Vakantie Beoordelingen Wépion Namen vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Wépion

5,1

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Wépion

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Wépion. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Wépion. Ben je zelf op vakantie geweest naar Wépion? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Wépion scoort een 9,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Vakantiehuis en 3 Hotels in Wépion. Op Zoover vind je bovendien 3 vakantiefoto's van Wépion. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Wépion. Bekijk ook andere accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Namen.

3 beoordelingen over Wépion

5,1
met partner, Apr. 2012
"Rustige plek nabij Namen"
Marloes
Sfeer
24-4-2012 Prima plek om zowel te genieten van rust als van de stad Namen/ Dinant

Familie, Aug. 2007
Sabine
Omgeving
31-8-2007 Een dorpje in de buurt van Namen. Heel veel prachtige oude villa's te bezichtigen die in de toekomst jammergenoeg plaats zullen moeten maken voor appartementen.Het is er zalig wandelen langs de Maas en de aarbeien smaken er overheerlijk! We logeerden in het novotel.De service in het hotel was heel goed maar het interieur is wel aan vernieuwing toe.

Familie, Aug. 2007
Hans
16-8-2007 Aardbeien.
In Wepion wist men ons te vertellen dat we niet naar Hoogstraten (Antwerpen) moeten gaan voor Aardbeien. Voor de lekkerste "Fraises" (aardbeien)moeten we in Wepion zijn!
Ze waren reuze lekker, nu die van Hoogstraten eens proberen.
Ligt prachtig aan de linkeroever van de Maas, tegen Namen aan, dus als je in Namen bent ga eens aardbeien eten in Wepion.
Met de hoofdstad Namen van de gelijknamige provincie in de buurt is er natuurlijk veel te beleven.