Vraag en Antwoord over vakantie in Vresse Sur Semois in Namen | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.244 bezoekers online
Home > België > Namen > Vresse Sur Semois

Cultuur
Omgeving
Sfeer
Membrette nabij Vresse met uizicht op de Semois

Overdekt zwembad (0 reacties)
Mie
23-10-2011
Wij gaan weekje naar Alle Sur Semois...Weet er iemand of daar ergens in de omgeving een overdekt zwembad te vinden is? Bedankt

omgeving (1 reacties)
Hotel La Sapinière***
judithvan8
15-3-2011
Hallol, Ik heb een vraag over de omgeving van het hotel La Sapiniere in Laforet. Is er in de buurt van dit hotel een stad of dorp waar je s`avonds kan eten, en eventueel eten kan halen, of ligt een dorp of stad een eind van dit hotel vandaan? Alvast bedankt voor het antwoord. Judith

Jozef
23-11-2011
Vresse sur Semois ligt ongeveer 1,5km van La Sapiniere. Vresse is iets groter dan Laforêt en heeft meerdere café/restaurants, een friturie en een pizza restaurant. Er is eveneens een winkel. De grootste stad in de buurt is Bouillon. (+/-27km)

vakantiehuisje orchidee in vresse (0 reacties)
henk valkenburg
28-8-2010
bij wie moet ik de sleutel ophalen, wij hebben gereserveerd van 4 tot 11 september 2010 graag spoedig uw antwoord hierop

geweldige camping (0 reacties)
Chalet Le Printemps (in Bohan)
bults
15-10-2009
het was een geweldige week. de vriendelijkheid van de eigenaar en de campinggangers ! ook een geweldig uitzicht en het was gewoon super gezellig!!!!