Landhuis Eremyten Hof*** in Evergem België beoordelingen 8.5 | Zoover

Landhuis Eremyten Hof*** Evergem

Beoordelingen Landhuis Eremyten Hof***

Achterstege 9, 9940, Evergem
Landhuis Eremyten Hof scoort een 8,5 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Landhuis Eremyten Hof***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Landhuis Eremyten Hof*** in Evergem, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Landhuis Eremyten Hof*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Oost Vlaanderen. Vergelijk Landhuis Eremyten Hof*** met andere accommodaties in Evergem.

13 beoordelingen over Eremyten Hof***

met partner, Feb. 2011
"GE-WEL-DIG"
Alexander & Bianca
14-3-2011 Mooi pand, aardige gastheer en vrouw, mooi ingericht met veel antiek,kamer alsof je thuis bent, koetshuis wordt verbouwd gaan zeker een keer terug! Jammer dat er geen pin/credit card betaling mogelijk is. Als ik een minpuntje/tip moet geven, toegangshek mag een likje verf hebben, de 1e indruk daardoor is niet in verhouding met het geweldige hotel! Het is een romantische plek zoe er zelf niet met de kids heen gaan ivm al die mooie spullen vandaar een lage waardering daarvoor.

met partner, Aug. 2010
"Idillisch, goede service, rustige omgeving"
Kleist van Eyden
29-8-2010 Wij zijn een lang weekend hier geweest als huwelijksovernachting. We zijn goed in de watten gelegd door de gastheer en -vrouw. Heerlijk genoten van het uitgebreide ontbijt en de zeer goed verzorgde diners. Als je hier bijft overnachten, mag je het diner zeker niet overslaan!
De kamers zijn met veel liefde ingericht met frans antiek en broccante, wat de sfeer zeker ten goede komt van dit prachtige pand!
Prachtige omgeving, en lekker dicht in de buurt van Gent.
Wij kunnen deze B&B iedereen aanbevelen!

met partner, Aug. 2010
"Vlak bij Gent en toch erg 'buiten'."
Rien van Stigt
9-8-2010 Onze kamer was mooi, groot en schoon; met smaak ingericht, net als het hele landhuis. De eigenaars zijn erg vriendelijk en verzorgen een goed ontbijt in het koetshuis of op het terras. En we hebben er een heerlijk Belgisch bier uit de buurt geproefd.

De beste prijzen en lastminutes voor Landhuis Eremyten Hof*** bij:

met vrienden, Juli 2010
"Zeer aan te bevelen Bed & Breakfast"
Peter van Mens
27-7-2010 Een prachtige locatie, goede accommodatie, een gastvrije gastheer en gastvrouw, goed ontbijt en heerlijk diner.

met partner, Mrt. 2010
"Prima plek, prachtige rustig gelegen parktuin."
Jan en Lieke
21-3-2010 Zeer gastvrije, vriendelijke en enthousiaste gastheer en gastvrouw die er alles aan doen om je je thuis te laten voelen. De kleinschaligheid van het geheel bevordert dit ook. De gastvrouw is een prima kok; we hebben er 2 keer heerlijk gegeten in het voormalige koetshuis. Zeer sfeervol! De kamer was prima. De badkamer was functioneel, maar zou wellicht een update kunnen gebruiken. Het landhuis is rustig gelegen en heeft veel rustieke elementen. Rustgevend is de landelijke ambiance, oa vanwege de loslopende ganzen en eenden. Al met al: zeer de moeite waard en voor ons aanleiding voor een nieuw bezoek aan Gent e O.

Alleszins een aanrader!!

met oudere kinderen, Dec. 2009
"Een oase van rust en vriendelijkheid"
Caecilia en Rien
31-12-2009 Een prachtig pand, net buiten Gent, met zeer gastvrije mensen die er alles aan doen om de gasten een geweldig verblijf te verzorgen. Wij hebben enorm genoten en komen hier zeker nog vaker.

met partner, Nov. 2009
"Formidabel!"
Stefan Thonissen en...
9-11-2009 Een gastvrij ontvangst in een schitterende omgeving. Sfeervol, warm en gezellig. Het was heerlijk om 's avonds mee te kunnen eten in het oude koetshuis en 's morgens, na een nacht goed slapen, wakker te worden met een prachtig uitzicht op de tuin. Wij hebben genoten en komen graag nog een keer terug.

met partner, Okt. 2009
"Romantische dagen"
Lon,Rene,Marcel, Ha...
12-10-2009 Het landhuis is heel erg mooi in al zijn facetten.
Als je ' s morgens wakker wordt en in de prachtige tuin kijkt met zijn oude bomen en de ganzen waggelen door het gras is dit een moment dat jezelf ervaren moet. Het ontbijt neem je in de voormalige paardenstal waar je brood en jam uit eigen keuken kunt genieten.
De kamers zijn met veel liefde en antieke meubelen ingericht, het is allemaal op elkaar afgestemd.
Je merkt direckt al bij de aankomst hoe de eigenaren je het gevoel geven hier heel erg welkom te zijn en je mee te laten delen in wat ze in de jaren met veel liefde en hard werken opgebouwd hebben.
En dit zie je overal in terug.
Gent is makkelijk te bereiken.
Gent is heel erg levendig en dan is het fijn om je terug te trekken in het rustig gelegen Eremytenhof.
Wij komen hier graag nog een keer terug

met partner, Juli 2009
"Buitenleven"
Janneke
26-7-2009 Afgelopen weekend heerlijk tot rust gekomen in het prachtige Eremytenhof en genoten van de Gentse feesten. De tuin is sprookjesachtig en de ligging van het hof perfect. Gent is goed bereikbaar met fiets of tram.

met vrienden, Juli 2009
"Idilisch"
Lidwien van Dooren
25-7-2009 gemoedelijke sfeer, gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Prachtige omgeving met tram naar Gent vlakbij.
Prima maaltijden, flexibele service, goede bedden. Kortom een aanrader voor een paar dagen vriendelijk Belgie.