Vakantiepark Ourthe & Somme SA in Somme-Leuze België beoordelingen 2.2 | Zoover

1,9
3,9
1,4

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiepark Ourthe & Somme SA

Somme-Leuze
Vakantiepark Ourthe & Somme SA scoort een 2,2 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Ourthe & Somme SA? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Ourthe & Somme SA in Somme-Leuze, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Vakantiepark Ourthe & Somme SA vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Namen. Vergelijk Vakantiepark Ourthe & Somme SA met andere accommodaties in Somme-Leuze.

3 beoordelingen over Ourthe & Somme SA

met vrienden, 2012
"Slechte service"
Desiree
Onderkomens
1-3-2012 We logeerden met 8 personen in een huis, La Grange, in Somme-Leuze. Het huis was prima, groot genoeg en alles was aanwezig. De omgeving is vrij troosteloos en somber. Erg weinig te doen maar voor de rust prima.
Dit huis wordt beheerd door "Ourthe en Somme". Dit is echter geen betrouwbaar bedrijf. Er worden onterecht bedragen na de hand van de borg van 250 euro afgehaald. Als je contact wilt krijgen van een medewerker geeft er niemand thuis. Uiteindelijk waren we toch een behoorlijk eindbedrag kwijt.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Denk na voor je dit boekt jammer van je geld"
miriam willems
Onderkomens
12-8-2011 de huisjes zijn vies en bouwvallig en wij waren daar met 6 gezinnen die een legio aan klachten hadden wij zijn na 3 dagen al gegaan daar we 8 dagen hadden geboekt de andere gezinnen wilde nog 1 dag af kijken om dan waarschijnlijk ook naar huis te gaan.
de wasbakken hangen los aan de muur de wc zit los je krijgt bij je lakenpakket alleen maar een boven laken en een sloop voor de rest mag je op die vieze bedden of banken gaan liggen. de keukenkraan bij ons wat fout aangesloten rood was koud en blauw heet dus brandwonden op gelopen. Schimmel langs het bad en als je de dekens open vouwde dan kropen de insecten eruit. de matrasbeschermer daar zaten bloed en bruine vlekken in het ledikant zat door spinnenwebben aan de muur vast.. De huisjes zijn zo gehorig dat je personen op de kamer naast je kan horen ademen en als ze boven omdraaien is het alsof het plafond naar beneden komt. Kabel tv vergeet het maar Na 3 keer naar de receptie te zijn gelopen nog geen afstandbediening die werkt. NOOIT M

met vrienden, Sept. 2010
"Nooit weer"
j. hanegraaf
Onderkomens
3-11-2010 Zeer slecht vakantiepark buiten het schoolseizoen, alles is gesloten op doorde weekse dagen, er is zelfs geen toezicht.