Hancelot Gent? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Charme Hotel Hancelot Gent in Gent, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Hotel Charme Hotel Hancelot Gent vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Oost Vlaanderen. Vergelijk Hotel Charme Hotel Hancelot Gent met andere accommodaties in Gent.

28 beoordelingen over Charme Hotel Hancelot Gent

9,5
met partner, Mrt. 2012
"Heerlijk genoten"
Hester
5-5-2012 Al bij binnenkomst kregen we bevestigd waarom we geen massaal hotel geboekt hadden: zeer vriendelijk en uitgebreid onthaal, fantastisch mooi klassiek gebouw. Echt de charme van oud en het comfort van nieuw. Historisch centrum op loopafstand. Voor de buitenwijken hebben we de huurfietsen vh hotel gebruikt - we kregen natuurlijk tips en routekaarten mee!

met partner, Mrt. 2012
"Romantisch hotel"
Remko & Jocelyn
4-3-2012 Een zeer charmant hotel met een uitzonderlijk vriendelijk en gastvrij onthaal. Bij een eerste bezoek aan Gent onder het genot van een drankje uitgebreid geïnformeerd over de stad en de te bezichtigen plaatsen en te bezoeken restaurants, barretjes etc. Romantische kamers, door de aard van het pand wel wat gehorig. Oog voor detail. Wij hebben genoten.
Eigenaar Martin Rijbroek, 10-3-2012
Eigenaar zegt:  Dank voor u zeer vriendelijke woorden over uw verblijf in ons Charme Hotel. Het is inderdaad een monumentale Barons woning uit 1840 met nog veel authentieke details in tact. Zoals de hoge rijkelijk gedecoreerde plafonds, oude schouwen en houten planken vloeren. Ondanks dat deze vloeren geisoleerd zijn en ondanks dat wij vragen bij check-in om de pantoffeltjes, die op de kamer klaarliggen, te dragen en ondanks het dikke tapijt dat wij op de trappen hebben laten leggen, zijn er helaas toch soms gasten die vergeten de schoenen uit te doen op de kamer en dan kun je inderdaad soms wat voetstappen horen. Helaas een minder positief punt aan een uniek en sfeervol oude woning. Maar blij dat u genoten heeft en hopelijk tot de volgende keer!

met partner, Dec. 2011
"Mooi karakter"
Ben Pronk
30-12-2011 Het hotel bevindt zich op 5/10 min. loopafstand van het historisch centrum. Vlakbij het hotel is een tramhalte. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Bij aankomst kregen wij een plattegrondje en wat informatie over de bezienswaardigheden in Gent. Het is een oud pand met houten verdiepingsvloeren en daardoor kun je wel eens wat voetstappen horen. Het pand bevat veel stijlvolle elementen. Ontbijt is eenvoudig, maar van goede kwaliteit en vers.
Eigenaar Martin Rijbroek, 10-3-2012
Eigenaar zegt:  Dank voor uw positieve beoordeling. De tramhalte is inderdaad op nog geen 50 meter wandelen van het Cahrme hotel. Naar het oud historisch centrum neemt u tram 4 (3 haltes) of wandelt u 5 à 10 minuten langs het prachtige park en de schitterende herenhuizen die u op uw weg tegenkomt. Voor de tram en bus, kunt u het beste op het station St Pieters of bij een krantenwinkel, een 10-ritten kaart kopen. Dat scheelt 40% van de prijs als wanneer u een kaartje in de tram koopt. Van het station Gent St Pieters neemt u het beste bus 76,77, of 78. Deze brengen u op 10 minuten bij ons Charme Hotel.

met partner, Nov. 2011
"Warm welkom"
Fam. R. Mey
14-11-2011 Een warm ontvangst in een prachtige hal met de open haard aan. Onder het genot van een glas wijn uitleg info over het hotel en veel tips over de stad Gent. Een prachtig ruime kamer met authentieke meubels en een moderne badkamer. Geweldig! Het ontbijt was uitgebreid en goed . De gastvrijheid en de service waren perfect. We hebben genoten, een echte aanrader!!
Eigenaar Martin Rijbroek, 10-3-2012
Eigenaar zegt:  Met plezier hebben wij u in de watten gelegd en wij hopen u terug te mogen verwelkomen.

met vrienden, Okt. 2011
"Aanrader : Gent by night"
Sandra
18-1-2012 Een weekeindje Gent met een vriendin. Omdat ik al meer in Hancelot ben geweest voelt het toch als een beetje "thuiskomen". Eerst een lekker borreltje bij de haard. De eigenaar hielp ons met de keuze maken voor een goed restaurant die avond. Eigenlijk, tipte hij, moet je na het diner de tijd nemen voor de Gent by nacht tour. En daar gingen we: een rugtas om met een flesje wijn, een warme deken en twee kaarsjes erin. Heel leuk en prachtig om op die manier Gent te zien. Een echte aanrader en een bijzondere ervaring: te reserveren bij het hotel!
Eigenaar Martin Rijbroek, 10-3-2012
Eigenaar zegt:  Heerlijk om te lezen dat u het als "een beetje thuiskomen" bij ons ervaart! Dat is juist wat wij wensen te bereiken: de persoonlijke service van een Bed & Breakfast gecombineerd met de faciliteiten van een hotel zoals lobby-bar, fitness, sauna, boomrijke tuin, en gratis wireless internet. De "Ghent by Night" wandeling is inderdaad heel leuk om bij uw kamer te mee reserveren. Een wandelroute brengt u 's avonds langs alle prachtig verlichtte gebouwen van Gent. Daarnaast zorgen wij dan inderdaad voor een rugtasje met een fles wijn, een deken om op te zitten en enkele kaarsjes. Op die manier kunt u, onder genot van een glaasje wijn, op uw eigen gemak genieten van uw favoriete verlichtte plekje in Gent. Een unieke manier om Gent te verkennen. Tot de volgende keer. Wij kijken er al naar uit

met partner, Okt. 2011
"Schitterend hotel"
Freerk Visser
9-10-2011 Een internet boeking is vaak een gok, en soms valt het tegen. Niet bij Hancelot. Wat een prachtig hotel, 170 jaar oud en met oog voor detail gerestaureerd. En wat een geweldige service, vriendelijk, behulpzaam. De uitleg bij ontvangst scheelt een bezoek aan het toeristenbureau, en je voelt je thuis vanaf het eerste moment. De kamers zijn ruim, met een moderne badkamer en sloffen om de houten vloeren te beschermen. De eetzaal is als een museumzaal, maar dan wel met een heerlijk ontbijt. En kom je na een koude avond thuis, dan brandt de open haard en drink je er nog een heerlijk glas bij. 100% aanrader!
Eigenaar Martin Rijbroek, 16-10-2011
Eigenaar zegt:  Heerlijk dat u zo genoten heeft van de service, het decor en de inrichting. We hebben inderdaad de fotograaf gevraagd zo getrouw mogelijke foto's te maken voor op de websites van ons Charme Hotel. Juist om teleurstellingen te voorkomen als men hier aankomt! Zo heeft de website-bezoeker echt vooraf een goed idee van wat hij/zij kan verwachten.

met partner, Okt. 2011
"Geweldig inderdaad een charmehotel!!"
willem
8-10-2011 Hotel Hancelot is geweldig! Je verwacht dit niet als je de straat inrijdt!
Geweldige ontvangst met veel uitleg wat te doen onder het genot van een glaasje wijn. Dan de kamer.....wij hadden Het Patershol , keken onze ogen uit de oude glorie maar watr een luxe. Mooie badkamer, verder lagen badjassen en sloffen klaar. Het ontbijt was ook geweldig en weer een uitmuntende service.
Absolute aanrader.
Eigenaar Martin Rijbroek, 16-10-2011
Eigenaar zegt:  Voor zulke complimenten is het dat wij het doen! Dank u! Ons Charme Hotel ligt in een kleine zijstraat, weg van de stads-drukte. Als je aankomt rijden verwacht je niet om achter de vrij sobere gevel, van binnen zo een "stads-paleisje" te vinden. Altijd weer fijn om te horen als wij de deur van het hotel voor onze gasten openen, dat ze verbaasd zijn over het elegante en gezellige decor van binnen. Tot de volgende keer!

"Prachtig hotel en super gastvrij"
Reinier
19-9-2011 Wat een prachtig hotel! Klassiek, voormalige woning van een baron, in prachtige stijl en van alle luxe voorzien. En bovenal een adembenemende service, nog nergens zulk grandioos gastheerschap meegemaakt. Ontvangst niet in een rij bij de balie, maar met een glas wijn voor de haard, uitgebreide uitleg op maat voor ons weekend, niets was onmogelijk. Frank, dank voor je uitmuntende service! Er is overigens beperkt parkeerruimte, maar één tramhalte verder bevindt zich parking Zuid met volop plaats.

Aanraders: Gravensteen, Korenmarkt, Gras- en Korenlei, Sint Baafskathedraal, SMAK... heerlijke stad om te shoppen, eten, drinken en genieten. En dat alles op slechts 2 uurtjes van Utrecht...

Kortom, we komen zeker een keer terug en dan absoluut weer in het Charmehotel Hancelot!
Eigenaar Martin, 16-10-2011
Eigenaar zegt:  Met plezier zullen wij u terug verwelkomen. Nog een tip om aan uw lijst voor de volgende keer toe te voegen: Museum het STAM. Een nieuw museum, geopend sinds oktober 2010, in een prachtig gerenoveerde abdij-klooster. Hier laat men de geschiedenis van Gent zien. Elke kamer behandelt een andere periode in de geschiedenis van Gent. De laatst beschikbare visuele technieken worden gebruikt om het een ludiek, aangenaam en ontspannen museum-bezoek te maken

"Geweldige service"
Mat
4-9-2011 Schitterend weekend gehad in Gent en Hancelot draagt hier zeker aan bij! Zeer warme ontvangst met direct tips voor te parkeren (want niet gereserveerd). De eigenaar neemt alle tijd om onder het genot van een drankje van alles over Gent uit te leggen, incl. city map en een aantal tips voor restaurants, bars en bezienswaardige locaties en leuke winkeltjes. Het pand is erg mooi. De kamer is groot en zeer netjes (wel even klimmen naar 3 hoog). Ontbijt is goed en ook hier weer erg netjes verzorgd.
Hotel ligt prima op 15 min. lopen van het Belfort.
Eigenaar Martin Rijbroek, 16-10-2011
Eigenaar zegt:  Dank voor uw complimenten. Een parkeerplaats bij ons Charme Hotel kunt u inderdaad het beste op voorhand reserveren want het aantal plaatsen is beperkt. Is er geen plaats meer, dan leggen wij u met plezier de alternatieven in de nabije omgeving uit.

"Wat hebben we genoten"
Frank en Marja
16-7-2011 Zeer aangenaam hotel met uitmuntende service. De ligging is prima ten opzichte van het centrum. Het parkeren is geen probleem voor 3 euro kan 24 uur voor het hotel staan. Ons verblijf was zeer aangenaam

groetjes Frank en Mar
Eigenaar Martin Rijbroek, 16-10-2011
Eigenaar zegt:  Blij dat u genoten heeft. Het historisch centrum is inderdaad dichtbij: de St Baafs Kathedraal is 10 minuten te voet van het hotel verwijderd. Eerst een leuke wandeling langs het park en dan door de Vlaanderenstraat met gezellige winkeltjes en restaurants. U kunt ook tram 4 nemen, dat is slechts drie haltes. Er is een tram-stop op 50 meter van het hotel. Hopelijk tot een volgende keer